SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Development and Customizations > SageTV v7 Customizations > Phoenix

Notices

Phoenix This forum is for discussing the user-created Phoenix custom interface for SageTV.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-02-2013, 12:19 AM
QueOnda's Avatar
QueOnda QueOnda is offline
Sage Icon
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 1,093
Question Issue with Wiz.Bin

I'm having an issue where my wiz.bin is being corrupted. I loose my watched and favorites. I've noticed after I installed Phoenix 2 but I also removed my cable and added air content. I need help trouble shooting and finding what the issue could me. Maybe sagetv is not shutting down correctly or maybe I'm starting to have a hardware failure. Here is SageTV from a computer cold start:

Quote:
Sat 6/1 20:53:40.885 [main@1f42b49] user.dir2=C:\Program Files (x86)\SageTV\SageTV
Sat 6/1 20:53:40.898 [main@1f42b49] classpath=C:\Program Files (x86)\SageTV\SageTV\Sage.jar;C:\Program Files (x86)\SageTV\SageTV\xerces.jar;C:\Program Files (x86)\SageTV\SageTV\plugin.jar;C:\Program Files

(x86)\SageTV\SageTV\;.;C:\Program Files (x86)\Java\jre6\lib\ext\QTJava.zip;JARs\ant.jar;JARs\cling-core-2.0.jar;JARs\cling-support-2.0.jar;JARs\CommercialDetector.jar;JARs\commons-codec-1.3.jar;JARs

\commons-dbutils-1.3.jar;JARs\commons-io-1.4.jar;JARs\commons-jxpath-1.1.jar;JARs\commons-lang-2.4.jar;JARs\commons-net-1.4.1.jar;JARs\core-3.1.1.jar;JARs\dom4j-1.6.1.jar;JARs\Gemstone.jar;JARs

\gkusnick.sagetv.jar;JARs\GoogleWeather.jar;JARs\groovy-all-2.0.5.jar;JARs\gson-1.7.1.jar;JARs\gtools.jar;JARs\htmlparser-1.6.jar;JARs\jackson-annotations-2.1.4.jar;JARs\jackson-core-2.1.4.jar;JARs\jackson-

databind-2.1.4.jar;JARs\jcifs-1.1.6.jar;JARs\jdic.jar;JARs\jetty-6.1.19.jar;JARs\jetty-ajp-6.1.19.jar;JARs\jetty-rewrite-handler-6.1.19.jar;JARs\jetty-sslengine-6.1.19.jar;JARs\jetty-starter.jar;JARs\jetty-

util-6.1.19.jar;JARs\json.jar;JARs\jsoup.jar;JARs\jsp-2.1-jetty-6.1.19.jar;JARs\jsp-2.1.jar;JARs\jsp-api-2.1.jar;JARs\log4j-1.2.15.jar;JARs\lucene-core-3.0.1.jar;JARs\nielm_sageimdb.jar;JARs

\nielm_sageutls.jar;JARs\nielm_sagewebserver.jar;JARs\nielm_sagexmlinfo.jar;JARs\phoenix.jar;JARs\sagex-api.jar;JARs\salicense.jar;JARs\sbbi-upnplib-1.0.3.jar;JARs\seamless-http-1.0.jar;JARs\seamless-util-

