SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Development and Customizations > SageTV v7 Customizations

Notices

SageTV v7 Customizations This forums is for discussing and sharing user-created modifications for the SageTV version 7 application created by using the SageTV Studio or through the use of external plugins. Use this forum to discuss plugins for SageTV version 7 and newer.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #301  
Old 08-21-2014, 11:29 AM
dinki's Avatar
dinki dinki is offline
Sage Expert
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 643
Quote:
Originally Posted by odledm View Post
dinki,

I'm not completely satisfied with ff/rew/skipping and I suspect that I don't have something configured properly with XBMC. Additionally, I've been meaning to update my comskip.ini file to flag commercials with a 3 rather than 0 (see http://forums.sagetv.com/forums/show...t=comskip+xbmc)
Thanks for the reply and especially thanks for the above quoted portion. I had no idea that this had been addressed. I logged into my server and made the change and hope that this fixes the screwed up timelines I've been suffering with!
__________________
Intel Q6600 Quad 2.4GHZ, 8GB RAM, Win7 Pro SP1 64bit, 1 TB of Data
SageTV 9, Silicondust HDHomeRun x2 OTA
HD200
Reply With Quote
  #302  
Old 08-22-2014, 09:25 AM
odledm odledm is offline
Sage User
 
Join Date: Mar 2014
Location: Indiana
Posts: 41
dinki,

A couple of things I noticed after I finally updated my comskip.ini file this week.

Be sure to verify that the edl file is using 3 at the end after you make your change. I had to update the comskip program to the latest available. I also had to update another plugin (I think it was comskip detector ui) in sage so that it would handle the commercial code properly (the 3s instead of 0s). Apparently they fixed that some time ago and I just never updated to get the latest.

I found this note on the edl xbmc wiki page (http://wiki.xbmc.org/index.php?title=Edit_decision_list)

"Note: The support for actual .EDL files is currently broken in Gotham 13.x at the least when applied to Recorded TV files. Comskip files (the .txt format only!) should be used as a workaround. Bug #15207"

After looking at the bug report, I was seeing this too with the old edl files, but I don't think there is a problem when you use the commercial identifier (3) instead of the cut identifier (0). I had just assumed I was doing something wrong before.

I plan on taking a look at the edl advanced settings when I get some time as well.

On a somewhat related note, does anyone have a script that will go through and replace all the cut markers (0) with commercial markers (3) in your edl files? I will probably just throw together a quick perl script, but I thought I would ask.
Reply With Quote
  #303  
Old 08-25-2014, 08:34 AM
dinki's Avatar
dinki dinki is offline
Sage Expert
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 643
@odledm, I did try it with the '3' setting and it appears to work pretty well. So pressing up/down jumps to the start of the program following a marked commercial block?

I would think you could use sed to search for the end-of-line and replace with '3' .. Something like sed 's#0$#3#g' whatever.edl ... Wrap that in a little for loop and done. Haven't tried it yet though.

I've tried the live tv this weekend and while it did start playing, I could never get the video to play for more than about 10 seconds before it stopped. Is there a special log file for tracking down the problem or should I just look in the xbmc log? The programs I tried to watch did appear to continue to record in the background. Is this the way it is intended to work?

*EDIT* Just did this in a linux shell. You can probably do the same in cygwin:

Code:
for file in *edl; do echo "Working on $file"; mv $file $file.t; sed 's#0$#3#g' $file.t > $file; done
I kept the .edl.t files as a just-in-case measure but these can be deleted once the new .edl files are confirmed working. I'm at work now so I don't have a way to test that they do work but they do look good.
__________________
Intel Q6600 Quad 2.4GHZ, 8GB RAM, Win7 Pro SP1 64bit, 1 TB of Data
SageTV 9, Silicondust HDHomeRun x2 OTA
HD200

Last edited by dinki; 08-25-2014 at 09:18 AM.
Reply With Quote
  #304  
Old 08-26-2014, 09:04 AM
odledm odledm is offline
Sage User
 
Join Date: Mar 2014
Location: Indiana
Posts: 41
Thanks for the line, I'll pull up cygwin and give it a run when I get home tonight.

