SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Products > SageTV Software

Notices

SageTV Software Discussion related to the SageTV application produced by SageTV. Questions, issues, problems, suggestions, etc. relating to the SageTV software application should be posted here. (Check the descriptions of the other forums; all hardware related questions go in the Hardware Support forum, etc. And, post in the customizations forum instead if any customizations are active.)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #21  
Old 05-22-2020, 12:43 PM
Len_Lekx Len_Lekx is offline
Sage User
 
Join Date: Apr 2019
Location: Toronto, Canada
Posts: 28
Quote:
Originally Posted by trk2 View Post
Hadn't realized there was a plugin available - have to do more research next time...
Reply With Quote
  #22  
Old 05-22-2020, 06:01 PM
davidk21770 davidk21770 is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Mar 2006
Location: Maryland
Posts: 486
Quote:
Originally Posted by KeithAbbott View Post
There is also a plugin called "Import/Export Channel Lineup" that you might find useful.
Be very wary of this plugin. When it works, it's great. But the 2 times it has failed, I had to restore from backup and use the file in a text editor to see what to enable.
__________________
HDHomeRun x2
Cable Box via Hauppauge HD PVR and USB-UIRT
2 SageTV's HD300

Intel Core 2 Quad Q9650 @4025 MHz, 8G G.Skill Performance
DFI Lanparty DK X48-T2RS Plus; SilverStone Decathlon DA1000 (died - back to an ancient enermax)
eVGA 7900 GT KO RoHS -- Zalman VP900CU Cooling
Synology NAS 22TB
Reply With Quote
  #23  
Old 05-23-2020, 09:57 PM
jpwegas jpwegas is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: May 2007
Posts: 342
Quote:
Originally Posted by davidk21770 View Post
Be very wary of this plugin. When it works, it's great. But the 2 times it has failed, I had to restore from backup and use the file in a text editor to see what to enable.
Agree, similar happened to me.
Reply With Quote
  #24  
Old 05-24-2020, 11:37 AM
jptheripper jptheripper is offline
Sage Fanatic
 
Join Date: Dec 2007
Location: Florida
Posts: 944
Wishlist:

Better multi-sub support. Many files now contain dozens of subs . Sagetv cant handle these and i have to strip them out constantly.

play h265/10bit on HDxxx using transcoder (i can upgrade server, cant upgrade clients)

or

a new extender device, dedicated. Anything. Something?
__________________
Gigabyte GA-MA770-DS3/4gb DDR2/AMD Phenom 955 3.2ghz Quad Core
Windows 7 64bit Home Premium
Hauppauge 1600/1850/2250/colossus/2650(CableCard 2 tuner)
8tb RAID5 storage/media/other &3tb RAID5 backup storage on a HighPoint RocketRaid 2680
1tb 3 disk Recording Pool
all in a beautiful Antec 1200
SageMyMovies/Comskip/PlayON/SageDCT/SRE
HD100/HD300 extenders
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
BMT 4.9.21 Released stuckless Batch Metadata Tools 4 07-06-2011 10:25 PM
314 Is released stuckless Phoenix 11 06-18-2011 10:13 AM
BMT 4.9.8 Released (No Fixes) stuckless Batch Metadata Tools 6 01-28-2011 11:53 AM
SageTV V5.0.4 Released Narflex SageTV Software 30 06-25-2006 03:14 PM
SageTV 5.0.2 Released Narflex SageTV Software 37 05-25-2006 02:28 PM


All times are GMT -6. The time now is 10:33 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.