SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV International User Forums > SageTV Australia/New Zealand

Notices

SageTV Australia/New Zealand SageTV and SageTV Recorder Users from the Land Down Under - This forum is for you to post about specific issues using SageTV software in Australia and New Zealand.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-01-2010, 01:19 AM
Doubletop's Avatar
Doubletop Doubletop is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Apr 2005
Location: New Zealand
Posts: 126
Reven Interactive

Anybody having issues with getting their EPG from Reven?

Something seems to have happend on the website. Its been working fine for me for a long time now so have I missed something?

Pete
Reply With Quote
  #2  
Old 10-01-2010, 01:35 AM
JREkiwi's Avatar
JREkiwi JREkiwi is offline
Sage Icon
 
Join Date: Jan 2005
Location: Auckland, New Zealand
Posts: 2,058
Pete, reven, among others got a take-down order from SKY,

http://www.geekzone.co.nz/forums.asp...d=84&page_no=1

the thread has links to other epg sources.

It also resulted in this app being created which is probably a better solution all round

http://www.geekzone.co.nz/forums.asp...=126&page_no=1

http://sourceforge.net/projects/epgcollector/

John
Reply With Quote
  #3  
Old 10-03-2010, 01:32 AM
Doubletop's Avatar
Doubletop Doubletop is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Apr 2005
Location: New Zealand
Posts: 126
John

Thanks for the update. Interesting that thread was back in March. My EPG has been working fine up until this week. My system is relatively stable now so I've not been keeping up with what's going on. Did do the update to V7.0 but that's about all.

I'll take a look at those other links

cheers

Pete
Reply With Quote
  #4  
Old 10-03-2010, 04:00 AM
Doubletop's Avatar
Doubletop Doubletop is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Apr 2005
Location: New Zealand
Posts: 126
That looks the business. V2.0.17 with a gui to set up the .ini file. It seems to work with SageTV still running but not receiving/recording which is useful not having to come out of Sage to get it to work.

As you say a better solution all round that does something that should be in SageTV anyway and without the need for DVBTuner cludge ons.

Thanks, now I just have to get the files/channel numbers set up and the new XMLTV file re-integrated with XMLTV importer.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
SageTV and interactive TV (MHEG) apdqueen SageTV Software 2 08-22-2008 02:24 PM
Feature/Utility Request - Interactive Bookmarks galeo SageTV Customizations 0 10-01-2007 09:47 AM
Interactive Digital Cable Ready oddjob General Discussion 2 03-09-2007 07:58 PM
Disable interActive DVD software on insert? geogecko General Discussion 4 10-31-2005 06:30 PM


All times are GMT -6. The time now is 01:12 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.