SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Products > SageTV Software

Notices

SageTV Software Discussion related to the SageTV application produced by SageTV. Questions, issues, problems, suggestions, etc. relating to the SageTV software application should be posted here. (Check the descriptions of the other forums; all hardware related questions go in the Hardware Support forum, etc. And, post in the customizations forum instead if any customizations are active.)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #41  
Old 10-05-2012, 07:47 PM
Thomas Wischgol's Avatar
Thomas Wischgol Thomas Wischgol is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 256
Looks like YouTube is working perfectly again. Thanks for fixing this one as well, Andy! Really appreciating your putting in all your time!

Thomas
Reply With Quote
  #42  
Old 10-05-2012, 07:48 PM
tvmaster2's Avatar
tvmaster2 tvmaster2 is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jun 2005
Location: tarana
Posts: 3,365
thanks also. why do things like my TiVo keep working, with regards to YouTube content? Do they have a huge software team who quietly and quickly fix things before most of us realize a change was made?
__________________
Sage 7 server = Gigabyte AMD quad-core - 2 gigs - integrated ATI HD4200 chipset - Seagate/Hitachi Deskstar - HD-PVR - Colossus - Win7 32 bit. HD200 networked. "If you've given up on Weird Al, you've given up on life" - Homer Simpson
Reply With Quote
  #43  
Old 10-06-2012, 08:31 AM
Shield Shield is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 402
Thanks so much! Use this ALLLLLLL the time.
__________________
HD300/HD200 clients
Reply With Quote
  #44  
Old 10-06-2012, 12:41 PM
bjkiller's Avatar
bjkiller bjkiller is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 368
Lightbulb

thank you for the fix!

I like to teach sagetv to play youtube playlists

for example:

http://www.youtube.com/playlist?list=PLA46FF5F7ADDEDDB9

I found how to get the list via API

https://gdata.youtube.com/feeds/api/...&start-index=1

but how to configure that sagetv will play whole playlist?
__________________
Dear Google, Please don't ruin SageTV for us!!

Sage Server: [s]8xDVB-S2 with DVBE4Sage on YES DBS Israel 4W (3 virtual tuners) ,[/s] 3 x HD300 Extenders; 3 x HD200 Extender; 3 x SageTV Client;

Last edited by bjkiller; 10-06-2012 at 12:51 PM.
Reply With Quote
  #45  
Old 10-06-2012, 07:19 PM
waynedunham waynedunham is offline
Sage Icon
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 1,368
Thanks Andy! You are a SageTv GOD!! Now where did I put that Virtual Beer?
__________________
Wayne Dunham
Reply With Quote
  #46  
Old 10-06-2012, 11:42 PM
Smiley's Avatar
Smiley Smiley is offline
Sage User
 
Join Date: Oct 2008
Location: Fabjerg, Denmark
Posts: 62
Smile Thank you

Thanks Andy - it is great that you are able keep this project running now that the rest of team skipped off to Google ;-)

As a minor side note, I discovered that the links still do not work if you use

Search->Online Videos->Search Youtube Keywords

But it does work if you use

Online->Youtube Videos

I guess it's been implemented twice when they originally built it - and since it is possible to get it working people can just avoid using the alternate entry point.

Thanks again for your time and effort - I was actually working on a plugin to get Youtube working, so I know it is not a simple task :-)

# Smiley
__________________
SageTV 7.1.9 WinXP-32, Headless, 3xUSB HD Tuners, 4GB RAM, 6TB storage, Intel X25 disc for OS and SageTV
Media Extenders: 4 x HD200, 1 x HD300
Reply With Quote
  #47  
Old 10-07-2012, 06:54 AM
Opus4's Avatar
Opus4 Opus4 is offline
Administrator
 
Join Date: Sep 2003
Location: NJ
Posts: 19,595
Quote:
Originally Posted by Smiley View Post
As a minor side note, I discovered that the links still do not work if you use

Search->Online Videos->Search Youtube Keywords

But it does work if you use

Online->Youtube Videos

I guess it's been implemented twice when they originally built it - and since it is possible to get it working people can just avoid using the alternate entry point.
I originally wrote it, both paths go to the same YouTube search menu, and the searches all worked no matter what path I tried just now.