Regarding the jump, I believe that's how it works, it will also auto jump the first time through a commercial sequence, once you jump back you will have to force it to jump forward. I believe there are specific commercial forward and back remote codes you can setup in your remotes.xml file. Just take a look at the Wiki when you get some time. Unfortunately my tv is limited with the CEC buttons support so I don't know if I will have 2 to spare for those, it may just be a feature for me when using yatse. We'll see when I get some more time to play with it.
Reply With Quote
  #305  
Old 10-04-2014, 04:55 PM
Slack's Avatar
Slack Slack is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 226
Stupid question.

Trying to configure this plugin on another Amzon FireTV.

Gotham 13.2 for Android (Arm).

When dialog for entering network path of Sage recordings folder appears. The plugin offers no option for direct entry of the server IP etc...

If I could enter "smb:\\192.168.1.103\MyRecordings" I would be done. But I can't. And for whatever reason the SageTV box does not appear when I browse the SMB network option from this instance of XBMC (yet from my Win 8.1 box it is there).

Yet at some point the Sage Box must have been visible to XBMC on Android because my other FireTV has the path entered as SMB:\\PVRBACKEND\MyRecordings

I realize this is likely a windows or XBMC android issue...but I thought I'd ask here first.

Any chance you can add 'Enter Server Address' option to the Add On configuration dialog when asking for the recordings network path.

For those of us who don't want to get mired in Windows 7 terrible networking dialogs.
Reply With Quote
  #306  
Old 11-30-2014, 11:02 AM
bclenney bclenney is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 164
Quote:
Originally Posted by sundansx View Post
One other thing: I did not see in the directions that you need to download and install (via zip) the simple_json module from the frodo library to get this addon to work. I had to do it on all three platforms. for frodo and gotham. I caught that detail in a forum post..is that everyone's experience?
I am talking about this:
http://mirrors.xbmc.org/addons/frodo...le.simplejson/

thanks.
I think I am having this same problem, but I don't know how to install the simpleJSON. I have not been able to get the XBMC (gotham) SageTV addon to work on my FireTV. When I try to run SageTV it just says Error Script Failed! : SageTV. When I looked in the logs, one of the things I see is this:

/storage/emulated/0/Android/data/org.xbmc.xbmc/files/.xbmc/addons/plugin.video.sagetv/default.py): instantiating addon using automatically obtained id of "plugin.video.sagetv" dependent on version 2.1.0 of the xbmc.python api
11:28:22 T:1576013288 ERROR: EXCEPTION Thrown (PythonToCppException) : -->Python callback/script returned the following error<--- NOTE: IGNORING THIS CAN LEAD TO MEMORY LEAKS!
Error Type: <type 'exceptions.ImportError'>
Error Contents: No module named simplejson
Traceback (most recent call last):
File "/storage/emulated/0/Android/data/org.xbmc.xbmc/files/.xbmc/addons/plugin.video.sagetv/default.py", line 14, in <module>
import simplejson as _json
ImportError: No module named simplejson
-->End of Python script error report<--
11:28:22 T:1576013288 INFO: Python script stopped

Can anyone tell me how to install simplejson on the FireTV?

(Or if I'm completely wrong about what I need to do, give me the correct path.)

