SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Development and Customizations > SageTV v7 Customizations

Notices

SageTV v7 Customizations This forums is for discussing and sharing user-created modifications for the SageTV version 7 application created by using the SageTV Studio or through the use of external plugins. Use this forum to discuss plugins for SageTV version 7 and newer.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-02-2010, 05:03 PM
parkimar parkimar is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Feb 2004
Location: NJ USA
Posts: 329
Can't install Phoenix Core Services

Hi,

until recently I had Sage working nicely - at some point during the recent beta's I noticed that Phoenix core services was Failed - I uninstalled , but when I try to reinstall - I get the following error.

Failed Zip Extraction of http://sagephoenix.googlecode.com/fi...ixcore-2.3.zip

Has anyone else had this ?

(Im currently running 7.0.23 beta).

Cheers

Mark
Attached Images
File Type: jpg sage error.jpg (69.1 KB, 170 views)
__________________
Luckily Computers Repair Themselves

Last edited by parkimar; 11-02-2010 at 05:10 PM. Reason: updated to latest beta
Reply With Quote
  #2  
Old 11-02-2010, 05:16 PM
parkimar parkimar is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Feb 2004
Location: NJ USA
Posts: 329
Figured it out - manually downloaded the zip, copied it across and now it all works.

Cheers

Mark
__________________
Luckily Computers Repair Themselves
Reply With Quote
  #3  
Old 11-02-2010, 05:38 PM
stuckless's Avatar
stuckless stuckless is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Oct 2007
Location: London, Ontario, Canada
Posts: 9,607
I'll test this out myself tonight... I'm about to grab the .23 build myself.
Reply With Quote
  #4  
Old 11-02-2010, 06:03 PM
stuckless's Avatar
stuckless stuckless is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Oct 2007
Location: London, Ontario, Canada
Posts: 9,607
I just upgraded to .23.. No issues for me (I also updated to the latest phoenix/bmt as well)
Reply With Quote
  #5  
Old 11-02-2010, 06:46 PM
parkimar parkimar is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Feb 2004
Location: NJ USA
Posts: 329
Yes - seemed an odd one - wonder if it was permissions related (I switched UAC to lowest but that didn't help).

Oh well - working now !

Cheers

Mark
__________________
Luckily Computers Repair Themselves
Reply With Quote
  #6  
Old 11-30-2010, 12:06 PM
ptzink ptzink is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 299
Mark, I am having this same problem and it is driving me mad. I am trying to install the Phoenix Core Services on a Win 7 HP 64-bit client and keep getting this error. When I go to the PluginInstallers directory in Sage, I notice something peculiar. In the Phoenix Core Services directory, under the most recent build number, there is a file that ends in "zip" but has no extension. If I give it a zip extension, it appears all of contents of the zip file are there. Here are my questions:
1. Are you saying that you solved this by extracting this file to the Sage directory?
2. Is there the potential to mess anything up doing it this way (conflicting jar files or such)?
3. Upon restart, will the Sage Plugin UI recognize that this plugin has been installed even though it was done the "old school" way outside of the GUI?
4. Will other plugins that rely on Phoenix Core Services (eg. Diamond UI for v7) recognize that the plugin is installed already?
5. Have you successfully upgraded to newer versions of Phoenix Core Services (via the GUI) when available?
I have gone so far as to uninstall Sage, delete the SageTV directory, and do a fresh install of 7.0.23 to get this to work. And I still get the same failed zip extraction error (with no plugins installed). If doing it manually takes care of the issue and it will upgrade through the GUI, then I will go that route. Thanks in advance for your help.
__________________
Server: SageTV Media Center 7.1.19, Windows 7 Home Premium x64, Pentium Core2Duo, 4GB RAM, (1) Hauppauge HVR-2250, (1) Hauppauge HVR-1600, 1.5 TB of recording space
Android MiniClient: Nvidia Shield TV (16GB) HDMI out to Samsung LN46C630 46" LCD
Extender: STP-HD300, beta firmware "20110506-0", HDMI out to LG 37LD450 37" LCD
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Minor Update to 4.3 (actually phoenix core services) stuckless Batch Metadata Tools 1 07-30-2010 09:00 AM
Ortus Core Services toricred SageTV v7 Customizations 3 07-27-2010 08:19 PM
Phoenix Core Services "Failed" mediahome Batch Metadata Tools 22 07-07-2010 10:18 AM
To get a faster dual-core or slower quad-core? That is the question... robogeek Hardware Support 33 03-09-2009 08:33 PM


All times are GMT -6. The time now is 11:56 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.