SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Products > SageTV Software

Notices

SageTV Software Discussion related to the SageTV application produced by SageTV. Questions, issues, problems, suggestions, etc. relating to the SageTV software application should be posted here. (Check the descriptions of the other forums; all hardware related questions go in the Hardware Support forum, etc. And, post in the customizations forum instead if any customizations are active.)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-28-2010, 02:49 PM
wreuvers wreuvers is offline
Sage User
 
Join Date: Feb 2010
Location: Greenwood Lake, NY
Posts: 16
SageTV does not recognise DVD folders in "Browse Media Files"

Hi

1. I often move DVD copies of my physical discs to my yacht or other residence, and simply plug in my 1TB passport - then when I try to browse to the folders, SageTV does not recognize these as DVD folders - so I cannot play them as DVDs. Is this a bug or a lack of feature?

2. I have installed the add-in to play Total Media Theatre for Blu Ray folders - how can I make it also work with HD-DVDs?

Thanks
Wayne
Reply With Quote
  #2  
Old 03-29-2010, 08:34 AM
paulbeers paulbeers is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 2,550
1. You'll need to add your external drive as an import directory and then do a refresh of all import directories in order for these to show up in Sage. The Browse functionality is no different than going thru folders on a hard drive, Sage is going to simply show you what's in the directory and not treat it any differently than other standard folders.

2. You will probably have to convert to an MKV, but someone else will have to help with this as I have never used HD-DVD's.
__________________
Sage Server: AMD Athlon II 630, Asrock 785G motherboard, 3GB of RAM, 500GB OS HD in RAID 1 and 2 - 750GB Recording Drives, HDHomerun, Avermedia HD Duet & 2-HDPVRs, and 9.0TB storage in RAID 5 via Dell Perc 5i for DVD storage
Source: Clear QAM and OTA for locals, 2-DishNetwork VIP211's
Clients: 2 Sage HD300's, 2 Sage HD200's, 2 Sage HD100's, 1 MediaMVP, and 1 Placeshifter
Reply With Quote
  #3  
Old 04-21-2010, 06:47 PM
wreuvers wreuvers is offline
Sage User
 
Join Date: Feb 2010
Location: Greenwood Lake, NY
Posts: 16
Recognizing DVD folders

Hi Paul

It's a real pain to have to wait for the scan to finish, just to open a DVD folder. As Sage already recognizes DVD folders when it scans them for an import, surely it would make sense for this logic to be able to recognize a folder that has DVD content as a DVD folder when you are browsing?

Thanks
Wayne
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Getting "Invalid Directory" when trying to browse the network. - FIXED jra SageTV Beta Test Software 16 12-01-2014 09:31 PM
Why no "Browse Devices" choice in non-standalone mode? brandypuff SageTV HD Theater - Media Player 0 01-28-2010 01:46 PM
Showing ALL media types in "Browse Media Files"?? zeltak SageTV Software 1 05-15-2006 02:38 AM
Installing/Uninstalling "Got All Media" caused Sage to report "No capture device" VorpalBlade Hardware Support 3 10-15-2005 01:30 AM


All times are GMT -6. The time now is 09:10 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.