1.0.jar;JARs\seamless-xml-1.0.jar;JARs\servlet-api-2.5-6.1.19.jar;JARs\servlet.jar;JARs\slf4j-api-1.6.0.jar;JARs\themoviedb-3.0.0.jar;JARs\vecmath.jar
Sat 6/1 20:53:40.911 [main@1f42b49] JVM version=1.6.0_29
Sat 6/1 20:53:40.912 [main@1f42b49] OS=Windows 7 6.1
Sat 6/1 20:53:40.913 [main@1f42b49] locale=en_US
Sat 6/1 20:53:40.942 [main@1f42b49] SageTV V7.1.9.256
Sat 6/1 20:53:41.425 [main@1f42b49] hostname=MediaServer-PC
Sat 6/1 20:53:41.427 [main@1f42b49] Splash: User Interface Manager is initializing...
Sat 6/1 20:53:41.892 [main@1f42b49] Splash: Object Database is initializing...
Sat 6/1 20:53:42.187 [main@1f42b49] dbFile=C:\Program Files (x86)\SageTV\SageTV\Wiz.bin dbBackupFile=C:\Program Files (x86)\SageTV\SageTV\Wiz.bak
Sat 6/1 20:53:42.202 [main@1f42b49] Wizard starting to load database info...
Sat 6/1 20:53:42.203 [main@1f42b49] Splash: Object Database Source is initializing...
Sat 6/1 20:53:42.230 [main@1f42b49] java.io.IOException: Invalid DB file, only partially saved.
Sat 6/1 20:53:42.231 [main@1f42b49] sage.av.cP(Unknown Source)
Sat 6/1 20:53:42.232 [main@1f42b49] sage.av.h(Unknown Source)
Sat 6/1 20:53:42.233 [main@1f42b49] sage.av.a(Unknown Source)
Sat 6/1 20:53:42.234 [main@1f42b49] sage.av.cR(Unknown Source)
Sat 6/1 20:53:42.234 [main@1f42b49] sage.SageTV.<init>(Unknown Source)
Sat 6/1 20:53:42.235 [main@1f42b49] sun.reflect.NativeConstructorAccessorImpl.newInstance0(Native Method)
Sat 6/1 20:53:42.236 [main@1f42b49] sun.reflect.NativeConstructorAccessorImpl.newInstance(Unknown Source)
Sat 6/1 20:53:42.236 [main@1f42b49] sun.reflect.DelegatingConstructorAccessorImpl.newInstance(Unknown Source)
Sat 6/1 20:53:42.237 [main@1f42b49] java.lang.reflect.Constructor.newInstance(Unknown Source)
Sat 6/1 20:53:42.237 [main@1f42b49] java.lang.Class.newInstance0(Unknown Source)
Sat 6/1 20:53:42.237 [main@1f42b49] java.lang.Class.newInstance(Unknown Source)
Sat 6/1 20:53:42.238 [main@1f42b49] sage.Sage.e(Unknown Source)
Sat 6/1 20:53:42.238 [main@1f42b49] sage.Sage.b(Unknown Source)
Sat 6/1 20:53:42.255 [main@1f42b49] Error with DB file:java.io.IOException: Invalid DB file, only partially saved., attempting to restore backup.
Sat 6/1 20:53:42.339 [main@1f42b49] Wizard starting to load database info...
Sat 6/1 20:53:42.339 [main@1f42b49] Splash: Object Database Source is initializing...
Sat 6/1 20:53:42.341 [main@1f42b49] java.io.IOException: Invalid DB file, only partially saved.
Sat 6/1 20:53:42.341 [main@1f42b49] sage.av.cP(Unknown Source)
Sat 6/1 20:53:42.342 [main@1f42b49] sage.av.h(Unknown Source)
Sat 6/1 20:53:42.343 [main@1f42b49] sage.av.h(Unknown Source)
Sat 6/1 20:53:42.343 [main@1f42b49] sage.av.a(Unknown Source)
Sat 6/1 20:53:42.343 [main@1f42b49] sage.av.cR(Unknown Source)
Sat 6/1 20:53:42.344 [main@1f42b49] sage.SageTV.<init>(Unknown Source)
Sat 6/1 20:53:42.344 [main@1f42b49] sun.reflect.NativeConstructorAccessorImpl.newInstance0(Native Method)
Sat 6/1 20:53:42.345 [main@1f42b49] sun.reflect.NativeConstructorAccessorImpl.newInstance(Unknown Source)
Sat 6/1 20:53:42.345 [main@1f42b49] sun.reflect.DelegatingConstructorAccessorImpl.newInstance(Unknown Source)
Sat 6/1 20:53:42.345 [main@1f42b49] java.lang.reflect.Constructor.newInstance(Unknown Source)
Sat 6/1 20:53:42.346 [main@1f42b49] java.lang.Class.newInstance0(Unknown Source)
Sat 6/1 20:53:42.347 [main@1f42b49] java.lang.Class.newInstance(Unknown Source)
Sat 6/1 20:53:42.361 [main@1f42b49] sage.Sage.e(Unknown Source)
Sat 6/1 20:53:42.361 [main@1f42b49] sage.Sage.b(Unknown Source)
Sat 6/1 20:53:42.362 [main@1f42b49] Error accessing file system:java.io.IOException: Invalid DB file, only partially saved.
Sat 6/1 20:53:42.375 [main@1f42b49] Splash: EPG is initializing...
Sat 6/1 20:53:42.517 [main@1f42b49] Increased hash set pool to size=1
Sat 6/1 20:53:42.727 [main@1f42b49] Splash: Profiler is initializing...
Sat 6/1 20:53:42.900 [main@1f42b49] Loaded 76 messages from system message log file
Sat 6/1 20:53:42.973 [main@1f42b49] Splash: Acquisition System is initializing...
Sat 6/1 20:54:13.024 [main@1f42b49] MMC calling detectCaptureDevices on sage.cl@10ab323
Sat 6/1 20:54:13.049 [main@1f42b49] devices detected=[SageDCT-HDHomeRun Prime Tuner 13200F77-0 on 127.0.0.1:7032, SageDCT-HDHomeRun Prime Tuner 13200DE0-0 on 127.0.0.1:7027, SageDCT-HDHomeRun Prime Tuner

