SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > Hardware Support > Hardware Support

Notices

Hardware Support Discussions related to using various hardware setups with SageTV products. Anything relating to capture cards, remotes, infrared receivers/transmitters, system compatibility or other hardware related problems or suggestions should be posted here.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-20-2007, 03:39 PM
Alfiegerner Alfiegerner is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Oct 2005
Location: Auckland, NZ
Posts: 383
Hauppauge 45 button remote - Guide and Home buttons don't work

Has anyone seen this?

I use the hauppauge 45 button remote that came with a pvr-150 and a Nova t (90002) with no problems. Then recently I bought a nova t 500 dual dvb-t tuner and sage does not register anything when I press the guide and home buttons?

Any ideas?
Reply With Quote
  #2  
Old 01-20-2007, 04:27 PM
Opus4's Avatar
Opus4 Opus4 is offline
Administrator
 
Join Date: Sep 2003
Location: NJ
Posts: 19,612
Nothing else changed other than installing the new tuner?

What happens when you use those commands via the keyboard? The default keys are Home and Ctrl+X for those buttons. Maybe some system-wide hot keys got set up with the new tuner's software.

- Andy
__________________
SageTV Open Source v9 is available.
- Read the SageTV FAQ. Older PDF User's Guides mostly still apply: SageTV V7.0 & SageTV Studio v7.1.
- Hauppauge remote help: 1) Basics/Extending it 2) Replace it 3) Use it w/o needing focus
- HD Extenders: A) FAQs B) URC MX-700 remote setup
Note: This is a users' forum; see the Rules. For official tech support fill out a Support Request.
Reply With Quote
  #3  
Old 01-20-2007, 06:28 PM
Alfiegerner Alfiegerner is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Oct 2005
Location: Auckland, NZ
Posts: 383
The keyboard shortcuts work fine. The remote keys do not work at all though, even when used in the customise --> link ir command screen.
Reply With Quote
  #4  
Old 01-20-2007, 10:09 PM
Opus4's Avatar
Opus4 Opus4 is offline
Administrator
 
Join Date: Sep 2003
Location: NJ
Posts: 19,612
You're using the Hauppauge remote, not the MCE remote from a Hauppauge MCE kit?

IR.exe has been restarted, SageTV has focus, and there is still a [SageTV] section in irremote.ini (found in your Windows directory)?

Have you modified irremote.ini?

- Andy
__________________
SageTV Open Source v9 is available.
- Read the SageTV FAQ. Older PDF User's Guides mostly still apply: SageTV V7.0 & SageTV Studio v7.1.
- Hauppauge remote help: 1) Basics/Extending it 2) Replace it 3) Use it w/o needing focus
- HD Extenders: A) FAQs B) URC MX-700 remote setup
Note: This is a users' forum; see the Rules. For official tech support fill out a Support Request.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 03:21 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.