Thanks,
Brian
Reply With Quote
  #307  
Old 11-30-2014, 11:35 AM
bclenney bclenney is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 164
Quote:
Originally Posted by bclenney View Post
I think I am having this same problem, but I don't know how to install the simpleJSON. I have not been able to get the XBMC (gotham) SageTV addon to work on my FireTV. When I try to run SageTV it just says Error Script Failed! : SageTV. When I looked in the logs, one of the things I see is this:

/storage/emulated/0/Android/data/org.xbmc.xbmc/files/.xbmc/addons/plugin.video.sagetv/default.py): instantiating addon using automatically obtained id of "plugin.video.sagetv" dependent on version 2.1.0 of the xbmc.python api
11:28:22 T:1576013288 ERROR: EXCEPTION Thrown (PythonToCppException) : -->Python callback/script returned the following error<--- NOTE: IGNORING THIS CAN LEAD TO MEMORY LEAKS!
Error Type: <type 'exceptions.ImportError'>
Error Contents: No module named simplejson
Traceback (most recent call last):
File "/storage/emulated/0/Android/data/org.xbmc.xbmc/files/.xbmc/addons/plugin.video.sagetv/default.py", line 14, in <module>
import simplejson as _json
ImportError: No module named simplejson
-->End of Python script error report<--
11:28:22 T:1576013288 INFO: Python script stopped

Can anyone tell me how to install simplejson on the FireTV?

(Or if I'm completely wrong about what I need to do, give me the correct path.)

Thanks,
Brian
Nevermind. Figured it out. In XBMC I went to settings, add-ons, install from zip file. Used SMB to go to a share that I had dropped the simplejson zip file in and selected it.

Works now.
Reply With Quote
  #308  
Old 02-09-2015, 08:16 PM
odledm odledm is offline
Sage User
 
Join Date: Mar 2014
Location: Indiana
Posts: 41
So I purchased a FireTV and loaded SPMC 14.1 (a variant of the Kodi Helix 14.1) and am running into a similar problem as the others with the error log below. I installed simpleJSON but that doesn't seem to have resolved anything. The sagetv addon still says xbmc all over the place, does this require any updates to run on Kodi Helix? Any help is appreciated.

