SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Products > SageTV Mac Edition

Notices

SageTV Mac Edition Discussion related to the SageTV Media Center for Mac edition. Questions, issues, problems, suggestions, etc. relating to the SageTV Mac edition should be posted here.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-26-2007, 11:58 PM
neilbradley neilbradley is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Jun 2005
Location: Portland, Oregon
Posts: 109
Send a message via MSN to neilbradley
Unable to install SageTV on my dual monitor Mac Pro

Well, it's not so much that I can't install it, is that I can't see what the screen says because 3/4ths of the picture appears to be stomping on top of itself. See for yourself:

http://www.synthcom.com/~nb/SageTVShat.jpg

I particularly like the "For SageTV to shat" part of the display. ;-) I laughed out loud.

Anyway, I can't see enough to get SageTV to actually install and connect to my server. Anyone have any ideas how I can fix this? My configuration is as follows:

Mac Pro, dual quad core, 9GB/memory, dual NVidia Geforce 7300GT cards.

Thanks! Would love to watch TV on my new Mac.
Reply With Quote
  #2  
Old 08-27-2007, 12:04 AM
ke6guj ke6guj is offline
Sage Icon
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 2,355
DOn't know what the problem is, but have you tried to run Sage on the other display? WHich one is the primary?

And I love your pile of components.
__________________
- Jack
__________________________________________
Server: AMD Phenom 9750, 2GB RAM, 2 Hauppauge PVR500, 1 Firewired DCT6200, 1 HDHomerun tuning 2 QAM channels, Vizio 37" HDTV LCD, 1 USB-UIRT

Clients: 1 MediaMVP, 1 Placeshifter Client, & 1 SageTV Client.
Reply With Quote
  #3  
Old 08-27-2007, 12:49 AM
Menehune's Avatar
Menehune Menehune is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Oct 2004
Location: Maui, Hawaii
Posts: 403
IIRC, in mac world, the display with the tool bar is primary like in PC-land.

Have you tried setting the display that sage is displaying on to a lower resolution like 800x600? I did have some problems at work with a mac laptop that didn't have standard 4:3 resolutions on the primary display when the second output was active.

Maybe you can try Sage in a smaller window rather than a full monitor-sized one.
Reply With Quote
  #4  
Old 08-27-2007, 12:56 AM
ke6guj ke6guj is offline
Sage Icon
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 2,355
Quote:
Originally Posted by Menehune View Post
IIRC, in mac world, the display with the tool bar is primary like in PC-land.
After I posted it, I noticed the tool bar at the top of the monitor. Didn't see it before.
__________________
- Jack
__________________________________________
Server: AMD Phenom 9750, 2GB RAM, 2 Hauppauge PVR500, 1 Firewired DCT6200, 1 HDHomerun tuning 2 QAM channels, Vizio 37" HDTV LCD, 1 USB-UIRT

Clients: 1 MediaMVP, 1 Placeshifter Client, & 1 SageTV Client.
Reply With Quote
  #5  
Old 08-27-2007, 01:07 AM
neilbradley neilbradley is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Jun 2005
Location: Portland, Oregon
Posts: 109
Send a message via MSN to neilbradley
Yeah, I tried it on both monitors. Even if I move it, minimize it, restart, etc... makes no difference. It just never shows up correctly. ;-( And I'm glad you all like my pile 'o components. You should see the rest of the office!
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Need insight on cpu pegging on virgin XP/Sage install - Brain turning to mush Hector Hardware Support 2 05-29-2006 03:34 PM
Successful SageTV Install on Via Epia System with Hauppauge 350 gazer Hardware Support 0 03-23-2006 01:48 PM
Problem with dual PVR150s Oats Hardware Support 3 02-24-2006 03:09 AM
Best install method and procedure mrman5917 SageTV Software 0 02-21-2006 06:12 PM
Java Error deliverer SageTV Software 1 01-14-2006 10:06 AM


All times are GMT -6. The time now is 04:56 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.