SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Products > SageTV Software

Notices

SageTV Software Discussion related to the SageTV application produced by SageTV. Questions, issues, problems, suggestions, etc. relating to the SageTV software application should be posted here. (Check the descriptions of the other forums; all hardware related questions go in the Hardware Support forum, etc. And, post in the customizations forum instead if any customizations are active.)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-18-2010, 11:56 AM
DMZ DMZ is offline
Sage User
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 26
SageTV Client - Have to watch live twice

I suppose this is the right sub for the client software? Why no specific sub for it?

I have SageTV WHS version on a little EX470. On other machines Sage client fails all video renderer tests from the wizard, but..

If I manually set any of the renderers they all will produce results. I had to fiddle with some of the decoder settings but can use any renderer despite the wizard showing failure.

Additionally..

If I use the Watch Live or go through the guide I get kicked back to the previous menu. If I then repeat the Watch Live or click the preview from the guide it'll go back to the program and stay there, allowing me to watch it.

After the kick back on the first go, the [REC] indicator shows and continues to show as if I were still watching it live.

I assume this kickback right after tuning in the channel is why the video renderer tests all fail.. Also explains why I never saw any previews during channel scans or the wizard renderer tests.

Placeshifter on the other hand works perfectly fine..

Any suggestions? I've not tried -all- that I could with the client so far since I may just opt for the placeshifter, although it would be nice to have sage client for the computers on the LAN.
Reply With Quote
  #2  
Old 01-18-2010, 12:08 PM
MitchSchaft MitchSchaft is offline
Sage Expert
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 717
Here's the client software forum :
http://forums.sagetv.com/forums/forumdisplay.php?f=6
Reply With Quote
  #3  
Old 01-18-2010, 01:13 PM
DMZ DMZ is offline
Sage User
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 26
Ah, I kinda thought that was for the flagship Media Center only.

Perhaps will just let this thread stew a bit here instead of duping it on that sub. Kind of think I may go with the place shifter for the time being and see just how well that fits into the mix. Probably get a few HD Theater in the near future anyhow.

-- heh, seems it's already magically been moved to the proper sub!
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HD-PVR causes SageTV to crash when trying to watch live tv. How to fix? shatter Hardware Support 1 08-21-2009 08:24 PM
Can't watch Live TV on the HD200 but CAN on the Server SageTV though SageTV HD Theater - Media Player 2 03-20-2009 08:04 PM
Watch live TV with SageTV and HD PVR? Tiger62 Hardware Support 2 09-26-2008 06:39 PM
Can't even watch live TV? valnar SageTV Beta Test Software 0 03-28-2004 03:27 PM
SageTV crashes when trying to watch VCD Live TV Mambo SageTV Software 2 07-10-2003 12:33 AM


All times are GMT -6. The time now is 12:57 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.