Error log

17:59:46 T:1548823448 DEBUG: CGUIMediaWindow::GetDirectory (plugin://plugin.video.sagetv/)
17:59:46 T:1548823448 DEBUG: ParentPath = [addons://sources/video/]
17:59:46 T:1699398848 DEBUG: bool XFILE::CPluginDirectory::StartScript(const string&, bool) - calling plugin SageTV('plugin://plugin.video.sagetv/','3','')
17:59:46 T:1699398848 DEBUG: bool XFILE::CPluginDirectory::WaitOnScriptResult(const string&, int, const string&, bool) - waiting on the SageTV (id=2) plugin...
17:59:46 T:1577058816 NOTICE: Thread LanguageInvoker start, auto delete: false
17:59:46 T:1577058816 INFO: initializing python engine.
17:59:46 T:1577058816 DEBUG: CPythonInvoker(2, /storage/emulated/0/Android/data/com.semperpax.spmc/files/.spmc/addons/plugin.video.sagetv/default.py): start processing
17:59:46 T:1577058816 NOTICE: -->Python Interpreter Initialized<--
17:59:46 T:1577058816 DEBUG: CPythonInvoker(2, /storage/emulated/0/Android/data/com.semperpax.spmc/files/.spmc/addons/plugin.video.sagetv/default.py): the source file to load is "/storage/emulated/0/Android/data/com.semperpax.spmc/files/.spmc/addons/plugin.video.sagetv/default.py"
17:59:46 T:1577058816 DEBUG: CPythonInvoker(2, /storage/emulated/0/Android/data/com.semperpax.spmc/files/.spmc/addons/plugin.video.sagetv/default.py): setting the Python path to /storage/emulated/0/Android/data/com.semperpax.spmc/files/.spmc/addons/plugin.video.sagetv:/:/data/app/com.semperpax.spmc-1.apk/assets/python2.6/lib/python26.zip:/data/app/com.semperpax.spmc-1.apk/assets/python2.6/lib/python2.6:/data/app/com.semperpax.spmc-1.apk/assets/python2.6/lib/python2.6/plat-linux3:/data/app/com.semperpax.spmc-1.apk/assets/python2.6/lib/python2.6/lib-tk:/data/app/com.semperpax.spmc-1.apk/assets/python2.6/lib/python2.6/lib-old:/data/app/com.semperpax.spmc-1.apk/assets/python2.6/lib/python2.6/lib-dynload
17:59:46 T:1577058816 DEBUG: CPythonInvoker(2, /storage/emulated/0/Android/data/com.semperpax.spmc/files/.spmc/addons/plugin.video.sagetv/default.py): entering source directory /storage/emulated/0/Android/data/com.semperpax.spmc/files/.spmc/addons/plugin.video.sagetv
17:59:46 T:1577058816 DEBUG: CPythonInvoker(2, /storage/emulated/0/Android/data/com.semperpax.spmc/files/.spmc/addons/plugin.video.sagetv/default.py): instantiating addon using automatically obtained id of "plugin.video.sagetv" dependent on version 2.1.0 of the xbmc.python api
17:59:46 T:1577058816 ERROR: EXCEPTION Thrown (PythonToCppException) : -->Python callback/script returned the following error<--
- NOTE: IGNORING THIS CAN LEAD TO MEMORY LEAKS!
Error Type: <type 'exceptions.ImportError'>
Error Contents: No module named simplejson
Traceback (most recent call last):
File "/storage/emulated/0/Android/data/com.semperpax.spmc/files/.spmc/addons/plugin.video.sagetv/default.py", line 14, in <module>
import simplejson as _json
ImportError: No module named simplejson
-->End of Python script error report<--
17:59:46 T:1577058816 INFO: Python script stopped
17:59:46 T:1577058816 DEBUG: Thread LanguageInvoker 1577058816 terminating
17:59:46 T:1699398848 DEBUG: bool XFILE::CPluginDirectory::WaitOnScriptResult(const string&, int, const string&, bool) - plugin exited prematurely - terminating
17:59:46 T:1548823448 ERROR: static bool XFILE::CDirectory::GetDirectory(const CURL&, CFileItemList&, const XFILE::CDirectory::CHints&, bool) - Error getting plugin://plugin.video.sagetv/
17:59:46 T:1548823448 ERROR: CGUIMediaWindow::GetDirectory(plugin://plugin.video.sagetv/) failed
17:59:46 T:1548823448 DEBUG: CGUIMediaWindow::GetDirectory (addons://sources/video/)
17:59:46 T:1548823448 DEBUG: ParentPath = [addons://sources/]
17:59:46 T:1660178840 NOTICE: Thread BackgroundLoader start, auto delete: false
17:59:46 T:1660178840 DEBUG: Thread BackgroundLoader 1660178840 terminating
17:59:52 T:1548823448 DEBUG: ------ Window Deinit (DialogKaiToast.xml) ------
17:59:56 T:1548823448 INFO: Python, unloading python shared library because no scripts are running anymore
17:59:56 T:1548823448 DEBUG: void XBPython::UnloadExtensionLibs(), clearing python extension libraries
18:00:16 T:1699398848 DEBUG: Thread JobWorker 1699398848 terminating (autodelete)
18:00:16 T:1572532384 DEBUG: Thread JobWorker 1572532384 terminating (autodelete)
Reply With Quote
  #309  
Old 02-12-2015, 09:31 PM
odledm odledm is offline
Sage User
 
Join Date: Mar 2014
Location: Indiana
Posts: 41
So I finally got mine working. I had to add the following to the addon.xml under requires:
<import addon="script.module.simplejson" version="2.0.10" optional="true"/>

And of course had to have simplejson installed. After changing and restarting kodi 14.1 on aftv it worked. For whatever reason it was not as easy on my spmc 14.1 install. for that I had to modify the addon.xml in the installation package and install from that new zip file. I'm not sure why I had to do that and everyone else's just seemed to work but so be it.

