SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Products > SageTV Placeshifter

Notices

SageTV Placeshifter Discussion related to the SageTV Placeshifter application produced by SageTV. Questions, issues, problems, suggestions, etc. relating to the SageTV Placeshifter software application should be posted here.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-05-2006, 07:32 AM
ben_95sl1 ben_95sl1 is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 290
Placeshifter doesn't play video if left inactive for some time

I've had a repeatable problem where if I leave the placeshifter running for a while (30min +) and then start watching a video I will either get an error, or it will just not respond at all....the fix that works for me is to close it and log in again...then it always works fine. Anybody have similar issues?
__________________
Server: XP SP3, X2 BE 5000+, WD 1.5TB x 2, PVR150 & HD-PVR, USB-UIRT
Clients: HD300, HD100 x 2, Media MVP in a box somewhere
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 07:29 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.