13200DE0-1 on 127.0.0.1:7038, SageDCT-HDHomeRun Prime Tuner 13200F77-2 on 127.0.0.1:7020, SageDCT-HDHomeRun Prime Tuner 13200DE0-2 on 127.0.0.1:7023, SageDCT-HDHomeRun Prime Tuner 13200F77-1 on

127.0.0.1:7018]
Sat 6/1 20:54:13.050 [main@1f42b49] EncoderMap={SageDCT-HDHomeRun Prime Tuner 13200F77-2 on 127.0.0.1:7020=SageDCT-HDHomeRun Prime Tuner 13200F77-2 on 127.0.0.1:7020, SageDCT-HDHomeRun Prime Tuner 13200F77-0

on 127.0.0.1:7032=SageDCT-HDHomeRun Prime Tuner 13200F77-0 on 127.0.0.1:7032, SageDCT-HDHomeRun Prime Tuner 13200DE0-1 on 127.0.0.1:7038=SageDCT-HDHomeRun Prime Tuner 13200DE0-1 on 127.0.0.1:7038, SageDCT-

HDHomeRun Prime Tuner 13200DE0-0 on 127.0.0.1:7027=SageDCT-HDHomeRun Prime Tuner 13200DE0-0 on 127.0.0.1:7027, SageDCT-HDHomeRun Prime Tuner 13200F77-1 on 127.0.0.1:7018=SageDCT-HDHomeRun Prime Tuner

13200F77-1 on 127.0.0.1:7018, SageDCT-HDHomeRun Prime Tuner 13200DE0-2 on 127.0.0.1:7023=SageDCT-HDHomeRun Prime Tuner 13200DE0-2 on 127.0.0.1:7023}
Sat 6/1 20:54:13.051 [main@1f42b49] MMC calling detectCaptureDevices on sage.bd@12ad19e
__________________
Server: HP AMD64 dual core running Win7 64bit (MCE disabled) with 4G memory Tuners: 2 PVR-500(disabled), 3 HDHR and 1 HDPVR Clients: 2 HD200 and 1 HD100 TV: 70" and 52" and 42" Media Storage: ReadyNas 8TB Recording media: 300GB + 200GB+ 250 GB Network: Gigabit backbone'

Thanks to all the developers who work on SageMC, code, utilities and plug-ins to make SageTV better!!!
Reply With Quote
  #2  
Old 06-02-2013, 10:33 AM
QueOnda's Avatar
QueOnda QueOnda is offline
Sage Icon
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 1,093
If I have a good wiz.bin. Is there a way to export data (watched and favorites) and then import them into the current?