SPMC 14.1 has some experimental deinterlacing so I really wanted to get that build working. I will say that SPMC seems to be quicker all around compared to kodi 14.1. If you are having deinterlacing issues on the firetv you may want to give it a try.
Reply With Quote
  #310  
Old 03-02-2015, 08:26 AM
crl crl is offline
Sage User
 
Join Date: Dec 2005
Location: Burlington, ON
Posts: 17
Live TV won't play and art won't download

Thanks for developing this addon! Needing a new front-end but not wanting to give up SageTV this has been quite helpful. Got through most of the installation and config already, hit the common issues in this thread and corrected them.

Working:
- recordings shown, can play them
- the "Browse airings by time" list populates properly, and I can tell it to record a show from this list. But I can't play live TV using the browse airings menu. I see the airings, but they won't play.

Quote:

08:54:49 T:7856 NOTICE: ****GETTING READY TO PLAYBACK LIVE TV WITHIN THE SAGETV ADDON****
08:54:49 T:7856 NOTICE: **File path from SageTV: \\nas\pvr\BreakFastTelevision-12781570-0.mpg
08:54:49 T:7856 NOTICE: **Mapped path which will be passed in to XBMC's PlayMedia call: smb://NAS/pvr/BreakFastTelevision-12781570-0.mpg
08:54:49 T:7856 NOTICE: **Attempting to playback live tv; mediafileid=12793411 with size=2818048 at strFilepath=smb://NAS/pvr/BreakFastTelevision-12781570-0.mpg
08:54:54 T:11056 NOTICE: DVDPlayer: Opening: smb://NAS/pvr/BreakFastTelevision-12781570-0.mpg
08:54:54 T:11056 WARNING: CDVDMessageQueue(player)::Put MSGQ_NOT_INITIALIZED
08:54:54 T:11056 NOTICE: DXVA::CProcessorHD::PreInit - The Direct3d device doesn't support DXVA-HD.
08:54:54 T:11056 NOTICE: CWinRenderer::Preinit - could not init DXVA-HD processor - skipping
08:54:54 T:9996 NOTICE: Thread DVDPlayer start, auto delete: false
08:54:54 T:9996 NOTICE: Creating InputStream
08:54:54 T:9996 ERROR: CDVDPlayer::OpenInputStream - error opening [smb://NAS/pvr/BreakFastTelevision-12781570-0.mpg]
08:54:54 T:9996 NOTICE: CDVDPlayer::OnExit()
08:54:54 T:11056 ERROR: PlayMedia could not play media: smb://NAS/pvr/BreakFastTelevision-12781570-0.mpg
08:54:54 T:11056 NOTICE: CDVDPlayer::CloseFile()
08:54:54 T:11056 NOTICE: DVDPlayer: waiting for threads to exit
08:54:54 T:11056 NOTICE: DVDPlayer: finished waiting
08:54:54 T:4952 NOTICE: 1Channel: Service: Playback Stopped
08:54:54 T:11056 NOTICE: CDVDPlayer::CloseFile()
08:54:54 T:4952 NOTICE: 1Channel: Service: Resetting...

Earlier log entries show other files (from recordings) playing using identically-structured smb://NAS/... paths. Not sure what else to do for this one.

Any suggestions?

Last edited by crl; 03-02-2015 at 11:54 AM. Reason: put log into quote block
Reply With Quote
  #311  
Old 07-22-2015, 07:20 AM
drewg drewg is offline
Sage Icon
 
Join Date: Aug 2007
Location: Richmond, VA
Posts: 1,038
Quote:
Originally Posted by odledm View Post
So I finally got mine working. I had to add the following to the addon.xml under requires:
<import addon="script.module.simplejson" version="2.0.10" optional="true"/>

And of course had to have simplejson installed. After changing and restarting kodi 14.1 on aftv it worked. For whatever reason it was not as easy on my spmc 14.1 install. for that I had to modify the addon.xml in the installation package and install from that new zip file. I'm not sure why I had to do that and everyone else's just seemed to work but so be it.
I'm hitting the same issue (nvidia shield, running Kodi 15). I've a question for you: I cannot find the 2.0.10 version of simplejson. The version these days seems to be 3.x. Will that work?

