SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV BETA Release Products > SageTV Beta Test Software

Notices

SageTV Beta Test Software Discussion related to BETA Releases of the SageTV application produced by SageTV. Questions, issues, problems, suggestions, etc. regarding SageTV Beta Releases should be posted here.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-04-2010, 01:29 PM
nick_l's Avatar
nick_l nick_l is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Feb 2006
Location: Pgh, PA
Posts: 257
UI cut off. Anyone else?

100_3906.JPG

100_3909.JPG

I'm having an issue where pieces of the ui are cut off or missing, or reversed. This started with .21. Is anyone else seeing this, or is it just me (I am using some plugins and have a custom theme, but it just has different backgrounds). Before I start troubleshooting to see what I messed up, I thought I'd see if it was something others were seeing too. Btw, this is showing up on my HD100, but not on the full client I have installed on a separate machine (from the sage server).

Nick


P.s. Thanks Narflex and all the other sage guys. Newest version is a great product. Kudos for listening to your users and responding so well (but, please please hire a marketing guy, get the word about your product out there. You deserve to have a more well known, more well respected product (unless, of course, you are actively trying to fly under the radar. If that's the case, good job!)).
Reply With Quote
  #2  
Old 11-04-2010, 01:51 PM
Narflex's Avatar
Narflex Narflex is offline
Sage
 
Join Date: Feb 2003
Location: Redondo Beach, CA
Posts: 6,313
Set this in your Sage.properties file:

ui/enable_hardware_scaling_cache=false

That'll likely fix the issue. This is the default setting as well.
__________________
Jeffrey Kardatzke
Google
Founder of SageTV
Reply With Quote
  #3  
Old 11-04-2010, 06:55 PM
nick_l's Avatar
nick_l nick_l is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Feb 2006
Location: Pgh, PA
Posts: 257
Thanks for the quick reply. Ill check it as soon as I get a moment to restart.
Reply With Quote
  #4  
Old 11-04-2010, 08:22 PM
nick_l's Avatar
nick_l nick_l is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Feb 2006
Location: Pgh, PA
Posts: 257
That was it, thanks.
Reply With Quote
Reply

Tags
graphics, hd100, sage7, sage7ui


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Why is my text getting cut off? evilpenguin SageTV Studio 4 09-23-2010 08:37 PM
Right side of DVD is cut off ARCJr SageTV Beta Test Software 5 03-02-2008 02:13 AM
Text gets cut off, need help. chrisc983 SageTV Software 4 03-13-2006 09:19 PM
cut a program from a recording bodgadle SageTV Software 3 05-27-2003 07:25 AM


All times are GMT -6. The time now is 02:25 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.