I'm going to try to recover from previous but if I'm starting up SageTV server it's going to corrupt and I'm back to square one.

I need something getting me going again (with my favorites). than starting from scratch. I'll save that till I have more time.
__________________
Server: HP AMD64 dual core running Win7 64bit (MCE disabled) with 4G memory Tuners: 2 PVR-500(disabled), 3 HDHR and 1 HDPVR Clients: 2 HD200 and 1 HD100 TV: 70" and 52" and 42" Media Storage: ReadyNas 8TB Recording media: 300GB + 200GB+ 250 GB Network: Gigabit backbone'

Thanks to all the developers who work on SageMC, code, utilities and plug-ins to make SageTV better!!!
Reply With Quote
  #3  
Old 06-02-2013, 11:39 AM
nyplayer nyplayer is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 4,043
If you had a good wiz.bin you could export the favorites and recordings to an xml file using the webserver. Then import them into an empty wiz.bin. ... but you cannot do that without Sage Running.
__________________
Windows 10 I3 Dual Core 3.0 Server, SageTV9... OpenDCT with 2 HDHRPrimes and 4 HDHRconnects for a total of 14 Tuners.
Reply With Quote
  #4  
Old 06-03-2013, 06:47 AM
stuckless's Avatar
stuckless stuckless is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Oct 2007
Location: London, Ontario, Canada
Posts: 9,538
Quote:
java.io.IOException: Invalid DB file, only partially saved.
This leads me to believe that your SageTV process is being forcibly shut down (ie, crashes). I'm not sure what would cause this... but if you have other sagetv_X.txt files then there might be something in those files that show what happened just before it died.

If sagetv shut itself down (for whatever reason), it would have synced to the Wiz.bin before shutting down.

As for P2... Like any plugin, it could be the culprit... but most likely when you see "hard" failured like this, it's usually hardware related, or possibly, out of memory... but even out of memory errors can be handled by the JVM, and allow for a clean shutdown (usually).

You might want to check to see if you've increased the memory for your sagetv server, since the out of the box settings are for SageTV only... and when you start adding plugins, you'll need to increase the memory.
Reply With Quote
  #5  
Old 06-03-2013, 03:39 PM
QueOnda's Avatar
QueOnda QueOnda is offline
Sage Icon
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 1,093
Quote:
Originally Posted by nyplayer View Post
If you had a good wiz.bin you could export the favorites and recordings to an xml file using the webserver. Then import them into an empty wiz.bin. ... but you cannot do that without Sage Running.
How do you export? I found where you import. http://localhost:8080/sage/XMLImporter
__________________
Server: HP AMD64 dual core running Win7 64bit (MCE disabled) with 4G memory Tuners: 2 PVR-500(disabled), 3 HDHR and 1 HDPVR Clients: 2 HD200 and 1 HD100 TV: 70" and 52" and 42" Media Storage: ReadyNas 8TB Recording media: 300GB + 200GB+ 250 GB Network: Gigabit backbone'

Thanks to all the developers who work on SageMC, code, utilities and plug-ins to make SageTV better!!!
Reply With Quote
  #6  
Old 06-03-2013, 03:43 PM
QueOnda's Avatar
QueOnda QueOnda is offline
Sage Icon
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 1,093
Quote:
Originally Posted by stuckless View Post
This leads me to believe that your SageTV process is being forcibly shut down (ie, crashes). I'm not sure what would cause this... but if you have other sagetv_X.txt files then there might be something in those files that show what happened just before it died.

