SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > Hardware Support > Hardware Support

Notices

Hardware Support Discussions related to using various hardware setups with SageTV products. Anything relating to capture cards, remotes, infrared receivers/transmitters, system compatibility or other hardware related problems or suggestions should be posted here.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #2901  
Old 01-12-2022, 05:32 PM
CptKirk CptKirk is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 251
Yes, thanks.

I have verified that both services are enabled and started.
__________________
SageTV running on: Win10 21H2
SageTV 9.2.6.976 (64 bit)
Java 1.8.0 311 (64 bit)
OpenDCT 0.5.32 (64 bit)
Clients: HD300 (x2)
HDHR3-CC Prime 20220203 (Comcast CableCard) - 3 Tuners
HDFX-4K Flex 20220203 (OTA) - 4 Tuners
Reply With Quote
  #2902  
Old 01-12-2022, 05:41 PM
CptKirk CptKirk is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 251
Added my opendct log and properties file.

From my http://192.168.99.51:9091/

Quote:
OpenDCT 0.5.32
Loaded Capture Devices:

DCT-HDHomeRun HDFX-4K Tuner 10A26C08-0: Idle
DCT-HDHomeRun HDFX-4K Tuner 10A26C08-1: Idle
DCT-HDHomeRun HDFX-4K Tuner 10A26C08-2: Idle
DCT-HDHomeRun HDFX-4K Tuner 10A26C08-3: Idle
DCT-HDHomeRun Prime Tuner 1324B362-0: Idle
DCT-HDHomeRun Prime Tuner 1324B362-1: Idle
DCT-HDHomeRun Prime Tuner 1324B362-2: Idle
In the logs 192.168.99.51 is the sagetv server and opendct location.

13182976 is the old Prime tuner that died and has been disconnected from the network. The IP address that it used was 192.168.99.102.

1324B362 is the NEW Prime tuner and is connected to the network, found by opendct, but not found in Sagetv when trying to add a new source. IP address that it used is 192.168.99.55.
Attached Files
File Type: zip opendct.zip (150.7 KB, 14 views)
__________________
SageTV running on: Win10 21H2
SageTV 9.2.6.976 (64 bit)
Java 1.8.0 311 (64 bit)
OpenDCT 0.5.32 (64 bit)
Clients: HD300 (x2)
HDHR3-CC Prime 20220203 (Comcast CableCard) - 3 Tuners
HDFX-4K Flex 20220203 (OTA) - 4 Tuners
Reply With Quote
  #2903  
Old 01-12-2022, 07:39 PM
Zogg's Avatar
Zogg Zogg is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: May 2011
Location: Frisco, TX
Posts: 387
Quote:
Originally Posted by CptKirk View Post
Added my opendct log and properties file.

From my http://192.168.99.51:9091/



In the logs 192.168.99.51 is the sagetv server and opendct location.

13182976 is the old Prime tuner that died and has been disconnected from the network. The IP address that it used was 192.168.99.102.

1324B362 is the NEW Prime tuner and is connected to the network, found by opendct, but not found in Sagetv when trying to add a new source. IP address that it used is 192.168.99.55.
You're on Windows, right? What is the BDA compatibility mode set to in HDHomeRun Setup? It should be SageTV or I think J River.
__________________
-----
AMD Ryzen 5 3600, B450 m/b, 32Gig, lots of disks, Unraid, 2x HDPVR2 tuners, HDHomeRun Prime, HDHomeRun HDHR4 OTA, Windows Live Tuner, SageTV docker, OpenDCT docker, Win8.1 VM, EventGhost
Reply With Quote
  #2904  
Old 01-12-2022, 07:43 PM
hb4 hb4 is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Sep 2008
Location: Seattle, Wa
Posts: 342
I'm no expert, but did you load a fresh copy of OpenDCT? Is the Prime the only thing using OpenDCT? it looks like there's lots of other tuners in the properties file.
__________________
Server: Intel i5-11400 @4.4GHz 6 cores Windows10 Pro, Sage 9.2.6.976, Comskip Donators
Capture: Now> Xfinity/TVEverywhere/Channels OpenDCT_0.5.32_x86.
Future> remote HDHR Prime with Firmware version 20150826
Storage: 120gB SSD, 4tB HD on Server
Network: Now> gb LAN; Future> 500Mb Comcast to WAN to 20Mb rural ISP.
Playback: FireStick 4K, miniclient V1.9.3
Tech Level: Hobbyist
Reply With Quote
  #2905  
Old 01-12-2022, 08:17 PM
CptKirk CptKirk is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 251
Yes, Windows. BDA compatibility=SageTV.

