SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Products > SageTV Software

Notices

SageTV Software Discussion related to the SageTV application produced by SageTV. Questions, issues, problems, suggestions, etc. relating to the SageTV software application should be posted here. (Check the descriptions of the other forums; all hardware related questions go in the Hardware Support forum, etc. And, post in the customizations forum instead if any customizations are active.)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-30-2022, 03:28 PM
tvmaster2's Avatar
tvmaster2 tvmaster2 is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jun 2005
Location: tarana
Posts: 4,174
recording from streaming channels (Pluto for eg.) with Sage - possible?

I know some recording can be done from websites using PlayOn - is there a way to record from streaming services like Pluto yet, using SageTV as the interface?
__________________
Sage 9 server = Gigabyte AMD quad-core - 4 gigs - integrated ATI HD4200 chipset - SSD boot, Hitachi Deskstar show drives. HD-PVR - Colossus - Win7 32 bit. HD200/300s networked. HDHomerun tuner. "If you've given up on Weird Al, you've given up on life" - Homer Simpson
Reply With Quote
  #2  
Old 08-30-2022, 08:04 PM
nyplayer nyplayer is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 4,910
Quote:
Originally Posted by tvmaster2 View Post
I know some recording can be done from websites using PlayOn - is there a way to record from streaming services like Pluto yet, using SageTV as the interface?
I use ChannelsDVR as a backend to SageTV but you can try this ....

https://forums.sagetv.com/forums/sho...ighlight=fHDHR


This is a screenshot of my SageTV using ChannelsDVR
Attached Images
File Type: png Screenshot 2022-08-30 190717.png (270.8 KB, 40 views)
__________________
Windows 10 I3 Dual Core 3.0 Server, SageTV9... OpenDCT with 2 HDHRPrimes and 4 HDHRconnects for a total of 14 Tuners.

Last edited by nyplayer; 08-30-2022 at 08:07 PM.
Reply With Quote
  #3  
Old 08-30-2022, 11:29 PM
tvmaster2's Avatar
tvmaster2 tvmaster2 is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jun 2005
Location: tarana
Posts: 4,174
Quote:
Originally Posted by nyplayer View Post
I use ChannelsDVR as a backend to SageTV but you can try this ....

https://forums.sagetv.com/forums/sho...ighlight=fHDHR


This is a screenshot of my SageTV using ChannelsDVR
Thanks. Looks like I have a week of tech study ahead of me
__________________
Sage 9 server = Gigabyte AMD quad-core - 4 gigs - integrated ATI HD4200 chipset - SSD boot, Hitachi Deskstar show drives. HD-PVR - Colossus - Win7 32 bit. HD200/300s networked. HDHomerun tuner. "If you've given up on Weird Al, you've given up on life" - Homer Simpson
Reply With Quote
  #4  
Old 08-31-2022, 07:10 AM
nyplayer nyplayer is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 4,910
Quote:
Originally Posted by tvmaster2 View Post
Thanks. Looks like I have a week of tech study ahead of me
Well Channels DVR is as simple as setting up OPENDCT and provide XMLTV to sagetv. that is it.
__________________
Windows 10 I3 Dual Core 3.0 Server, SageTV9... OpenDCT with 2 HDHRPrimes and 4 HDHRconnects for a total of 14 Tuners.
Reply With Quote
  #5  
Old 08-31-2022, 09:09 AM
tvmaster2's Avatar
tvmaster2 tvmaster2 is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jun 2005
Location: tarana
Posts: 4,174
Quote:
Originally Posted by nyplayer View Post
Well Channels DVR is as simple as setting up OPENDCT and provide XMLTV to sagetv. that is it.
maybe simple? certainly a fair amount of reading

https://forums.sagetv.com/forums/sho...=OPENDCT+setup
__________________
Sage 9 server = Gigabyte AMD quad-core - 4 gigs - integrated ATI HD4200 chipset - SSD boot, Hitachi Deskstar show drives. HD-PVR - Colossus - Win7 32 bit. HD200/300s networked. HDHomerun tuner. "If you've given up on Weird Al, you've given up on life" - Homer Simpson
Reply With Quote
  #6  
Old 08-31-2022, 11:22 AM
nyplayer nyplayer is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 4,910
https://forums.sagetv.com/forums/showthread.php?t=66804
__________________
Windows 10 I3 Dual Core 3.0 Server, SageTV9... OpenDCT with 2 HDHRPrimes and 4 HDHRconnects for a total of 14 Tuners.
Reply With Quote
  #7  
Old 09-01-2022, 08:02 AM
tvmaster2's Avatar
tvmaster2 tvmaster2 is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jun 2005
Location: tarana
Posts: 4,174
Quote:
Originally Posted by nyplayer View Post
Id be using it on a W10 server.
__________________
Sage 9 server = Gigabyte AMD quad-core - 4 gigs - integrated ATI HD4200 chipset - SSD boot, Hitachi Deskstar show drives. HD-PVR - Colossus - Win7 32 bit. HD200/300s networked. HDHomerun tuner. "If you've given up on Weird Al, you've given up on life" - Homer Simpson
Reply With Quote
  #8  
Old 09-01-2022, 12:29 PM
nyplayer nyplayer is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 4,910
Quote:
Originally Posted by tvmaster2 View Post
Id be using it on a W10 server.
Follow KRYPTO's posts if you are really interested ...


https://forums.sagetv.com/forums/sho...&postcount=190
__________________
Windows 10 I3 Dual Core 3.0 Server, SageTV9... OpenDCT with 2 HDHRPrimes and 4 HDHRconnects for a total of 14 Tuners.
Reply With Quote
  #9  
Old 09-01-2022, 04:39 PM
KryptoNyte's Avatar
KryptoNyte KryptoNyte is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 2,721
It's seemed fairly daunting at the start, but went really well and results are excellent, very pleased with it! If you get stuck somewhere, just ask and folks will jump in to help.
Reply With Quote
  #10  
Old 09-01-2022, 10:41 PM
tvmaster2's Avatar
tvmaster2 tvmaster2 is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jun 2005
Location: tarana
Posts: 4,174
Quote:
Originally Posted by KryptoNyte View Post
It's seemed fairly daunting at the start, but went really well and results are excellent, very pleased with it! If you get stuck somewhere, just ask and folks will jump in to help.
brilliant, thanks.
__________________
Sage 9 server = Gigabyte AMD quad-core - 4 gigs - integrated ATI HD4200 chipset - SSD boot, Hitachi Deskstar show drives. HD-PVR - Colossus - Win7 32 bit. HD200/300s networked. HDHomerun tuner. "If you've given up on Weird Al, you've given up on life" - Homer Simpson
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
CHANNELS DVR with Generic Pipe Capture (PLUTO TV as well) boukmandutty Hardware Support 257 11-25-2022 02:33 PM
Recording Streaming in Sagetv - How? graywolf General Discussion 3 07-01-2017 06:19 AM
Experience streaming danish public service channels beda SageTV Europe (Miscellaneous) 2 07-24-2011 03:54 PM
Recording Streaming Video from the Web Belchar SageTV Customizations 6 06-24-2006 07:10 PM
900 free web streaming channels? How is this possible? Deadbolt General Discussion 2 05-21-2006 07:34 AM


All times are GMT -6. The time now is 01:39 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.