SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Products > SageTV Software

Notices

SageTV Software Discussion related to the SageTV application produced by SageTV. Questions, issues, problems, suggestions, etc. relating to the SageTV software application should be posted here. (Check the descriptions of the other forums; all hardware related questions go in the Hardware Support forum, etc. And, post in the customizations forum instead if any customizations are active.)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #21  
Old 03-30-2021, 06:20 PM
Malfunction Malfunction is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Sep 2004
Location: Willoughby, Ohio
Posts: 379
Quote:
Originally Posted by waynedunham View Post
Got me completely stumped then, sorry.
I'm wondering if Schedules Direct is blocking my VPN. I often restart the whole box instead of just SageTV.
__________________
ASRock B450M Pro4 AM4 MB, Ryzen 5 2600 3.4ghz, Crucial Ballistix Gaming 32GB (2 x 16GB) DDR4-3200, EVGA GT 1030SC, WD Black NVMe SSD 250GB, 1x WD120EFAX 12TB, 1x WD80EFAX 8TB, 1x WDBH2D0040HNC 4TB, USB-UIRT, Colossus 2, WinTV-DualHD USB, Windows 11 64bit
Reply With Quote
  #22  
Old 04-04-2021, 09:26 AM
Malfunction Malfunction is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Sep 2004
Location: Willoughby, Ohio
Posts: 379
Quote:
Originally Posted by Malfunction View Post
I'm wondering if Schedules Direct is blocking my VPN. I often restart the whole box instead of just SageTV.
Nope, tried leaving the VPN off and I still get the same results. Schedule updates whenever SageTV is restarted, whether or not the whole PC is restarted. I'm wondering if there's a way to restart SageTV when it's idle without user intervention.
__________________
ASRock B450M Pro4 AM4 MB, Ryzen 5 2600 3.4ghz, Crucial Ballistix Gaming 32GB (2 x 16GB) DDR4-3200, EVGA GT 1030SC, WD Black NVMe SSD 250GB, 1x WD120EFAX 12TB, 1x WD80EFAX 8TB, 1x WDBH2D0040HNC 4TB, USB-UIRT, Colossus 2, WinTV-DualHD USB, Windows 11 64bit
Reply With Quote
  #23  
Old 11-23-2021, 04:27 PM
Malfunction Malfunction is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Sep 2004
Location: Willoughby, Ohio
Posts: 379
I'm starting to wonder if this is an artifact caused by going from 4 OTA tuners to 2. I was able to run 2 HAUPPAUGE WinTV-DualHD tuners or one quad for a while. I'm no longer able to do that and SageTV logs the lack of 2 tuners now.
__________________
ASRock B450M Pro4 AM4 MB, Ryzen 5 2600 3.4ghz, Crucial Ballistix Gaming 32GB (2 x 16GB) DDR4-3200, EVGA GT 1030SC, WD Black NVMe SSD 250GB, 1x WD120EFAX 12TB, 1x WD80EFAX 8TB, 1x WDBH2D0040HNC 4TB, USB-UIRT, Colossus 2, WinTV-DualHD USB, Windows 11 64bit
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Copy recording schedule to another PC? wirecreative SageTV Software 7 09-24-2007 02:36 AM
Feedback on 6.2.6 Recording Schedule tfurlong SageTV Beta Test Software 4 08-21-2007 07:27 AM
EPG Update schedule all over the place Franc SageTV EPG Service 3 05-19-2007 07:39 PM
Schedule of the EPG update Franc SageTV Software 3 08-16-2006 12:00 PM
Bush messes up primetime schedule - how do I update amg SageTV EPG Service 5 04-30-2005 08:12 AM


All times are GMT -6. The time now is 02:12 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.