Been using HDHomeRun Prime for years and years with no problems. Got a lightning strike and it died. Bought a new Prime which I'm trying to get working.


HDHomeRun HDFX-4K Tuner
HDHomeRun Prime Tuner

Those are the two HDHomeRun units installed.

I'm going to try and uninstall opendct, delete directories, etc to make it as clean as I can before reinstalling it.
__________________
SageTV running on: Win10 21H2
SageTV 9.2.6.976 (64 bit)
Java 1.8.0 311 (64 bit)
OpenDCT 0.5.32 (64 bit)
Clients: HD300 (x2)
HDHR3-CC Prime 20220203 (Comcast CableCard) - 3 Tuners
HDFX-4K Flex 20220203 (OTA) - 4 Tuners
Reply With Quote
  #2906  
Old 01-12-2022, 09:26 PM
nyplayer nyplayer is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 4,799
Quote:
Originally Posted by CptKirk View Post
Yes, Windows. BDA compatibility=SageTV.

Been using HDHomeRun Prime for years and years with no problems. Got a lightning strike and it died. Bought a new Prime which I'm trying to get working.


HDHomeRun HDFX-4K Tuner
HDHomeRun Prime Tuner

Those are the two HDHomeRun units installed.

I'm going to try and uninstall opendct, delete directories, etc to make it as clean as I can before reinstalling it.
BDA drivers do not matter when using OPENDCT... You have to make sure when running the console that OPENDCT service is stopped also SageTV is stopped.... once you close the console then you can Start OpenDCT service.... fire up SageTV and setup your tuners. When setting up OPENDCT for first time you have to make sure OPENDCT service is started before staring SageTV.
__________________
Windows 10 I3 Dual Core 3.0 Server, SageTV9... OpenDCT with 2 HDHRPrimes and 4 HDHRconnects for a total of 14 Tuners.

Last edited by nyplayer; 01-12-2022 at 09:30 PM.
Reply With Quote
  #2907  
Old 01-12-2022, 09:42 PM
Tiki's Avatar
Tiki Tiki is offline
Sage Icon
 
Join Date: Feb 2005
Location: Southwest Florida, USA
Posts: 1,992
Have you gone through the built-in web page for your hdhr tuners and made sure everything looks good there? Card is properly paired to the hdhr and diagnostics look good? Channel scan complete?
__________________
Server: Ryzen 2400G with integrated graphics, ASRock X470 Taichi Motherboard, HDMI output to Vizio 1080p LCD, Win10-64Bit (Professional), 16GB RAM
Capture Devices (7 tuners): Colossus (x1), HDHR Prime (x2)
,USBUIRT (multi-zone)
Source:
Comcast/Xfinity X1 Cable
Primary Client: Server Other Clients: (1) HD200, (1) HD300
Retired Equipment: MediaMVP, PVR150 (x2), PVR150MCE,
HDHR, HVR-2250, HD-PVR
Reply With Quote
  #2908  
Old 01-13-2022, 02:03 PM
CptKirk CptKirk is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 251
Sorry for the long post. What I have done to try and get to as 'clean' a spot in trying to get Prime tuners into SageTV with OpenDCT.

