SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Development and Customizations > SageTV Customizations

Notices

SageTV Customizations This forums is for discussing and sharing user-created modifications for the SageTV application created by using the SageTV Studio or through the use of external plugins. Use this forum to discuss customizations for SageTV version 6 and earlier, or for the SageTV3 UI.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #21  
Old 03-22-2005, 02:54 AM
nielm's Avatar
nielm nielm is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Oct 2003
Location: Belgium
Posts: 4,496
Quote:
Originally Posted by JUC
edit: just got it working. I can't seem to get the YAC popup to disable--i unchecked the 'use windows ballon' item but a black one is still showing up on the bottom right corner of my screen. Any thoughts?
You cannot

If I have time tomorrow, I will create a custom version of YAC that gives you the option to disable it's own popup, and specify the listener port per listener, although strictly speaking, if you can see the YAC popup, you don't really need my plugin
__________________
Check out my enhancements for Sage in the Sage Customisations and Sageplugins Wiki
Reply With Quote
  #22  
Old 03-22-2005, 04:25 AM
nielm's Avatar
nielm nielm is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Oct 2003
Location: Belgium
Posts: 4,496
Quote:
Originally Posted by kevthor
Forget that, the test call doesn't appear during video but actual calls do?
Odd... it should work at all times, both with test calls+normal calls, unless that is you have a problem which means you don't get ANY Osd menus with video.
__________________
Check out my enhancements for Sage in the Sage Customisations and Sageplugins Wiki
Reply With Quote
  #23  
Old 03-22-2005, 08:19 AM
nielm's Avatar
nielm nielm is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Oct 2003
Location: Belgium
Posts: 4,496
V1.4 released

I have released a new 1.4 version (and updated the cayars17_infopopup zipfile also).

This includes:
  • Auto-pause playback
  • Auto-resume on timeout
  • Custom positioning of popup dialog
  • Options menu (in detailed setup/enhancements) to customise all of the above

(in the cayars17 zipfile, the options is in the 'external setup' section for space reasons)
__________________
Check out my enhancements for Sage in the Sage Customisations and Sageplugins Wiki
Reply With Quote
  #24  
Old 03-22-2005, 08:33 AM
kevthor kevthor is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 254
Quote:
Originally Posted by nielm
I have released a new 1.4 version (and updated the cayars17_infopopup zipfile also).

This includes:
  • Auto-pause playback
  • Auto-resume on timeout
  • Custom positioning of popup dialog
  • Options menu (in detailed setup/enhancements) to customise all of the above

(in the cayars17 zipfile, the options is in the 'external setup' section for space reasons)
Positioning of the Window!! Great! We needed that. Can I request that the window's size be configurable, in the next version? That would be icing on the cake!

Now I just wish MLBDude's STV would support import plug-in's.

Last edited by kevthor; 03-22-2005 at 08:37 AM.
Reply With Quote
  #25  
Old 03-22-2005, 10:57 AM
briands briands is offline
Sage Icon
 
Join Date: Aug 2004
Location: Bloomington, IN
Posts: 1,093
Are there any specific requirements for the modem for this application? Will any old card work?

Can anyone recomend a cheap modem for this application?
Reply With Quote
  #26  
Old 03-22-2005, 01:16 PM
JasonJoel JasonJoel is offline
Sage Icon
 
Join Date: Mar 2003
Location: St. Louis, MO
Posts: 1,043
Awesome! What would we do without you?!!

Jason

Quote:
Originally Posted by nielm
Custom positioning of popup dialog
Reply With Quote
  #27  
Old 03-22-2005, 04:49 PM
nielm's Avatar
nielm nielm is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Oct 2003
Location: Belgium
Posts: 4,496
Quote:
Originally Posted by kevthor
Now I just wish MLBDude's STV would support import plug-in's.
Do you mean SageMCE? It does!
__________________
Check out my enhancements for Sage in the Sage Customisations and Sageplugins Wiki
Reply With Quote
  #28  
Old 03-22-2005, 05:54 PM
JasonJoel JasonJoel is offline
Sage Icon
 
Join Date: Mar 2003
Location: St. Louis, MO
Posts: 1,043
One more feature request (very low priority).

Would like the option to NOT show the CLOSE button on the dialog. Would think you could then have a smaller dialog with the same info, and let the auto-timeout close it.

Oh, and the ability to make the dialog semi-transparent would be AWESOME.

Thanks again!

