SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Development and Customizations > SageTV v7 Customizations > Gemstone for v7

Notices

Gemstone for v7 This forum is for discussing the user-created Gemstone custom interface for SageTV.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-07-2012, 03:01 PM
Dargason Dargason is offline
Sage Expert
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 516
OSD Options Screen

Is this the place to discuss issues that are more of a design issue than a real bug? I have a lot of those... most are minor, and some are a bit bigger that (if you like the idea) you might put into a future release.

One example is the menu that comes up when you press the options button while watching something. It's just too big and cluttered with a whole bunch of stuff I hardly ever use. In my case, it's so large it scrolls.

I love the cascaded menus used elsewhere in Gemstone. Could this model be applied to the OSD as well? An alternative would be to permit people to enable/disable items that are shown on that menu, but I like that idea less.
Reply With Quote
  #2  
Old 09-07-2012, 03:52 PM
jusjoken jusjoken is offline
Sage Icon
 
Join Date: Dec 2005
Location: Minneapolis MN
Posts: 2,192
Absolutely... this is the place.

And I totally agree... this is one spot that I know we can do better BUT it's a complex menu to incorporate and other plugins add to this menu so we need to handle that as well.

We may just put the customize menu up first with a few user preferred options included from the first menu and allow the first menu to be launched as a second menu... if that makes sense. I have used that concept in other cases.

Please add an issue to the issues site and mark it as an enhancement so we don't forget about it.

And... we are open to suggestions of the most recent used functions from the existing first menu.

k
Reply With Quote
  #3  
Old 09-07-2012, 04:03 PM
Dargason Dargason is offline
Sage Expert
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 516
I think I know what you mean. I saw that technique used in other places where an option on the menu was "Default sage menu" or something like that.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
malore menus: using the Options command for xml/commercial detect options Opus4 SageTV v7 Customizations 21 06-09-2017 11:32 PM
Can't change anything on the "Remote Control Options Screen" mrnitpicky SageTV Software 1 02-09-2011 08:03 PM
Any options to configure photos screen saver panning? timg11 SageTV Beta Test Software 1 09-04-2010 12:10 AM
video library screen options not scrolling? rm1759 SageMC Custom Interface 4 04-20-2009 12:26 PM
Recording Detail (?) screen - Options, Back bluenote SageTV Software 1 03-11-2006 07:36 PM


All times are GMT -6. The time now is 10:19 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.