Ran SageTVSetupx86_9.2.6.exe and did a Repair
Rebooted server

Uninstalled Java 8 32bit
Uninstalled HDHomerun software
Uninstalled Opendct
Rebooted server
Checked C:\Program Files, C:\Program Files (x86), C:\ProgramData for any folder of the uninstalled software and manually deleted them.
Rebooted server

Install jre-8u311-windows-i586.exe
Rebooted server

Install hdhomerun_windows_20211212.exe
Rebooted server

Run hdhomerun_setup
hdhomerun_setup finds my 7 tuners, 3 prime cc and 4 4k-flex ota
hdhomerun_setup DBA set to sagetv
hdhomerun_setup cc start channel scan
hdhomerun_setup channel scan completed, 500+ comcast channels found, clicked Apply
hdhomerun_setup clicked on a few of the channels, vlc opens and starts playing the channel
hdhomerun_setup for completeness went to the digital antenna tab and did a channel scan there as well, clicked Apply
Open the Prime web interface at http://192.168.99.55/, Card Authentication success, Card OOB Lock success, Card Validation success. All CC status looks ok. Clicked on Channel Lineup, click on Detect Channels and do a channel scan here as well.
Rebooted server

Install OpenDCT_0.5.32_x86.msi

Both SageTV service and SageTV OpenDCT service are set to manual startup type by me so that I can control when they are actually running. Both are set to Log On As to a local account with administrator privileges

Run OpenDCT as console
After finished checked the opendct.log file. There are 4 Java errors that happened in HDHomeRunControl and HDHomeRunDiscovery.
Log files attached
Rebooted server

From start menu did: OpenDCT start as service
Verified in Computer Management-Services that the OpenDCT service has started
Wait for 3 minutes
Use the SageTVServiceControl app to start the SageTV service
Verified in Computer Management-Services that the SageTV service has started

Started SageTV in my home theater system using the HD300
Went to Setup-Setup Video Sources-Add New Source
There are NO OpenDCT found tuners listed

The OpenDCT service (http://192.168.99.51:9091) is showing that these are available:

OpenDCT 0.5.32
Loaded Capture Devices:

DCT-HDHomeRun HDFX-4K Tuner 10A26C08-0: Idle
DCT-HDHomeRun HDFX-4K Tuner 10A26C08-1: Idle
DCT-HDHomeRun HDFX-4K Tuner 10A26C08-2: Idle
DCT-HDHomeRun HDFX-4K Tuner 10A26C08-3: Idle
DCT-HDHomeRun Prime Tuner 1324B362-0: Idle
DCT-HDHomeRun Prime Tuner 1324B362-1: Idle
DCT-HDHomeRun Prime Tuner 1324B362-2: Idle

So the OpenDCT service is saying those are available, but for some reason, SageTV is reading that they are not out there.

Kinda at a loss now. This has worked for a bunch of folks with no problems. Worked for me in the past with no problems.

I can't figure out what is causing the break in communication between OpenDCT and SageTV.

Attachements:
OpenDCT as console log.txt
opendct.log
wrapper.log
opendct.properties
Sage.properties
Attached Files
File Type: zip OpenDCT.zip (108.5 KB, 16 views)
__________________
SageTV running on: Win10 21H2
SageTV 9.2.6.976 (64 bit)
Java 1.8.0 311 (64 bit)
OpenDCT 0.5.32 (64 bit)
Clients: HD300 (x2)
HDHR3-CC Prime 20220203 (Comcast CableCard) - 3 Tuners
HDFX-4K Flex 20220203 (OTA) - 4 Tuners
Reply With Quote
  #2909  
Old 01-13-2022, 02:36 PM
nyplayer nyplayer is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 4,799
Quote:
Originally Posted by CptKirk View Post
Sorry for the long post. What I have done to try and get to as 'clean' a spot in trying to get Prime tuners into SageTV with OpenDCT.

