SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Development and Customizations > SageTV v7 Customizations

Notices

SageTV v7 Customizations This forums is for discussing and sharing user-created modifications for the SageTV version 7 application created by using the SageTV Studio or through the use of external plugins. Use this forum to discuss plugins for SageTV version 7 and newer.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-16-2013, 09:48 AM
bmac.to bmac.to is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 127
Playon/Netflix issue

Everyone,

I have been using Playon just to get Netflix in Sage for the last year or so. Playon recently updated from 3.6 to 3.7 in order to fix the newer Netflix login stuff. I updated Playon and things worked well for a bit.

Now when I use Netflix through Playon, it doesnt work. I get the "File no longer exists" error message in Sage. I have tried the Android Playon client without any luck as well - it just eventually times out. This is NOT a problem with the Sage Playon plugin.

Note that I can play the CNN Playon channel just fine in Sage and in the Android client (that is the only other channel I tried).

Does anyone know of dependencies that exist for Playon/Netflix that do not exist for the CNN channel? I am just looking for brainstorming to help me find the issue.

Thanks.
Reply With Quote
  #2  
Old 09-16-2013, 10:20 AM
samgreco samgreco is offline
Sage Expert
 
Join Date: Jul 2004
Location: Villa Park, IL (Outside Chicago)
Posts: 617
I'm running 3.7.14.5762 and not seeing any issues. There is a newer version and I was just about to update when I saw your post. Now I'm hesitant
Reply With Quote
  #3  
Old 09-16-2013, 06:56 PM
Dargason Dargason is offline
Sage Expert
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 516
I'm using 3.7.15.5954 and Netflix seems to work normally for me.
Reply With Quote
  #4  
Old 09-27-2013, 07:00 AM
bmac.to bmac.to is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 127
This has been resolved - Playon/netflix requires IE8 or higher to be installed. I never update anything on my HTPC so I was on IE7 - at some point recently, they stopped supporting IE7.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Playon & netflix paulie SageTV United Kingdom 10 03-29-2012 02:27 AM
No Netflix tv shows through playon inssain96 SageTV Customizations 2 05-11-2010 01:12 PM
Playon Netflix, framerate robjen1019 SageTV Customizations 1 02-14-2010 08:59 AM
PlayOn/NetFlix - can use w/remote? APillowOfClouds SageTV Customizations 8 01-12-2010 04:59 PM
HD Netflix Content with Playon fyodor SageTV HD Theater - Media Player 0 03-14-2009 08:04 PM


All times are GMT -6. The time now is 07:09 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.