SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > Hardware Support > Hardware Support

Notices

Hardware Support Discussions related to using various hardware setups with SageTV products. Anything relating to capture cards, remotes, infrared receivers/transmitters, system compatibility or other hardware related problems or suggestions should be posted here.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-19-2019, 05:00 PM
chuckmatic chuckmatic is offline
New Member
 
Join Date: Apr 2017
Location: Spokane, WA
Posts: 3
Help with HD Homerun?

Help!

I'm new to the forums and can't see how to make a post.
I'm using a new install of v7 on windows 10 and it can't find my vintage HD Homerun. I plan to get my v7 going on this PC before upgrading to v9. I did this on a Windows 7 machine and had no trouble.

Perhaps I can specify the IP address of theHD Homerun?

Thanks,
chuckmatic

*split from old unrelated topic*
Reply With Quote
  #2  
Old 01-19-2019, 05:10 PM
chuckmatic chuckmatic is offline
New Member
 
Join Date: Apr 2017
Location: Spokane, WA
Posts: 3
Can't find HD Homerun

I installed av7 setup on a new Win10 64 machine. I'm trying to repeat my upgrade to v9 on this machine as I did on my old Win 7 machine that died.
I'm trying to get v7 running first, but it cannot find a video source although I have a vintage HD Homerun which PLEX easily found and is visible on the network browser.

How can I get SageTV to look a bit harder for the HD Homerun? Can I specify the IP address of my HD Homerun?

Should I even be bothering with v7 and gone straight to v9? I understand I needed this install first in order to get certain codecs.

Thanks,
Chuckmatic
Reply With Quote
  #3  
Old 01-19-2019, 09:28 PM
JustFred JustFred is online now
Sage Aficionado
 
Join Date: May 2015
Location: Sunnyvale, Ca
Posts: 365
Quote:
Originally Posted by chuckmatic View Post
How can I get SageTV to look a bit harder for the HD Homerun? Can I specify the IP address of my HD Homerun?
Did you run HDHomeRun Setup? See the bottom of the page for HDHomerun Setup Instructions.
__________________
System #1: Win7-64, Core2-Quad Q9400, 8 GB Mem, 4TB HD. Java 1.8.0_131. Sage v9.1.6.747. ATSC: 2x HDHR-US (1st gen white) tuners. HD-200.
System #2: Win7-64, I7-920, 8 GB Mem, 1.5TB HD. Java 1.8.0_131. Sage v9.1.6.747. ClearQAM: 2x HDHR3-US tuners. HD-200.
System #3: Win7-64, I7-920, 12 GB Mem, 4TB HD. Java 1.8.0_131. Sage v9.1.6.747. ATSC: HVR2250; Time Warner Cable via HDPVR & USB-UIRT. 3x HD-200.
Reply With Quote
Reply

Tags
hd homerun


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HD Homerun in the UK jamesdisco SageTV United Kingdom 32 03-14-2010 01:17 AM
hd-homerun with nas tedson Hardware Support 3 08-05-2009 04:41 PM
HD Homerun for OTA SD pknowles Hardware Support 7 07-20-2009 05:33 PM
Should I buy a HomeRun dvd_maniac Hardware Support 2 01-09-2008 05:57 PM
HD Homerun srothwell Hardware Support 9 04-24-2007 08:41 PM


All times are GMT -6. The time now is 06:48 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.