SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV BETA Release Products > SageTV Beta Test Software

Notices

SageTV Beta Test Software Discussion related to BETA Releases of the SageTV application produced by SageTV. Questions, issues, problems, suggestions, etc. regarding SageTV Beta Releases should be posted here.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-07-2009, 08:33 AM
agover agover is offline
Sage User
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 69
close captioning always active since firmware update

Hey There,

Has anyone encountered a corrupted closed captioning line always on screen during video playback since the last firmware update (403)?

Any ideas how to get rid of it?

Thanks
Adam
Reply With Quote
  #2  
Old 04-07-2009, 08:39 AM
HelenWeathers's Avatar
HelenWeathers HelenWeathers is offline
Sage Icon
 
Join Date: Aug 2008
Location: Miami, Florida
Posts: 1,321
Quote:
Originally Posted by agover View Post
Hey There,

Has anyone encountered a corrupted closed captioning line always on screen during video playback since the last firmware update (403)?

Any ideas how to get rid of it?

Thanks
Adam
You either have to install SageTV 6.5.13 beta or roll back your firmware to the prior beta (20090316 I think).

See this thread:
http://forums.freytechnologies.com/f...ad.php?t=40928
__________________
Server: SageTV 9, Win10/32, Intel DP55KG Mb, Intel QC i5 2.66GHz , 4GB 1333MHz DDR3 SDRAM, 2 Hauppauge 2255s for 4 OTA ATSC tuners, HDHRPrime w Comcast, 3 STP-HD300s 20101007-0 firmware, nVidia Shield. Java v7u55. Plugins:SD EPG, OpenDCT
Reply With Quote
  #3  
Old 04-07-2009, 08:51 AM
HelenWeathers's Avatar
HelenWeathers HelenWeathers is offline
Sage Icon
 
Join Date: Aug 2008
Location: Miami, Florida
Posts: 1,321
If you decide to roll back your HD200s firmware to 20090316 download this:
http://download.sage.tv/firmware/stp200-20090316-0.bin

Rename the bin file to stp200.bin, place it in your Sage server's program files\sagetv\sagetv folder and follow the instructions here:
http://forums.freytechnologies.com/f...7&postcount=16
__________________
Server: SageTV 9, Win10/32, Intel DP55KG Mb, Intel QC i5 2.66GHz , 4GB 1333MHz DDR3 SDRAM, 2 Hauppauge 2255s for 4 OTA ATSC tuners, HDHRPrime w Comcast, 3 STP-HD300s 20101007-0 firmware, nVidia Shield. Java v7u55. Plugins:SD EPG, OpenDCT
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can't update firmware lmeyer SageTV HD Theater - Media Player 2 01-02-2009 04:58 PM
Problems with Close Captioning.... Chaos~Theory SageTV Software 1 12-11-2008 06:01 AM
Closed Captioning Update? mets3145 SageTV Software 48 03-12-2007 01:58 PM


All times are GMT -6. The time now is 06:39 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.