Ran SageTVSetupx86_9.2.6.exe and did a Repair
Rebooted server

Uninstalled Java 8 32bit
Uninstalled HDHomerun software
Uninstalled Opendct
Rebooted server
Checked C:\Program Files, C:\Program Files (x86), C:\ProgramData for any folder of the uninstalled software and manually deleted them.
Rebooted server

Install jre-8u311-windows-i586.exe
Rebooted server

Install hdhomerun_windows_20211212.exe
Rebooted server

Run hdhomerun_setup
hdhomerun_setup finds my 7 tuners, 3 prime cc and 4 4k-flex ota
hdhomerun_setup DBA set to sagetv
hdhomerun_setup cc start channel scan
hdhomerun_setup channel scan completed, 500+ comcast channels found, clicked Apply
hdhomerun_setup clicked on a few of the channels, vlc opens and starts playing the channel
hdhomerun_setup for completeness went to the digital antenna tab and did a channel scan there as well, clicked Apply
Open the Prime web interface at http://192.168.99.55/, Card Authentication success, Card OOB Lock success, Card Validation success. All CC status looks ok. Clicked on Channel Lineup, click on Detect Channels and do a channel scan here as well.
Rebooted server

Install OpenDCT_0.5.32_x86.msi

Both SageTV service and SageTV OpenDCT service are set to manual startup type by me so that I can control when they are actually running. Both are set to Log On As to a local account with administrator privileges

Run OpenDCT as console
After finished checked the opendct.log file. There are 4 Java errors that happened in HDHomeRunControl and HDHomeRunDiscovery.
Log files attached
Rebooted server

From start menu did: OpenDCT start as service
Verified in Computer Management-Services that the OpenDCT service has started
Wait for 3 minutes
Use the SageTVServiceControl app to start the SageTV service
Verified in Computer Management-Services that the SageTV service has started

Started SageTV in my home theater system using the HD300
Went to Setup-Setup Video Sources-Add New Source
There are NO OpenDCT found tuners listed

The OpenDCT service (http://192.168.99.51:9091) is showing that these are available:

OpenDCT 0.5.32
Loaded Capture Devices:

DCT-HDHomeRun HDFX-4K Tuner 10A26C08-0: Idle
DCT-HDHomeRun HDFX-4K Tuner 10A26C08-1: Idle
DCT-HDHomeRun HDFX-4K Tuner 10A26C08-2: Idle
DCT-HDHomeRun HDFX-4K Tuner 10A26C08-3: Idle
DCT-HDHomeRun Prime Tuner 1324B362-0: Idle
DCT-HDHomeRun Prime Tuner 1324B362-1: Idle
DCT-HDHomeRun Prime Tuner 1324B362-2: Idle

So the OpenDCT service is saying those are available, but for some reason, SageTV is reading that they are not out there.

Kinda at a loss now. This has worked for a bunch of folks with no problems. Worked for me in the past with no problems.

I can't figure out what is causing the break in communication between OpenDCT and SageTV.

Attachements:
OpenDCT as console log.txt
opendct.log
wrapper.log
opendct.properties
Sage.properties
OPENDCT looks good the Prime is there so it is not a problem with OPENDCT ... I am looking through your sage.properties maybe I can spot something.
__________________
Windows 10 I3 Dual Core 3.0 Server, SageTV9... OpenDCT with 2 HDHRPrimes and 4 HDHRconnects for a total of 14 Tuners.
Reply With Quote
  #2910  
Old 01-13-2022, 02:44 PM
nyplayer nyplayer is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 4,799
Is the subnet on your server 255.255.255.252 ? that is what it should be for your ip range.


Code:
IP Address:	192.168.99.55
Network Address:	192.168.99.52
Usable Host IP Range:	192.168.99.53 - 192.168.99.54
Broadcast Address:	192.168.99.55
Total Number of Hosts:	4
Number of Usable Hosts:	2
Subnet Mask:	255.255.255.252
Wildcard Mask:	0.0.0.3
Binary Subnet Mask:	11111111.11111111.11111111.11111100
IP Class:	C
CIDR Notation:	/30
IP Type:	Private
 