If sagetv shut itself down (for whatever reason), it would have synced to the Wiz.bin before shutting down.

As for P2... Like any plugin, it could be the culprit... but most likely when you see "hard" failured like this, it's usually hardware related, or possibly, out of memory... but even out of memory errors can be handled by the JVM, and allow for a clean shutdown (usually).

You might want to check to see if you've increased the memory for your sagetv server, since the out of the box settings are for SageTV only... and when you start adding plugins, you'll need to increase the memory.
Thanks for the pointers: Could be out of memory issue. Need to find out what program is causing.

Did MEMTEST and memory is fine. Shut down SAGETV and thought I had a good Wiz.bin but and started with same issue with corrupted wiz.bin.
__________________
Server: HP AMD64 dual core running Win7 64bit (MCE disabled) with 4G memory Tuners: 2 PVR-500(disabled), 3 HDHR and 1 HDPVR Clients: 2 HD200 and 1 HD100 TV: 70" and 52" and 42" Media Storage: ReadyNas 8TB Recording media: 300GB + 200GB+ 250 GB Network: Gigabit backbone'

Thanks to all the developers who work on SageMC, code, utilities and plug-ins to make SageTV better!!!
Reply With Quote
  #7  
Old 06-04-2013, 06:10 AM
stuckless's Avatar
stuckless stuckless is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Oct 2007
Location: London, Ontario, Canada
Posts: 9,538
Quote:
Originally Posted by QueOnda View Post
Thanks for the pointers: Could be out of memory issue. Need to find out what program is causing.

Did MEMTEST and memory is fine. Shut down SAGETV and thought I had a good Wiz.bin but and started with same issue with corrupted wiz.bin.
Did your hardware change on the computer? I had an issue (linux) when I updated the hardware, and then when I would restart sagetv the Wiz.bin would become corrupt. I had to revalidate my license and all was well... I lost a couple weeks of "watched" statuses in the process.
Reply With Quote
  #8  
Old 06-04-2013, 02:42 PM
QueOnda's Avatar
QueOnda QueOnda is offline
Sage Icon
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 1,093
Quote:
Originally Posted by stuckless View Post
Did your hardware change on the computer? I had an issue (linux) when I updated the hardware, and then when I would restart sagetv the Wiz.bin would become corrupt. I had to revalidate my license and all was well... I lost a couple weeks of "watched" statuses in the process.
Nope. Same old computer I've been using stable for years. I have a full backup a year back and actually thinking of going back a year and starting from there.

re-asking this question:
Quote:
Originally Posted by QueOnda View Post
How do you export? I found where you import. http://localhost:8080/sage/XMLImporter
__________________
Server: HP AMD64 dual core running Win7 64bit (MCE disabled) with 4G memory Tuners: 2 PVR-500(disabled), 3 HDHR and 1 HDPVR Clients: 2 HD200 and 1 HD100 TV: 70" and 52" and 42" Media Storage: ReadyNas 8TB Recording media: 300GB + 200GB+ 250 GB Network: Gigabit backbone'

Thanks to all the developers who work on SageMC, code, utilities and plug-ins to make SageTV better!!!

Last edited by QueOnda; 06-04-2013 at 02:47 PM.
Reply With Quote
  #9  
Old 06-04-2013, 03:17 PM
nyplayer nyplayer is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 4,043
To export click on the XML graphic I believe it is orange. You can export your favorites. If you browse recordings you can export the metadata. Just browse to what ever you want to export.
__________________
Windows 10 I3 Dual Core 3.0 Server, SageTV9... OpenDCT with 2 HDHRPrimes and 4 HDHRconnects for a total of 14 Tuners.
Reply With Quote
  #10  
Old 06-05-2013, 10:06 PM
QueOnda's Avatar
QueOnda QueOnda is offline
Sage Icon
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 1,093
Quote:
Originally Posted by nyplayer View Post
To export click on the XML graphic I believe it is orange. You can export your favorites. If you browse recordings you can export the metadata. Just browse to what ever you want to export.
OMG! Thanks. Never knew that. Guess still learning about sagetv.
__________________
Server: HP AMD64 dual core running Win7 64bit (MCE disabled) with 4G memory Tuners: 2 PVR-500(disabled), 3 HDHR and 1 HDPVR Clients: 2 HD200 and 1 HD100 TV: 70" and 52" and 42" Media Storage: ReadyNas 8TB Recording media: 300GB + 200GB+ 250 GB Network: Gigabit backbone'

