SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Products > SageTV Software

Notices

SageTV Software Discussion related to the SageTV application produced by SageTV. Questions, issues, problems, suggestions, etc. relating to the SageTV software application should be posted here. (Check the descriptions of the other forums; all hardware related questions go in the Hardware Support forum, etc. And, post in the customizations forum instead if any customizations are active.)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-09-2011, 10:11 AM
Boxpin's Avatar
Boxpin Boxpin is offline
Sage User
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 48
Getting the Client to Auto connect

Is there a way to get the Sagetv client to auto connect so I dont have to select Ok every time it opens?

__________________
Reply With Quote
  #2  
Old 09-09-2011, 10:26 AM
tmiranda's Avatar
tmiranda tmiranda is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jul 2005
Location: Central Florida, USA
Posts: 5,842
Yes, there is a setting for that. I'm not in front of Sage right now but if you hunt I'm sure you'll see it.
__________________

Sage Server: 8th gen Intel based system w/32GB RAM running Ubuntu Linux, HDHomeRun Prime with cable card for recording. Runs headless. Accessed via RD when necessary. Four HD-300 Extenders.
Reply With Quote
  #3  
Old 09-09-2011, 11:07 AM
Opus4's Avatar
Opus4 Opus4 is offline
Administrator
 
Join Date: Sep 2003
Location: NJ
Posts: 19,595
That's on p. 18 of the PDF manual, under "Configure SageTV Client to Connect to the Server".

And, this is for SageTV Client, so it was moved out of the Placeshifter forum.

- Andy
__________________
SageTV Open Source v9 is available.
- Read the SageTV FAQ. Older PDF User's Guides mostly still apply: SageTV V7.0 & SageTV Studio v7.1.
- Hauppauge remote help: 1) Basics/Extending it 2) Replace it 3) Use it w/o needing focus
- HD Extenders: A) FAQs B) URC MX-700 remote setup
Note: This is a users' forum; see the Rules. For official tech support fill out a Support Request.
Reply With Quote
Reply

Tags
client auto connect


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Use hostname in auto-connect instead of IP? aweber1nj SageTV Beta Test Software 7 05-05-2011 11:23 AM
SageTV Client At Boot - auto connect when wireless ready? DRM2PVR SageTV Software 2 11-22-2009 09:22 PM
Is there any way to auto-connect to a SageTV server? mkanet SageTV Placeshifter 1 11-28-2007 04:51 PM
Auto-connect to server flavius SageTV Placeshifter 5 04-12-2007 12:57 PM
Sage Client auto-connect... Niles SageTV Software 2 03-30-2004 03:34 PM


All times are GMT -6. The time now is 06:15 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.