SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Products > SageTV Media Extender

Notices

SageTV Media Extender Discussion related to any SageTV Media Extender used directly by SageTV. Questions, issues, problems, suggestions, etc. relating to a SageTV supported media extender should be posted here. Use the SageTV HD Theater - Media Player forum for issues related to using an HD Theater while not connected to a SageTV server.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-10-2010, 09:53 PM
msburton msburton is offline
New Member
 
Join Date: May 2010
Posts: 1
Vista and MVP

I am trying to configure two MVP's with SageTV. I had this setup working on my XP pc and can't seem to get it to work on Vista.

The MVP's keep loading thier own GUI's and not the SageTV dashboard. I downloaded version 3.4 MVP software.

The wierd thing is I walked away from one of the MVP's today and it started working with SageTV and Vista.

Does anyone have a step by step, including what drivers I need and don't need.

Thanks in advance.
Reply With Quote
  #2  
Old 05-11-2010, 06:32 AM
paulbeers paulbeers is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 2,550
Quote:
Originally Posted by msburton View Post
I am trying to configure two MVP's with SageTV. I had this setup working on my XP pc and can't seem to get it to work on Vista.

The MVP's keep loading thier own GUI's and not the SageTV dashboard. I downloaded version 3.4 MVP software.

The wierd thing is I walked away from one of the MVP's today and it started working with SageTV and Vista.

Does anyone have a step by step, including what drivers I need and don't need.

Thanks in advance.
First off, you shouldn't have the MVP software installed on any pc. It will override Sage. Secondly, you need to check your firewall, it could be blocking Sage from acting like a server. Also, is it Vista SP1+? The original Vista had some networking stack issues that caused all sorts of problems with extenders.
__________________
Sage Server: AMD Athlon II 630, Asrock 785G motherboard, 3GB of RAM, 500GB OS HD in RAID 1 and 2 - 750GB Recording Drives, HDHomerun, Avermedia HD Duet & 2-HDPVRs, and 9.0TB storage in RAID 5 via Dell Perc 5i for DVD storage
Source: Clear QAM and OTA for locals, 2-DishNetwork VIP211's
Clients: 2 Sage HD300's, 2 Sage HD200's, 2 Sage HD100's, 1 MediaMVP, and 1 Placeshifter
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Vista and MVP solution.. when? garystein SageTV Media Extender 46 03-03-2008 10:24 PM
MVP + Vista + SP1 Beta = Good News! coryking SageTV Media Extender 5 02-02-2008 12:00 PM
6.1.4: SageTV, Vista, & MVP work perfectly but only WITHOUT SageTV Service running! sjgore SageTV Beta Test Software 0 03-11-2007 11:25 AM
Media MVP and Vista... Has anyone got this working 100%? garystein SageTV Media Extender 1 02-28-2007 02:29 AM
Connecting to an MVP with SageTV and Vista sjgore SageTV Media Extender 9 02-20-2007 03:05 PM


All times are GMT -6. The time now is 08:53 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.