SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Products > SageTV Media Extender

Notices

SageTV Media Extender Discussion related to any SageTV Media Extender used directly by SageTV. Questions, issues, problems, suggestions, etc. relating to a SageTV supported media extender should be posted here. Use the SageTV HD Theater - Media Player forum for issues related to using an HD Theater while not connected to a SageTV server.

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 03-08-2008, 10:54 PM
mistergq's Avatar
mistergq mistergq is offline
Sage Expert
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 743
HD Extender - after a couple of minutes freezes and turns off

I have two HD extenders. I hooked them up tonight. Both have firmware updated, I am running Sage 6.3.10, and the latest java (downloaded latest java to be on the safe side).

The one box works just fine.

The other box, when I am playing a recorded tv file, after a couple of minutes, it freezes, and then eventually turns off.

Any ideas?
__________________
Media Server: Win 7 Home (32 bit), GIGABYTE GA-EP43-UD3L LGA 775 Intel P43 ATX Intel Motherboard, Intel Core 2 Quad Q9505 Yorkfield 2.83GHz, 4 GB Ram, Geforce 9600 GT PCI-E, 1x HD PVR, HD homerun (2x for OTA, 1x for FIOS QAM), 1 x HD Homerun Prime with cablecard from FIOS.

Client: Windows 10 Pro

Media Extenders: HD-200 x 3, HD-200 x 2
Reply With Quote
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 06:47 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.