Thanks to all the developers who work on SageMC, code, utilities and plug-ins to make SageTV better!!!
Reply With Quote
  #11  
Old 07-17-2013, 10:05 AM
tvmaster2's Avatar
tvmaster2 tvmaster2 is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jun 2005
Location: tarana
Posts: 3,341
Quote:
Originally Posted by nyplayer View Post
To export click on the XML graphic I believe it is orange. You can export your favorites. If you browse recordings you can export the metadata. Just browse to what ever you want to export.
hi. I am trying to do the same thing, but don't see any orange graphic. is it possible I am having a java issue?

EDIT...ok, did a page refresh and the graphic appeared. weird. thanks
__________________
Sage 7 server = Gigabyte AMD quad-core - 2 gigs - integrated ATI HD4200 chipset - Seagate/Hitachi Deskstar - HD-PVR - Colossus - Win7 32 bit. HD200 networked. "If you've given up on Weird Al, you've given up on life" - Homer Simpson

Last edited by tvmaster2; 07-17-2013 at 10:30 AM.
Reply With Quote
  #12  
Old 07-17-2013, 12:49 PM
QueOnda's Avatar
QueOnda QueOnda is offline
Sage Icon
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 1,093
My wiz.bin file still get corrupted every time I restart the sage tv server. So, I have to reload my favorites but I loose my watched. What should I be looking for in the log file to see what is causing this.
__________________
Server: HP AMD64 dual core running Win7 64bit (MCE disabled) with 4G memory Tuners: 2 PVR-500(disabled), 3 HDHR and 1 HDPVR Clients: 2 HD200 and 1 HD100 TV: 70" and 52" and 42" Media Storage: ReadyNas 8TB Recording media: 300GB + 200GB+ 250 GB Network: Gigabit backbone'

Thanks to all the developers who work on SageMC, code, utilities and plug-ins to make SageTV better!!!
Reply With Quote
  #13  
Old 07-17-2013, 01:32 PM
nyplayer nyplayer is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 4,043
Have you tried running without any plugins?
__________________
Windows 10 I3 Dual Core 3.0 Server, SageTV9... OpenDCT with 2 HDHRPrimes and 4 HDHRconnects for a total of 14 Tuners.
Reply With Quote
  #14  
Old 07-17-2013, 02:39 PM
doc doc is offline
Sage Fanatic
 
Join Date: Jun 2006
Location: Leicester, England
Posts: 915
Quote:
Originally Posted by nyplayer View Post
Have you tried running without any plugins?
Where's the +1 button?

I had a similar issue so reinstalled with just the web interface and it's been fine since.
Reply With Quote
  #15  
Old 07-17-2013, 07:40 PM
tvmaster2's Avatar
tvmaster2 tvmaster2 is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jun 2005
Location: tarana
Posts: 3,341
wow...a lot of us are having problems with this. The Windows Updates looms. Maybe I'll have to start installing them one at a time
__________________
Sage 7 server = Gigabyte AMD quad-core - 2 gigs - integrated ATI HD4200 chipset - Seagate/Hitachi Deskstar - HD-PVR - Colossus - Win7 32 bit. HD200 networked. "If you've given up on Weird Al, you've given up on life" - Homer Simpson
Reply With Quote
  #16  
Old 07-18-2013, 10:32 AM
QueOnda's Avatar
QueOnda QueOnda is offline
Sage Icon
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 1,093
You know, I believe I could of maybe updated windows. I don't remember. Could be the culprit.
__________________
Server: HP AMD64 dual core running Win7 64bit (MCE disabled) with 4G memory Tuners: 2 PVR-500(disabled), 3 HDHR and 1 HDPVR Clients: 2 HD200 and 1 HD100 TV: 70" and 52" and 42" Media Storage: ReadyNas 8TB Recording media: 300GB + 200GB+ 250 GB Network: Gigabit backbone'