BTW, it would be great if the authors could update the plugin, as I think this explicit dependency in the addons.xml file is now required.

Drew
__________________
Server HW: Xeon CPU E3-1270, 16GB RAM, 9TB Raid-Z + L2Arc,
Server SW: Ubuntu 12.04 x86_64, ZFS on Linux, Java 1.6.0_21, SageTV 7.1.9.1
Tuner HW: Pinnacle 800i, Pinnacle 801e USB, HDHR
Client: HD300, HD100
Reply With Quote
  #312  
Old 07-22-2015, 09:46 AM
kricker's Avatar
kricker kricker is offline
Sage Icon
 
Join Date: Jan 2005
Location: Knoxville, TN
Posts: 1,137
Send a message via AIM to kricker Send a message via MSN to kricker
Unfortunately I left Sage long ago for other PVR backends to work with Kodi. I am currently using Argus TV and TVheadend. I am not sure about LehighBri. I'll be keeping an eye on the Opensource Sage movement and return if it is viable for me to switch back.

Last edited by kricker; 07-22-2015 at 09:49 AM.
Reply With Quote
  #313  
Old 07-22-2015, 11:29 AM
drewg drewg is offline
Sage Icon
 
Join Date: Aug 2007
Location: Richmond, VA
Posts: 1,038
Quote:
Originally Posted by kricker View Post
Unfortunately I left Sage long ago for other PVR backends to work with Kodi. I am currently using Argus TV and TVheadend. I am not sure about LehighBri. I'll be keeping an eye on the Opensource Sage movement and return if it is viable for me to switch back.
I'm actually thinking about making the jump to tvheadend myself, with nvidia shields running kodi as the frontend. Getting sage working is kind of an interim thing.

Drew
__________________
Server HW: Xeon CPU E3-1270, 16GB RAM, 9TB Raid-Z + L2Arc,
Server SW: Ubuntu 12.04 x86_64, ZFS on Linux, Java 1.6.0_21, SageTV 7.1.9.1
Tuner HW: Pinnacle 800i, Pinnacle 801e USB, HDHR
Client: HD300, HD100
Reply With Quote
  #314  
Old 07-22-2015, 08:21 PM
drewg drewg is offline
Sage Icon
 
Join Date: Aug 2007
Location: Richmond, VA
Posts: 1,038
Quote:
Originally Posted by drewg View Post
I'm actually thinking about making the jump to tvheadend myself, with nvidia shields running kodi as the frontend. Getting sage working is kind of an interim thing.

Drew
So, adding the json dependency worked just great. After one evening of using the shield, I'm very impressed. It's my third Android TV device (4th if you count an Amazon streaming stick), and by far the best I've used so far for XBMC (and in general).

Drew
__________________
Server HW: Xeon CPU E3-1270, 16GB RAM, 9TB Raid-Z + L2Arc,
Server SW: Ubuntu 12.04 x86_64, ZFS on Linux, Java 1.6.0_21, SageTV 7.1.9.1
Tuner HW: Pinnacle 800i, Pinnacle 801e USB, HDHR
Client: HD300, HD100
Reply With Quote
  #315  
Old 03-20-2016, 02:21 PM
waylo waylo is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 205
Quote:
Originally Posted by drewg View Post
So, adding the json dependency worked just great. After one evening of using the shield, I'm very impressed. It's my third Android TV device (4th if you count an Amazon streaming stick), and by far the best I've used so far for XBMC (and in general).

Drew
I know this is an older thread but after discovering the kodi Android apk (as well as the SPMC fork) I'm trying to get this all working for my Android tablet. It works fine for my HTPC client. I'm on Kodi 16 at this point.

I've obtained the 2.0.10 json zip but for some reason when I point my add-on zip installer to it, it says it can't install it. Or that's what I think the error bubble is saying before it times out and disappears.

