SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Products > SageTV HD Theater - Media Player

Notices

SageTV HD Theater - Media Player Discussion related to using the SageTV HD Theater as a Media Player, i.e.: in use while not connected to a SageTV server. Questions, issues, problems, suggestions, etc. relating to using a SageTV HD Theater as a Media Player should be posted here. Use the SageTV Media Extender forum for issues related to using it while connected to a SageTV server.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-25-2009, 09:02 PM
nexus nexus is offline
New Member
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 3
HD200 ISO Blu-ray Playback?

Will the HD200 playback blu-ray movies ripped to .ISO?

Thx.
Reply With Quote
  #2  
Old 07-26-2009, 01:03 AM
Fuzzy's Avatar
Fuzzy Fuzzy is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Sep 2005
Location: Jurupa Valley, CA
Posts: 9,957
no, not directly. It should be possible to mount said ISO and share the virtual drive, in which case, it would be able to play what it thinks is the main movie.

Best option, really, if all you want is the main movie, is just to remux just the movie you want, and save space.
__________________
Buy Fuzzy a beer! (Fuzzy likes beer)

unRAID Server: i7-6700, 32GB RAM, Dual 128GB SSD cache and 13TB pool, with SageTVv9, openDCT, Logitech Media Server and Plex Media Server each in Dockers.
Sources: HRHR Prime with Charter CableCard. HDHR-US for OTA.
Primary Client: HD-300 through XBoxOne in Living Room, Samsung HLT-6189S
Other Clients: Mi Box in Master Bedroom, HD-200 in kids room
Reply With Quote
  #3  
Old 07-26-2009, 06:44 PM
ndhunay ndhunay is offline
New Member
 
Join Date: Jul 2009
Location: Canada
Posts: 1
Mount Blu-ray ISO

Fuzzy,

Just to confirm, would the ISO be mounted on the Sage TV box or are you suggesting it be mounted on a PC that is on the network and then shared out to the network?
Reply With Quote
  #4  
Old 07-26-2009, 10:08 PM
Fuzzy's Avatar
Fuzzy Fuzzy is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Sep 2005
Location: Jurupa Valley, CA
Posts: 9,957
doesn't really matter where it's mounted, the requirement is to get the files exposed to the extender, instead of the iso image, as the extender doens't no what to do with an .iso
__________________
Buy Fuzzy a beer! (Fuzzy likes beer)

unRAID Server: i7-6700, 32GB RAM, Dual 128GB SSD cache and 13TB pool, with SageTVv9, openDCT, Logitech Media Server and Plex Media Server each in Dockers.
Sources: HRHR Prime with Charter CableCard. HDHR-US for OTA.
Primary Client: HD-300 through XBoxOne in Living Room, Samsung HLT-6189S
Other Clients: Mi Box in Master Bedroom, HD-200 in kids room
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Blu Ray Playback-How to choose which version Linkin_Logs SageTV Media Extender 0 07-02-2009 02:48 PM
HD200 plus 5/27 firmware plus server 6.5.16 = blu ray problems Deacon Crusher SageTV Beta Test Software 4 06-09-2009 02:05 PM
HD200 and Blu-Ray playback? Deuce24 SageTV Media Extender 182 06-09-2009 01:02 PM
Blu-Ray playback no sound phunny SageTV Beta Test Software 8 03-07-2009 10:42 AM
Playback of blu-ray backups Muchacho SageTV Media Extender 5 12-30-2007 01:55 PM


All times are GMT -6. The time now is 07:21 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.