SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Development and Customizations > SageTV Customizations > SageMC Custom Interface

Notices

SageMC Custom Interface This forum is for discussing the user-created SageMC custom interface for SageTV.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-03-2011, 07:52 PM
BigSwifty's Avatar
BigSwifty BigSwifty is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Aug 2006
Location: Burlington, Republic of VT.
Posts: 192
Sage Music alphabetical Search issue

Sage V7 and MC; Alphabetical search doesn’t work in Music. Works fine in imported videos. Anyone else have this issue? Anyone fixed it?
__________________
SERVER/CLIENT_1--> AMD Phenom2 X4 925 2.8GHz. 8Gig mem. Asus M5A97. // Win 7 x64 // GTX 1060. //Nextcom r5000 X 3 // SageV9x64 running Gemstone // Lots of HD space.
CLIENT_2--> AMD Athlon 64 X2 5400 Brisbane 2.8GHz. 4Gig mem. GIGABYTE GA-MA780G-UD3H// ATI 5570. // // Win 7 x64
Reply With Quote
  #2  
Old 01-04-2011, 07:18 PM
BigSwifty's Avatar
BigSwifty BigSwifty is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Aug 2006
Location: Burlington, Republic of VT.
Posts: 192
Searching, I found this Post from this thread

Quote:
Originally Posted by jonnyara View Post
Hi

I'm not sure what it's called, but the alphabet list you get in My Music by pressing right doesn't work if you have "ignore articles" turned on in SageTV 7.0.11

Thanks, and thanks so much for the work you put in!

I'll give it a try.
__________________
SERVER/CLIENT_1--> AMD Phenom2 X4 925 2.8GHz. 8Gig mem. Asus M5A97. // Win 7 x64 // GTX 1060. //Nextcom r5000 X 3 // SageV9x64 running Gemstone // Lots of HD space.
CLIENT_2--> AMD Athlon 64 X2 5400 Brisbane 2.8GHz. 4Gig mem. GIGABYTE GA-MA780G-UD3H// ATI 5570. // // Win 7 x64
Reply With Quote
  #3  
Old 01-04-2011, 07:36 PM
BigSwifty's Avatar
BigSwifty BigSwifty is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Aug 2006
Location: Burlington, Republic of VT.
Posts: 192
That fixed it!
__________________
SERVER/CLIENT_1--> AMD Phenom2 X4 925 2.8GHz. 8Gig mem. Asus M5A97. // Win 7 x64 // GTX 1060. //Nextcom r5000 X 3 // SageV9x64 running Gemstone // Lots of HD space.
CLIENT_2--> AMD Athlon 64 X2 5400 Brisbane 2.8GHz. 4Gig mem. GIGABYTE GA-MA780G-UD3H// ATI 5570. // // Win 7 x64
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Letter Q missing from alphabetical search ? 95TBird Sage My Movies 2 11-23-2010 09:57 AM
Google Music Search - Possible Use in SageTV? Brent General Discussion 4 06-13-2010 02:55 PM
Sage Music Issue BigSwifty SageTV Software 9 03-03-2008 09:23 PM
MVP Client & Sage 2.2.7 music issue? SidKnee Hardware Support 8 04-01-2005 03:16 PM
Music folder hierarchy, search unique, search alert, and Launchcast Archerkit SageTV Customizations 1 07-01-2004 08:24 AM


All times are GMT -6. The time now is 09:06 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.