SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > Hardware Support > Hardware Support

Notices

Hardware Support Discussions related to using various hardware setups with SageTV products. Anything relating to capture cards, remotes, infrared receivers/transmitters, system compatibility or other hardware related problems or suggestions should be posted here.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-05-2014, 01:16 PM
checkbin checkbin is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Jun 2011
Location: Central NJ, USA
Posts: 76
Cablevision (Optimum Online) with Cable Card Tuners

Can anyone tell me what the current staus is regarding Cablevision's (Optimum Online) channels that are flagged as copy freely and which are marked as copy once? I currently have FIOS, which has everything marked copy freely except a few premiums like HBO, but they are getting so expensive. Cablevision keeps sending me great offers but I won't switch until most channels are marked copy freely (so I can record them in SageTV). If any Cablevision user (preferably in Central NJ) can provide insight in this I'd really appreciate it. Been googling around but any info I can find is years old and I'm hoping the situation with their channel flags has improved).

Last edited by checkbin; 11-05-2014 at 02:21 PM.
Reply With Quote
  #2  
Old 11-05-2014, 02:52 PM
amg amg is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 162
I have Cablevision in Monmouth Co. Off the top of my head here is a list of channels that are marked

copy-once: BBCA, USA, Bravo, SyFy, DisneyXD, AMC

Copy Freely: All OTA, Food, Discovery, TLC, NatGeo?, YES, tnt
__________________
unRaid Server:Quad-Core Xenon, 20 GB Ram, openDCT/sageTV Dockers, HDHR,HDHR Prime
Network Encoder:Dell Inspiron 1000 Laptop, 512MB Ram, Windows XP, HDPVR
Reply With Quote
  #3  
Old 11-07-2014, 08:08 PM
checkbin checkbin is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Jun 2011
Location: Central NJ, USA
Posts: 76
Thanks amg for the quick reply and the info. I'm in Monmouth County too (served by Opt Online out of Wall). Would you say the majority of the channels are copy freely or copy once? If you don't mind, I'm going to send you a PM with some other channels I'd like you to confirm for me so I can decide if it's worth making the switch. Thanks again.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Getting Optimum online /Sci Atl 4200 ericscottf Hardware Support 8 02-15-2012 04:20 PM
Optimum OS earl42 General Discussion 7 06-02-2009 08:26 AM
HD Cable Tuners? claw Hardware Support 1 03-14-2008 06:35 PM
2 tuners, one cable box..... marklp77 Hardware Support 2 07-17-2007 10:14 AM
3 tuners and 1 cable set top box dvd_maniac SageTV Software 5 07-28-2004 08:04 PM


All times are GMT -6. The time now is 08:11 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2023, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.