SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Development and Customizations > SageTV v7 Customizations > Diamond

Notices

Diamond This forums is for discussing the user-created Diamond plugin for SageTV.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #21  
Old 06-12-2011, 01:00 PM
JREkiwi's Avatar
JREkiwi JREkiwi is offline
Sage Icon
 
Join Date: Jan 2005
Location: Auckland, New Zealand
Posts: 2,083
Quote:
Originally Posted by nyplayer View Post
I notice the episode is listed 2x on the imported tv. Is is possible To have the top episode name to instead reflect the series name. So it would be easier to see what series one is watching.
Quote:
Originally Posted by jorton View Post
That's another area we don't modify the code. There is so much going on in the upper OSD detail area that we didn't want to mess with it.
I've done a bug submission on this and the fix should be in the next SageTV beta.

John
Reply With Quote
  #22  
Old 06-12-2011, 01:35 PM
jorton jorton is offline
Sage Icon
 
Join Date: Jul 2005
Location: Canada
Posts: 1,273
Quote:
Originally Posted by JREkiwi View Post
I've done a bug submission on this and the fix should be in the next SageTV beta.

John
Thanks John

Jeremy
Reply With Quote
  #23  
Old 06-16-2011, 06:19 AM
nyplayer nyplayer is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 4,102
Quote:
Originally Posted by JREkiwi View Post
I've done a bug submission on this and the fix should be in the next SageTV beta.

John
Looks like its fixed thanks.
__________________
Windows 10 I3 Dual Core 3.0 Server, SageTV9... OpenDCT with 2 HDHRPrimes and 4 HDHRconnects for a total of 14 Tuners.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Migrating from WMC/Diamond to SageTV/Diamond jrolmstd Diamond 5 05-03-2011 08:50 PM
For Team Diamond: Seeking Permission to use Diamond Screenshots DigiTechRx Diamond 0 03-11-2011 05:21 PM
SageTV V7.1.3 Beta & Diamond bugs nyplayer Diamond 4 03-09-2011 11:17 PM
Do not USE Diamond with non beta SAGETV PLUCKYHD Diamond 6 03-07-2011 04:51 PM
Success/Bugs with Using Diamond 3.0 with Non-Beta Sage? ptzink Diamond 13 03-06-2011 12:35 PM


All times are GMT -6. The time now is 12:43 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.