SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Development and Customizations > SageTV Customizations > SageMC Custom Interface

Notices

SageMC Custom Interface This forum is for discussing the user-created SageMC custom interface for SageTV.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-10-2011, 07:30 AM
SidKnee SidKnee is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Aug 2004
Location: East Midlands, UK
Posts: 94
Unhappy SageMC and V7

Hi,
I couldn't find any mention of this in the V7 customisation thread but is anyone here using the SageMC STV under version 7?

I upgraded from V6 recently and SageMC appears as a supported plugin for V7, it looks to install OK, but then nothing - I can't see anyway to select it either as an STV or a theme.

Cheers,
Adrian.
Reply With Quote
  #2  
Old 01-10-2011, 07:51 AM
jaminben jaminben is offline
Sage Icon
 
Join Date: Sep 2007
Location: Norwich, UK
Posts: 1,754
Send a message via MSN to jaminben
IIRC you have to go into the default UI settings > customizations and load the SageMC xml manually once you have downloaded it via the plugins menu.
__________________
Server - Win7 64bit, 2.4Ghz Intel Core 2 Duo, TBS 6284 PCI-E Quad DVB-T2 Tuner, 3 x HD200 & 1 x HD300 extenders
Reply With Quote
  #3  
Old 01-10-2011, 09:07 AM
brewston brewston is offline
Sage Expert
 
Join Date: Apr 2006
Location: Surrey
Posts: 719
There are a couple of other fixes here :

http://forums.sagetv.com/forums/show...47&postcount=5
__________________
Tecra M5, 2 x HD200, 2 x HD300
2 x PCTV 290e
Win 7, Sage 7.1.9, Phoenix 2 STV
Stephane's XMLTV Importer, Digiguide,
Reply With Quote
  #4  
Old 01-10-2011, 01:58 PM
SidKnee SidKnee is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Aug 2004
Location: East Midlands, UK
Posts: 94
Thumbs up It's working!

Thanks for the pointers, it's working now

I downloaded Michael's revised SageMC.xml file and placed it in the SageTV3 folder as suggested. I then selected the xml file using the Advanced menu as normal after browsing to the SageTV3 folder. (BTW it also seems to work with the SageMC.xml file that was already in the SageTV3 folder, maybe someone did update the plugin but forgot to mention that you needed to look in the original folder )

The 'WAF' is going back up as I write (it took a serious blow after the upgrade when I couldn't get the extenders to display SageMC). Sage is also quicker using this xml than any of the other STV's, which is always a boon on MVP's.

It's a pity that there was no mention that the xml file needed to be selected from the SageTV3 folder and not the SageTV7 folder. If there had been I'd have been home and dry
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
2 HOW-TO Qs for SageMC kenP SageMC Custom Interface 2 01-13-2009 05:37 PM
Cannot my sageMC to look like the others michaeldjcox SageTV Studio 2 12-05-2008 04:03 AM
SAGEMC viperdiablo SageMC Custom Interface 3 05-31-2008 11:26 PM
SageMC: Read this if you don't see any SageMC topics Opus4 SageTV Customizations 1 03-31-2008 02:59 PM
SageMC vs Sagemc 16x9 amongst other ?'s traker1001 SageMC Custom Interface 4 03-18-2007 07:59 AM


All times are GMT -6. The time now is 08:32 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.