Thanks to all the developers who work on SageMC, code, utilities and plug-ins to make SageTV better!!!
Reply With Quote
  #17  
Old 07-18-2013, 10:36 AM
nyplayer nyplayer is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 4,043
I guess I do not quite get what windows updates has to do with a corrupted wiz.bin? All my Sage servers and clients are all up to date as far as windows updates and Java updates and I have never seen a corrupted wiz bin file. Windows updates is not going to be writing to the wiz bin file so I cannot see it being the cause of the problem.


Ps this is what I would check.

Exclude Sagetv folder from antivirus... and or Defender
Exclude SageTV folder from Indexing (no need to ever Search Sagetv Folder)
__________________
Windows 10 I3 Dual Core 3.0 Server, SageTV9... OpenDCT with 2 HDHRPrimes and 4 HDHRconnects for a total of 14 Tuners.

Last edited by nyplayer; 07-18-2013 at 03:33 PM.
Reply With Quote
  #18  
Old 07-18-2013, 03:00 PM
bialio's Avatar
bialio bialio is offline
SageTVaholic
 
Join Date: May 2007
Location: Frisco, TX
Posts: 3,445
The last time I let windows update run on my server was Dec 29th of 2011. It's doing OK from what I can tell.

btl.
__________________
PHOENIX 3 is here!
Server : Linux V9, Clients : Win10 and Nvidia Shield Android Miniclient
Reply With Quote
  #19  
Old 07-18-2013, 03:38 PM
nyplayer nyplayer is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 4,043
Quote:
Originally Posted by bialio View Post
The last time I let windows update run on my server was Dec 29th of 2011. It's doing OK from what I can tell.

btl.
That is ok too I prefer to keep my servers up to date... but to blame wiz bin corruption on a windows update makes no sense. I would look into what plugins are being used... if anything. Maybe updating Java incorrectly can but a windows update I just do not see it.
__________________
Windows 10 I3 Dual Core 3.0 Server, SageTV9... OpenDCT with 2 HDHRPrimes and 4 HDHRconnects for a total of 14 Tuners.
Reply With Quote
  #20  
Old 07-18-2013, 07:26 PM
bialio's Avatar
bialio bialio is offline
SageTVaholic
 
Join Date: May 2007
Location: Frisco, TX
Posts: 3,445
There were times back in the day where a Windows update messed up Sage. When it was a live product that wasn't so bad - they'd fix it when that happened. These days I take the 'better safe than sorry' route.

I think a java update is way more likely to break sage...
__________________
PHOENIX 3 is here!
Server : Linux V9, Clients : Win10 and Nvidia Shield Android Miniclient
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Issue with MVP mzup SageTV Media Extender 3 03-28-2011 08:23 AM
folder.jpg issue in MyVideo Library (MyMusic = no issue) gman4nj SageMC Custom Interface 16 04-12-2009 10:19 AM
HD PVR Issue, Video Card, or Sage Issue? MorfiusX Hardware Support 21 03-24-2009 05:34 PM
Sagetv 2.1 sound issue, small video issue sometimes doox00 SageTV Software 2 11-06-2004 07:27 PM
Geforce FX5200 Drivers issue or Sage TV issue? McTurok SageTV Software 15 05-20-2004 11:45 AM


All times are GMT -6. The time now is 06:44 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.