Short:	192.168.99.55 /30
Binary ID:	11000000101010000110001100110111
Integer ID:	3232260919
Hex ID:	0xc0a86337
in-addr.arpa:	55.99.168.192.in-addr.arpa
IPv4 Mapped Address:	::ffff:c0a8.6337
6to4 Prefix:	2002:c0a8.6337::/48
__________________
Windows 10 I3 Dual Core 3.0 Server, SageTV9... OpenDCT with 2 HDHRPrimes and 4 HDHRconnects for a total of 14 Tuners.
Reply With Quote
  #2911  
Old 01-13-2022, 03:02 PM
hb4 hb4 is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Sep 2008
Location: Seattle, Wa
Posts: 342
Maybe a sage.properties setting? Perhaps a full Sage uninstall/install cycle would work better. Doesn't the stop/start OpenDCT service cycle cause the changes in sage.properties to add tuners? If so, you could stop OpenDCT, uninstall/install Sage, copy Wiz.bin only, and <Edit> start OpenDCT and then Sage <Edit>

I'm always worried that past sage.properties changes don't get re-set with this method, but it worked for my latest install so all's well that ends well I guess.
__________________
Server: Intel i5-11400 @4.4GHz 6 cores Windows10 Pro, Sage 9.2.6.976, Comskip Donators
Capture: Now> Xfinity/TVEverywhere/Channels OpenDCT_0.5.32_x86.
Future> remote HDHR Prime with Firmware version 20150826
Storage: 120gB SSD, 4tB HD on Server
Network: Now> gb LAN; Future> 500Mb Comcast to WAN to 20Mb rural ISP.
Playback: FireStick 4K, miniclient V1.9.3
Tech Level: Hobbyist

Last edited by hb4; 01-13-2022 at 04:25 PM. Reason: start Sage and then OpenDCT was backwards.
Reply With Quote
  #2912  
Old 01-13-2022, 03:24 PM
CptKirk CptKirk is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 251
No, using 255.255.255.0, which was setup automatically when I created my network on my Unifi hardware.

Quote:
Gateway IP/Subnet 192.168.99.1/24

Gateway IP 192.168.99.1
Network Broadcast IP 192.168.99.255
Network IP Count 254
Network IP Range 192.168.99.1 - 192.168.99.254
Network Subnet Mask 255.255.255.0
I have a good 30 network clients spread out over that range.

That is a perfectly fine private IP range with the 255.255.255.0 mask.

192.168.99.51 is the server that SageTV and OpenDCT are running on.

192.168.99.55 is the HDHomerun Prime unit.
__________________
SageTV running on: Win10 21H2
SageTV 9.2.6.976 (64 bit)
Java 1.8.0 311 (64 bit)
OpenDCT 0.5.32 (64 bit)
Clients: HD300 (x2)
HDHR3-CC Prime 20220203 (Comcast CableCard) - 3 Tuners
HDFX-4K Flex 20220203 (OTA) - 4 Tuners
Reply With Quote
  #2913  
Old 01-13-2022, 03:26 PM
CptKirk CptKirk is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 251
With the SageTV service off, when you run opendct console, then start the opendct service is it supposed to write entries into the sage.properties file?

Is that how Sagetv knows the tuners from opendct are there?
__________________
SageTV running on: Win10 21H2
SageTV 9.2.6.976 (64 bit)
Java 1.8.0 311 (64 bit)
OpenDCT 0.5.32 (64 bit)
Clients: HD300 (x2)
HDHR3-CC Prime 20220203 (Comcast CableCard) - 3 Tuners
HDFX-4K Flex 20220203 (OTA) - 4 Tuners

Last edited by CptKirk; 01-13-2022 at 03:32 PM.
Reply With Quote
  #2914  
Old 01-13-2022, 03:36 PM
nyplayer nyplayer is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 4,799
Quote:
Originally Posted by CptKirk View Post
No, using 255.255.255.0, which was setup automatically when I created my network on my Unifi hardware.



I have a good 30 network clients spread out over that range.

That is a perfectly fine private IP range with the 255.255.255.0 mask.

192.168.99.51 is the server that SageTV and OpenDCT are running on.

192.168.99.55 is the HDHomerun Prime unit.
Good just covering all possibilities. UPNP is enable ? ran out of ideas.
__________________
Windows 10 I3 Dual Core 3.0 Server, SageTV9... OpenDCT with 2 HDHRPrimes and 4 HDHRconnects for a total of 14 Tuners.
Reply With Quote
  #2915  
Old 01-13-2022, 03:51 PM
CptKirk CptKirk is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 251
Win7 box with 'Turn on network discovery' checked, which is what I believe has UPNP on.

