SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Development and Customizations > SageTV v7 Customizations > Phoenix

Notices

Phoenix This forum is for discussing the user-created Phoenix custom interface for SageTV.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-24-2013, 05:35 PM
England England is offline
New Member
 
Join Date: Sep 2013
Location: Haverhill, MA
Posts: 1
VFS Views just stopped working

All of my VFS Views have stopped working. They have worked for over a year without an issue. The WAF has dropped drastically. Any help would be appreciated. I have inserted one below. and attached one at .txt.

Thanks for the help.
Code:
<vfs>
 <views>
            <view name="wr_basic_tv" label="WR Simple TV Lookup" visible="false">
                  <description>WR TV Simple Lookup of All TV Shows</description>
                  <tag value="tv"/>
                  <view-source name="recordings"/>
                  <view-source name="phoenix.view.default.videofolders"/>
                  <view-source name="videos"/>
                        <filter by="mediatype" value="tv" />
                  </view-source>
            </view>
            <view name="wr_kids_tv" label="Kid's TV"> <description>WR Display Kid's Shows Only</description>
                  <view-source name="wr_basic_tv" >
                        <filter by="pql">
                              <option name="value">
><![CDATA[
Title = ‘Blue's Clues’ or
Title = ‘Caillou’ or
Title = ‘The Cat in the Hat Knows a Lot About That!’ or
Title = ‘Dinosaur Train’ or
Title = ‘Curious George’ or
Title = ‘Blue's Room’ or
Title = ‘The Penguins of Madagascar’ or
Title = ‘Phineas and Ferb’ or
Title = ‘Star Wars - The CLone Wars’ or
Title = ‘Family Guy’ or 
Title = ‘Sid the Science Kid’ or
Title = ‘Super Why!’ or
Title = ‘What's New Scooby-Doo?’ or
Title = ‘Thomas & Friends’ or
Title = ‘Daniel Tiger's Neighborhood’
]]></option>

                              <option name="scope" value="include"/>
                        </filter>
                  </view-source>

                  <presentation level="1">
                        <group by="show"/>
                        <sort by="title">
                              <option name="ignore-all" value="true"/>
                        </sort>
                  </presentation>

		  <presentation level="2">
			<sort by="seasonepisode">
			      <option name="sort-order" value="desc"/>
			</sort>
		  </presentation>
            </view>
      </views>
</vfs>
Attached Files
File Type: txt Kids Movies.txt (471 Bytes, 91 views)
Reply With Quote
  #2  
Old 09-28-2013, 06:52 PM
stuckless's Avatar
stuckless stuckless is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Oct 2007
Location: London, Ontario, Canada
Posts: 9,580
If ALL of your views stopped working, then send me (metadatatools at gmail dot com) the phoenix log file from the logs directory.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Comskip stopped working? les_bloom Gemstone for v7 8 10-23-2012 08:33 PM
IMDB Stopped working? Skybolt SageMC Custom Interface 3 09-11-2009 04:48 AM
Remote Stopped Working! nightlyraver Hardware Support 2 09-30-2007 09:56 PM
IR Blaster stopped working-help! yacht_boy Hardware Support 2 01-10-2007 02:25 PM
Sage TV stopped working wbowser SageTV Software 14 02-28-2005 07:48 PM


All times are GMT -6. The time now is 09:46 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.