If you were working on a plugin, maybe it is still active and changing something in your STV?

- Andy
__________________
SageTV Open Source v9 is available.
- Read the SageTV FAQ. Older PDF User's Guides mostly still apply: SageTV V7.0 & SageTV Studio v7.1.
- Hauppauge remote help: 1) Basics/Extending it 2) Replace it 3) Use it w/o needing focus
- HD Extenders: A) FAQs B) URC MX-700 remote setup
Note: This is a users' forum; see the Rules. For official tech support fill out a Support Request.
Reply With Quote
  #48  
Old 10-07-2012, 08:20 AM
bjkiller's Avatar
bjkiller bjkiller is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 368
Question

How to add into option menu "Add to playlist" (SageTV playlist) for Youtube channel icon?
__________________
Dear Google, Please don't ruin SageTV for us!!

Sage Server: [s]8xDVB-S2 with DVBE4Sage on YES DBS Israel 4W (3 virtual tuners) ,[/s] 3 x HD300 Extenders; 3 x HD200 Extender; 3 x SageTV Client;

Last edited by bjkiller; 10-07-2012 at 08:33 AM.
Reply With Quote
  #49  
Old 10-07-2012, 05:46 PM
mkanet's Avatar
mkanet mkanet is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 3,359
Exclamation Broken again?

Hmm... I tried showing my wife that Youtube is working again. But, It's showing the below error still. The update only worked for a day for me.

The media download failed.
Error: The requested media file was not found on the server.


Current STV file set version: 2012100501, MD5 prefix:2007f2
Online Videos version: 2011080501, MD5 prefix 2e0f95
__________________
Upgraded to Comcast X1 + Netflix/Amazon Video streaming

***RIP SageTV***
Reply With Quote
  #50  
Old 10-07-2012, 07:01 PM
nyplayer nyplayer is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 4,055
Working fine here
__________________
Windows 10 I3 Dual Core 3.0 Server, SageTV9... OpenDCT with 2 HDHRPrimes and 4 HDHRconnects for a total of 14 Tuners.
Reply With Quote
  #51  
Old 10-07-2012, 07:20 PM
mkanet's Avatar
mkanet mkanet is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 3,359
When was the last time you tried? It was working fine for me too earlier today.

Quote:
Originally Posted by nyplayer View Post
Working fine here
__________________
Upgraded to Comcast X1 + Netflix/Amazon Video streaming

***RIP SageTV***
Reply With Quote
  #52  
Old 10-07-2012, 07:31 PM
nyplayer nyplayer is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 4,055
Your Online Video Version is old. I just tried it works fine.

mine is 2012100501, MD5 prefix 503d95.
__________________
Windows 10 I3 Dual Core 3.0 Server, SageTV9... OpenDCT with 2 HDHRPrimes and 4 HDHRconnects for a total of 14 Tuners.

Last edited by nyplayer; 10-07-2012 at 07:34 PM.
Reply With Quote
  #53  
Old 10-07-2012, 07:37 PM
mkanet's Avatar
mkanet mkanet is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 3,359
I had a feeling that was the problem; which is why I posted the version to online videos.

The strange thing is that it was working for me temporarily. I had looked for updated files to download manually, but the oldest ones on the forum were from 2011.

I just sent you a PM (to email me the updated files). Until I can figure out why they aren't getting updated with the STV update.

Thanks in advance!
__________________
Upgraded to Comcast X1 + Netflix/Amazon Video streaming

***RIP SageTV***
Reply With Quote
  #54  
Old 10-07-2012, 07:43 PM
mkanet's Avatar
mkanet mkanet is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 3,359
You files fixed the problem instantly. I am curious though what could prevent the files from downloading automatically; or even stranger.. for it to work temporarily (which I hadn't checked to see if the files were downlaoded or not at that time).