I am running out of ideas as well. Really don't want to do a SageTV uninstall/install. Too much stuff to try and remember how I setup everything.

Added the sagetv_0.txt file which I'm going through now as well. But nothing is jumping out at me. I was doing the opendct work around the 13:30 time mark.

Edit...

I do see this though in sagetv_0.txt

Quote:
Thu 1/13 13:34:35.070 [main@9f23b4] Error discovering servers:java.net.SocketTimeoutException: Receive timed out
Thu 1/13 13:34:35.071 [main@9f23b4] ERROR in network encoder server discovery of: java.net.ConnectException: connect: Address is invalid on local machine, or port is not valid on remote machine
Which is at the beginning where it was starting to work on tuners.
Attached Files
File Type: zip sagetv_0.zip (305.9 KB, 18 views)
__________________
SageTV running on: Win10 21H2
SageTV 9.2.6.976 (64 bit)
Java 1.8.0 311 (64 bit)
OpenDCT 0.5.32 (64 bit)
Clients: HD300 (x2)
HDHR3-CC Prime 20220203 (Comcast CableCard) - 3 Tuners
HDFX-4K Flex 20220203 (OTA) - 4 Tuners

Last edited by CptKirk; 01-13-2022 at 03:56 PM.
Reply With Quote
  #2916  
Old 01-13-2022, 03:57 PM
jhkoenig's Avatar
jhkoenig jhkoenig is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Sep 2005
Location: Pleasanton, CA
Posts: 181
Have you checked your Windows Firewall to be sure that Sage and OpenDCT can connect with each other? Many years ago when I first set up OpenDCT I faced similar issues that ended up being the (software) firewall. I have no idea beyond that, sadly.
__________________
Win10@16GB RAM, 30TB Disk across 6 disks. 2 Prime tuner units
Sage v9 (64bit) using OpenDCT to control the Primes
2 HD-300s, an Android mini-client, and a Windows client
Reply With Quote
  #2917  
Old 01-13-2022, 04:05 PM
JustFred JustFred is offline
Sage Expert
 
Join Date: May 2015
Location: Sunnyvale, Ca
Posts: 562
The devices named DCT-HDHomeRun* (in opendct.properites) didn't get populated into sage.properties.

One likely cause: the SageTv program or service was already running when the DCT console was run. As an experiment, use TaskManager (not the SageTVServiceControl app) to stop the SageTv program and service. Then re-run the DCT console. Next, before starting SageTv, inspect the contents of sage.properties. You should see multiple entries starting with "mmc/encoders" for each of the "device_name=DCT-HDHomeRun" lines in opendct.properties.

After the DCT-HDHomeRun entries are present in sage.properties, start SageTv.
__________________
System #1: Win7-64, I7-920, 8 GB mem, 4TB HD. Java-64 1.8.0_141. Sage-64 v9.2.1 ATSC: 2x HDHR-US (1st gen white) tuners. HD-200.
System #2: Win7-64, I7-920, 8 GB mem, 4TB HD. Java 1.8.0_131. Sage v9.1.6.747. ClearQAM: 2x HDHR3-US tuners. HD-200.
System #3: Win7-64, I7-920, 12 GB mem, 4TB HD. Java-64 1.8.0_141. Sage-64 v9.2.1 ATSC: 2x HVR2250; Spectrum Cable via HDPVR & USB-UIRT. 3x HD-200.
Reply With Quote
  #2918  
Old 01-13-2022, 04:09 PM
CptKirk CptKirk is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 251
I actually disabled the firewall completely to test that out. No luck with that.

Quote:
The devices named DCT-HDHomeRun* (in opendct.properites) didn't get populated into sage.properties.
^^ this

I agree this is what is happening (or not happening).

I have been using Computer Management-Services to make sure the services were running or not as well.

I will switch and use task manager and give it another try.

Edit...

