SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Products > SageTV Software

Notices

SageTV Software Discussion related to the SageTV application produced by SageTV. Questions, issues, problems, suggestions, etc. relating to the SageTV software application should be posted here. (Check the descriptions of the other forums; all hardware related questions go in the Hardware Support forum, etc. And, post in the customizations forum instead if any customizations are active.)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-26-2020, 08:06 AM
fbures fbures is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Oct 2006
Location: Mississauga, ON
Posts: 102
STV suddenly stopped playing MKV files

STV V9.1.9.778
Windows 10-64bit
Java 1.8.0_261

It happened couple of days ago. I have not changed anything, nor I installed any new SW. With the exception of Windows updates there were no installations on this system for a very long time.

Any attempt to play any MKV file returns:

sage.PlaybackException: ERROR (-3,0x80040241): There was a problem accessing the filesystem for playback.

I can play the same MKVs with VLC with no problem. I can access the files normally by any other means.

The problem is 100% repeatable.

Any advice would be greatly appreciated. My whole video archive is in MKV format.

Thanks
Frank
Reply With Quote
  #2  
Old 09-26-2020, 08:42 AM
KryptoNyte's Avatar
KryptoNyte KryptoNyte is offline
Sage Icon
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 2,433
Hi, Frank. Please grab and post a screenshot of the screen that I'm showing on the attached. Then click on "Default" for H.264 Video Decoder Filter and grab another screenshot of the options that appear there.

Just to clarify, are you attempting to play this while sitting at the server itself, or from another PC client on the network?
Attached Images
File Type: jpg Sage_DetailedSetup.jpg (285.6 KB, 16 views)
Reply With Quote
  #3  
Old 09-26-2020, 08:45 AM
KryptoNyte's Avatar
KryptoNyte KryptoNyte is offline
Sage Icon
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 2,433
Whoops, the above post probably won't help, maybe ignore it.

Check here:
https://forums.sagetv.com/forums/showthread.php?t=36600
Reply With Quote
  #4  
Old 09-26-2020, 08:51 AM
KryptoNyte's Avatar
KryptoNyte KryptoNyte is offline
Sage Icon
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 2,433
Similar issue here:

https://forums.sagetv.com/forums/showthread.php?t=27385
Reply With Quote
  #5  
Old 09-26-2020, 09:09 AM
fbures fbures is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Oct 2006
Location: Mississauga, ON
Posts: 102
SOLVED

I updated to STV 9.2.2 and the problem disappeared.

Weird...
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HD200 suddenly stopped working Ron SageTV Media Extender 9 06-07-2012 02:49 PM
Help. . .suddenly More than 2 HD-PVRs stopped working sdsean Hardware Support 17 11-07-2011 07:18 AM
"Trailers" Suddenly Stopped Working Savage1701 SageTV v7 Customizations 4 10-24-2011 07:21 PM
.avi files suddenly stopped working morpheus SageTV Software 4 05-21-2006 02:37 PM
DVD playing - stopped working... oshapir SageTV Beta Test Software 2 02-06-2005 03:14 PM


All times are GMT -6. The time now is 01:45 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.