SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV BETA Release Products > SageTV Beta Test Software

Notices

SageTV Beta Test Software Discussion related to BETA Releases of the SageTV application produced by SageTV. Questions, issues, problems, suggestions, etc. regarding SageTV Beta Releases should be posted here.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-20-2010, 01:59 PM
bluenote bluenote is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Nov 2004
Location: Vancouver, canada
Posts: 336
How about screenshots or a video?

I'd love to see this new UI. Unfortunately, a few months ago I switched primarily over to XBMC, because I just got tired of the interface, the lack of built in metadata scraping, the lack of tv.com support (really, an EPG thats just ~11 days in this day and age?).

I still run sage server to service my HD200, but basically at this point, the WAF went way up when I switched to XBMC, and I had to spend *a lot* less time setting it up.

So really, I'd love to come back into the fold and just have one piece of software for my home entertainment needs. But at this point, I'm not ready to commit to messing with my installation.

Somebody who's enjoying the new setup, throw me/us a bone?

thanks,

Cory
Reply With Quote
  #2  
Old 05-20-2010, 02:10 PM
dravenone dravenone is offline
Sage User
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 71
Geektonic.com has a nice write up and screen shots.
Reply With Quote
  #3  
Old 05-20-2010, 02:13 PM
Brent Brent is offline
SageTVaholic
 
Join Date: May 2006
Location: KC, Missouri
Posts: 3,695
I'm also working on a nice demo video or two - we'll see if I have enough time tonight to get it finished and viewable.
Reply With Quote
  #4  
Old 05-25-2010, 11:18 PM
teesee150 teesee150 is offline
Sage User
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 41
Screenshots?

I searched the forums and sagetv.com but I have yet to see any screenshots of SageTV V7. Anyone care to post some up for those of us that are on the fence about upgrading? I just got all the kinks worked out of my setup and not sure that I want to risk upgrading quite yet to see the new UI.

* merged *
Reply With Quote
  #5  
Old 05-25-2010, 11:20 PM
QueOnda's Avatar
QueOnda QueOnda is offline
Sage Icon
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 1,093
Quote:
Originally Posted by teesee150 View Post
I searched the forums and sagetv.com but I have yet to see any screenshots of SageTV V7. Anyone care to post some up for those of us that are on the fence about upgrading? I just got all the kinks worked out of my setup and not sure that I want to risk upgrading quite yet to see the new UI.
www.geektonic.com Brent has some news regarding SageTV 7.
__________________
Server: HP AMD64 dual core running Win7 64bit (MCE disabled) with 4G memory Tuners: 2 PVR-500(disabled), 3 HDHR and 1 HDPVR Clients: 2 HD200 and 1 HD100 TV: 70" and 52" and 42" Media Storage: ReadyNas 8TB Recording media: 300GB + 200GB+ 250 GB Network: Gigabit backbone'

Thanks to all the developers who work on SageMC, code, utilities and plug-ins to make SageTV better!!!
Reply With Quote
  #6  
Old 05-25-2010, 11:30 PM
jreichen's Avatar
jreichen jreichen is offline
Sage Icon
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 1,192
Check out the excellent video put together by jarreddug.
__________________
Server: Intel Core i5 760 Quad, Gigabyte GA-H57M-USB3, 4GB RAM, Gigabyte GeForce 210, 120GB SSD (OS), 1TB SATA, HD HomeRun.
Extender: STP-HD300, Harmony 550 Remote,
Netgear MCA1001 Ethernet over Coax.
SageTV: SageTV Server 7.1.8 on Ubuntu Linux 11.04, SageTV Placeshifter for Mac 6.6.2, SageTV Client 7.0.15 for Windows, Linux Placeshifter 7.1.8 on Server and Client
, Java 1.6.
Plugins: Jetty, Nielm's Web Server, Mobile Web Interface.

Reply With Quote
  #7  
Old 06-01-2010, 01:04 PM
tsitalon1 tsitalon1 is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 193
Sage 7 screenshots

I'm bored at work,

Anyone have any screenshots of the Sage 7 UI?

Also can you use SageMC UI with Sage 7?

* merged *
Reply With Quote
  #8  
Old 06-09-2010, 12:27 AM
AWS's Avatar
AWS AWS is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Aug 2004
Location: Vancouver, WA
Posts: 475
SageTV v.7 Screen shots?

Where are the screen shots of the new UI for SageTV v.7? I'm not ready to jump into a beta but I sure am ready to check out the new interface. Anyone have a post on where to find a walk through of the various menus?

Thanks.

* merged *
__________________
386DX, 40MB HDD, 5-1/4" & 3-1/2" Floppies, 14.4K baud modem, DOS 6.2 and Windows 3.1 on a Samsung 55" LCD
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
any screenshots of new v6 screens? ybrew SageTV Beta Test Software 6 11-07-2006 03:13 PM
need hd screenshots-- hardware advice? disgust Hardware Support 10 02-21-2006 09:14 AM


All times are GMT -6. The time now is 04:48 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.