There is a line in the log:
ERROR: CaddonInstalljob[script.module.simplejson]: The dependency on xbmc.python version 2.0 could not be satisfied

I haven't touched the .xml add-on edit yet. Which addon.xml are we editing in which folder??

Can you review how exactly you were able to add the json dependency?

EDIT:
Figured it out.

Got simplejson to install by finding a newer version zip, 3.30.
Had to edit the addon.xml within the plugins folder in Android/data/com.*** for both SPMC as well as Kodi.
__________________

Server: SageTV 9.2.1x86 on Windows 7 x64 Home Premium, Core 2 Quad Q6600, 4gb RAM, OpenDCT, Java 1.7u80
Display: EVGA 1030 GT to Sony LED TV via DVI-HDMI
Capture Devices: HDHR Prime for Comcast, HDHR Dual for OTA
Clients: Nvidia Shield Android miniclient, 2 PCs
Retired: ATI HDTV Wonder for OTA HD, VBox DTA-150 for OTA HD, Conexant 2388x (Blackbird) analog capture to Comcast DTA cable box with USBUirt, ATI Remote Wonder Plus, Fanless Radeon HD 6450

Last edited by waylo; 03-20-2016 at 03:15 PM.
Reply With Quote
  #316  
Old 09-14-2019, 11:15 AM
Malfunction Malfunction is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Sep 2004
Location: Willoughby, Ohio
Posts: 203
I've just started looking at this plugin again after years. It seems to do everything except let me watch videos. I get an error that tells me to check the log. I don't see anything in the KODI log.
__________________


ASUS P7H55D-EVO LGA 1156 Motherboard, Intel Core I5-661, 2X Crucial Ballistix XMS3 2GB RAM, 2x Mushkin Blackline 4G RAM, EVGA GT 1030SC, 1x Samsung 250g SSD, 1x WD80EFAX 8TB, 2x WDBH2D0040HNC 4TB, USB-UIRT, ASUS Blu-Ray SATA drive, HD-PVR2, WinTV dualHD, Windows 7 64bit
Reply With Quote
  #317  
Old 09-14-2019, 08:50 PM
oldfolkie oldfolkie is offline
Sage User
 
Join Date: Mar 2009
Location: California
Posts: 28
What version of Java are you on? It doesn't work beyond Java 7.
Reply With Quote
  #318  
Old 09-22-2019, 09:26 AM
Malfunction Malfunction is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Sep 2004
Location: Willoughby, Ohio
Posts: 203
Java 1.80221
__________________


ASUS P7H55D-EVO LGA 1156 Motherboard, Intel Core I5-661, 2X Crucial Ballistix XMS3 2GB RAM, 2x Mushkin Blackline 4G RAM, EVGA GT 1030SC, 1x Samsung 250g SSD, 1x WD80EFAX 8TB, 2x WDBH2D0040HNC 4TB, USB-UIRT, ASUS Blu-Ray SATA drive, HD-PVR2, WinTV dualHD, Windows 7 64bit
Reply With Quote
  #319  
Old 09-22-2019, 08:29 PM
oldfolkie oldfolkie is offline
Sage User
 
Join Date: Mar 2009
Location: California
Posts: 28
You'd need to roll back to 1.7 if you want to use it. See https://forums.sagetv.com/forums/sho...3&postcount=70

Last edited by oldfolkie; 09-22-2019 at 08:34 PM.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
SageTV vs. XBMC MediaStream UI? S°renBM SageMC Custom Interface 2 03-07-2009 02:29 PM
MyMovies type of addon for SageTV? Sizam SageTV Customizations 3 07-07-2008 04:24 PM
Ultimate music addon for SageTV? www.pandora.com mkanet SageTV Customizations 13 02-19-2006 03:27 AM
Is there an internal (or addon) SageTV command which rew/ff like an old VCR? mkanet SageTV Software 1 08-25-2005 02:42 PM


All times are GMT -6. The time now is 05:54 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.