Is there another place where they can get stored? Maybe someone who knows better on how these get updated could chime in. The only thing I know is that when I go to the STV Main Menu, they get created. In my case, they kept getting created with the old ones.
__________________
Upgraded to Comcast X1 + Netflix/Amazon Video streaming

***RIP SageTV***
Reply With Quote
  #55  
Old 10-07-2012, 07:49 PM
nyplayer nyplayer is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 4,055
If I remember correctly I had deleted mine and then started Sage ... that recreated them.
__________________
Windows 10 I3 Dual Core 3.0 Server, SageTV9... OpenDCT with 2 HDHRPrimes and 4 HDHRconnects for a total of 14 Tuners.
Reply With Quote
  #56  
Old 10-08-2012, 09:35 PM
cat6man's Avatar
cat6man cat6man is offline
Sage Fanatic
 
Join Date: Jan 2006
Location: West of NYC, East of SF
Posts: 860
thanks for the fix Andy.
__________________
Q: dad, when will you stop changing all the electronics?
A: never, so you might as well get used to it.
Reply With Quote
  #57  
Old 10-09-2012, 11:44 PM
Smiley's Avatar
Smiley Smiley is offline
Sage User
 
Join Date: Oct 2008
Location: Fabjerg, Denmark
Posts: 62
Smile I'l give it another go

Hmm... that may be the case, my plugin is also using the 'keyboard' to enter search text for some services, so it may be affecting things. I'll try uninstalling my plugin and perform the test again.

Cheers,

Smiley

Quote:
Originally Posted by Opus4 View Post
I originally wrote it, both paths go to the same YouTube search menu, and the searches all worked no matter what path I tried just now.

If you were working on a plugin, maybe it is still active and changing something in your STV?

- Andy
Edit: Hmm... it seems that I am unable to reproduce the error, so it must have been a reflection from a weather balloon or something like that :-)
__________________
SageTV 7.1.9 WinXP-32, Headless, 3xUSB HD Tuners, 4GB RAM, 6TB storage, Intel X25 disc for OS and SageTV
Media Extenders: 4 x HD200, 1 x HD300

Last edited by Smiley; 10-12-2012 at 12:31 PM. Reason: Unable to reproduce error
Reply With Quote
  #58  
Old 11-26-2012, 11:21 PM
Thomas Wischgol's Avatar
Thomas Wischgol Thomas Wischgol is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 256
Did youtube change again? I am getting the dreaded "no media found" message again.
Reply With Quote
  #59  
Old 11-26-2012, 11:39 PM
jorton jorton is offline
Sage Icon
 
Join Date: Jul 2005
Location: Canada
Posts: 1,273
Same here. The clips are listed fine but I get "The media download failed. Error: The requested media was not found on the server" message.
Reply With Quote
  #60  
Old 11-27-2012, 09:36 AM
mkanet's Avatar
mkanet mkanet is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 3,359
Hmm... I wonder if it was a brief outage. My household uses it day and night. In fact, my daughter was watching youtube videos this morning.
__________________
Upgraded to Comcast X1 + Netflix/Amazon Video streaming

***RIP SageTV***
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Youtube videos working ChrisNH SageTV Software 0 02-03-2013 10:42 PM
problem with online videos / youtube sflamm Phoenix 4 07-27-2011 02:57 PM
Youtube videos not working again! wayner SageTV Software 39 08-15-2010 11:23 AM
Online Videos (Youtube/Google) wayne5w SageTV v7 Customizations 25 07-14-2010 07:13 PM
Online Favorites? Music Videos from Google and YouTube. happyfirst SageTV Software 0 10-21-2007 05:27 PM


All times are GMT -6. The time now is 05:28 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.