SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Development and Customizations > SageTV Customizations

Notices

SageTV Customizations This forums is for discussing and sharing user-created modifications for the SageTV application created by using the SageTV Studio or through the use of external plugins. Use this forum to discuss customizations for SageTV version 6 and earlier, or for the SageTV3 UI.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-23-2009, 10:27 AM
adone36 adone36 is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 142
Installing Comskip on multiple computers

I installed comskip on my SageTV server and 2 Sage clients. I used comskipmonitor on the server and set the TV shows directory to be monitored. The TVshows directory is on the server. One of my Sage clients is on a computer that is my media file server including a directory housing TV shows from my ReplayTVs. I installed Comskip on this client and use comskipmonitor set for the directory housing the Replay shows.

The server has comskip markings on the SageTV shows stored on it AND the Replay shows on the other machine.

The Sage client has markings for the local directory with the Replay shows but not the Sage recordings on the server.

How can I get the client to see all comskip files? I thought if the edl, etc files were created Comskip would work but apparently this is not true.

Last edited by adone36; 08-23-2009 at 09:32 PM.
Reply With Quote
  #2  
Old 08-24-2009, 02:53 AM
planetc's Avatar
planetc planetc is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 262
Comskip is fussy about folder permissions. I can't remember the specifics offhand but I think a common mistake is using mapped drives. I have my directories set to unc paths and have usernames and passwords mirrored on all boxes and it is fine.
__________________
Server: E7200/2Gb RAM/120gb Boot Drive/120gb music photos/500gb TV/500gb DVDs/Win XP SP3/SageTV v7
Tuners: 2x PVR150 SVHS to Sky Digiboxes with USBUIRT control + Nova TD USB setup using both tuners.
Clients: 2x HP P4HT-3ghz 1.5gig RAM 8400GS@720p/3x Dell Optiplex 1-1.6ghz SFF PCs
Mobile: Samsung Galaxy Tab running TaSageTV.
TVs: 42" Plasma and various LED monitors.
Patiently waiting for customisable menus on v.7
Reply With Quote
  #3  
Old 08-24-2009, 08:19 AM
adone36 adone36 is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 142
I have monitor running on both machines on their respective directories. I figured all that was needed was for the Sage plugin to see the edl files. The files are there.

Should csmonitor be run from only 1 machine?
Maybe the server path to the recordings should be

\\server_name\d\tv shows

instead of d:\TV Shows ????
Reply With Quote
  #4  
Old 08-24-2009, 10:03 AM
stanger89's Avatar
stanger89 stanger89 is offline
SageTVaholic
 
Join Date: May 2003
Location: Marion, IA
Posts: 15,186
Yes, the path needs to be identical. The client accessed the comskip files directly, and the only path it knows is the one the server sees the recording at.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
N-Enabler for Apple computers bcjenkins Hardware Support 0 02-12-2007 01:08 PM
Multiple PVR 250s in different computers Junkymagi SageTV Software 15 02-20-2006 12:40 AM
Mutiple Cards on 2 computers? chadman Hardware Support 2 12-02-2005 07:17 PM
MVP slow when other computers are on. Hutch Hardware Support 6 11-14-2005 12:38 PM
Refurbished Computers mccosco Hardware Support 3 08-04-2004 07:54 PM


All times are GMT -6. The time now is 07:17 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.