Ok, used task manager and verified that I have no processes or services of SageTV running. Also checked Computer Management-Services there again as well.

OpenDCT service is also not running.

Ran the opendct as console, before starting sagetv or opendct services I open sage.properties and check for mmc/encoders.

The four hdhomerun 4K flex ota tuners show up:

Quote:
mmc/encoders/1961691293/video_capture_device_name=Silicondust HDHomeRun Tuner 10A26C08-0
mmc/encoders/1961691294/video_capture_device_name=Silicondust HDHomeRun Tuner 10A26C08-1
mmc/encoders/1961691295/video_capture_device_name=Silicondust HDHomeRun Tuner 10A26C08-2
mmc/encoders/1961691296/video_capture_device_name=Silicondust HDHomeRun Tuner 10A26C08-3
As BDA devices. Not as the OpenDCT devices. The Prime does not show up at all.

None of these show up in the sage.properties file:

Quote:
DCT-HDHomeRun HDFX-4K Tuner 10A26C08-0: Idle
DCT-HDHomeRun HDFX-4K Tuner 10A26C08-1: Idle
DCT-HDHomeRun HDFX-4K Tuner 10A26C08-2: Idle
DCT-HDHomeRun HDFX-4K Tuner 10A26C08-3: Idle
DCT-HDHomeRun Prime Tuner 1324B362-0: Idle
DCT-HDHomeRun Prime Tuner 1324B362-1: Idle
DCT-HDHomeRun Prime Tuner 1324B362-2: Idle
So I've got something that is stopping opendct console from writing to sage.properties.

FYI, I doulbe checked again an neither of the services are running yet.
__________________
SageTV running on: Win10 21H2
SageTV 9.2.6.976 (64 bit)
Java 1.8.0 311 (64 bit)
OpenDCT 0.5.32 (64 bit)
Clients: HD300 (x2)
HDHR3-CC Prime 20220203 (Comcast CableCard) - 3 Tuners
HDFX-4K Flex 20220203 (OTA) - 4 Tuners

Last edited by CptKirk; 01-13-2022 at 04:31 PM.
Reply With Quote
  #2919  
Old 01-13-2022, 04:38 PM
CptKirk CptKirk is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 251
Attached

opendct console log.txt
wrapper.log
opendct.log

from what I just attempted.
Attached Files
File Type: zip opendct.zip (13.3 KB, 11 views)
__________________
SageTV running on: Win10 21H2
SageTV 9.2.6.976 (64 bit)
Java 1.8.0 311 (64 bit)
OpenDCT 0.5.32 (64 bit)
Clients: HD300 (x2)
HDHR3-CC Prime 20220203 (Comcast CableCard) - 3 Tuners
HDFX-4K Flex 20220203 (OTA) - 4 Tuners
Reply With Quote
  #2920  
Old 01-13-2022, 04:46 PM
nyplayer nyplayer is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 4,799
Quote:
Originally Posted by CptKirk View Post
Attached

opendct console log.txt
wrapper.log
opendct.log

from what I just attempted.
Why don't you message enternoescape he can probably tell you exactly what is wrong. Looks like you are getting bombarded with Ideas.... and I am one of them doing the bombarding.
__________________
Windows 10 I3 Dual Core 3.0 Server, SageTV9... OpenDCT with 2 HDHRPrimes and 4 HDHRconnects for a total of 14 Tuners.

Last edited by nyplayer; 01-13-2022 at 04:49 PM.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ATI TV Wonder Digital Cable Tuner & SageTV nyle Hardware Support 4 02-17-2009 10:12 PM
ATI TV Wonder Digital Cable Tuner rajczi Hardware Support 4 01-14-2008 08:24 PM
ATI TV Wonder™ Digital Cable Tuner dadams Hardware Support 4 01-09-2007 10:55 AM
Digital Cable - one guide - need HD on one tuner reg tv on other Kimper SageTV Beta Test Software 14 11-27-2006 08:15 PM
Multi-tuner Digital Cable mlbdude SageTV Software 0 06-26-2003 01:08 PM


All times are GMT -6. The time now is 10:55 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.