Jason
Reply With Quote
  #29  
Old 03-29-2005, 08:12 PM
dmidtbo dmidtbo is offline
Sage User
 
Join Date: Mar 2004
Location: Texas
Posts: 17
Send a message via AIM to dmidtbo
Just wanted to say thanks. I love it! I installed the YAC server software/modem on an office computer and use your plugin on my HTPC/Sage box. It works perfectly!
Reply With Quote
  #30  
Old 03-29-2005, 09:34 PM
laurenglenn's Avatar
laurenglenn laurenglenn is offline
Sage Expert
 
Join Date: Mar 2003
Location: Levittown, PA
Posts: 601
Send a message via AIM to laurenglenn Send a message via MSN to laurenglenn
Quote:
Originally Posted by kevthor
I've installed the plugin and it seems to wkr great, the only thing being is it doesn't pop up when a video is playing only when I'm in the UI. Is there any way to change this?

Thanks,
Kevin

Forget that, the test call doesn't appear during video but actual calls do?
I couldn't get the test call to work until I changed a line in the popup STV code from bind_port=20001 to bind_port=10629 (maybe Nielm can confirm that this works for others )

The dialog box should show up transparent if the general popup theme in the STV is set to transparent.... Mine is set to 240/255 transparency which is mostly opaque, but the light colors bleed through enough to slightly see items through it.... . Kind of like looking through stained glass.... or jello..

If you make it more transparent than that and stack 3 pop-up menus on top of each other, it's hard to make out the text sometimes....

Lauren

Last edited by laurenglenn; 03-29-2005 at 09:54 PM.
Reply With Quote
  #31  
Old 04-05-2005, 09:49 PM
Wheemer's Avatar
Wheemer Wheemer is offline
Sage Icon
 
Join Date: Dec 2004
Location: Deer Lake, NL, Canada
Posts: 1,493
Does anyone have a different phone image? Possibly something that would match the sagemc stv a bit better?
Reply With Quote
  #32  
Old 04-13-2005, 03:46 AM
Wheemer's Avatar
Wheemer Wheemer is offline
Sage Icon
 
Join Date: Dec 2004
Location: Deer Lake, NL, Canada
Posts: 1,493
I've found a GANT phone image to match your custom menus images.
Attached Images
File Type: png telephone.png (20.4 KB, 1481 views)

Last edited by Wheemer; 04-13-2005 at 07:42 AM.
Reply With Quote
  #33  
Old 04-13-2005, 11:31 AM
edbmdave edbmdave is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Apr 2004
Location: Dallas
Posts: 365
SageMC 16x9

Has anyone installed this w SageMC 169? Does it use the theme window style or does it use the style from the OrginalV2 STV?
Reply With Quote
  #34  
Old 04-14-2005, 01:19 AM
nielm's Avatar
nielm nielm is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Oct 2003
Location: Belgium
Posts: 4,496
It uses the OriginalV2 style (sorry -- limitation of imports with custom STVs)
__________________
Check out my enhancements for Sage in the Sage Customisations and Sageplugins Wiki
Reply With Quote
  #35  
Old 04-14-2005, 07:31 AM
lovingHDTV's Avatar
lovingHDTV lovingHDTV is offline
Sage Icon
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 1,019
Where do you set the transparancy for Sage. I took a look at the properties files, but did not see anything obvious.

thanks,
Reply With Quote
  #36  
Old 05-13-2005, 03:16 PM
samson samson is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Oct 2003
Location: huntington station N.Y.
Posts: 133
mutible mvp's

Quote:
If you run multiple MVP clients from the same system, only one of them can display YAC caller ID messages, as each client would need to listen on a different port, and the current (0.16) version of YAC can only use a single port for all clients.
Did any body get this plugin working for multible mvps??
Reply With Quote
  #37  
Old 05-14-2005, 08:31 AM
JasonJoel JasonJoel is offline
Sage Icon
 
Join Date: Mar 2003
Location: St. Louis, MO
Posts: 1,043
I never got it working at all... The Sage plugin works fine. Doing the 'test' from YAC works fine.

But I never get CID info when people call. Same modem works fine with PhoneBOT (has for over a year), so I know the modem and my phone service support CID.

Oh well.

Jason

Last edited by JasonJoel; 05-14-2005 at 10:22 AM.
Reply With Quote
  #38  
Old 05-14-2005, 09:41 AM
Jesse's Avatar
Jesse Jesse is offline
Sage Fanatic
 
Join Date: Feb 2005
Location: Marietta, Ga.
Posts: 813
Modem Recomendations

Hello,

briands asked:

Quote:
Are there any specific requirements for the modem for this application? Will any old card work?
I would also like to have a recomendation for a modem.

Thanks,

Jesse
Reply With Quote
  #39  
Old 05-14-2005, 10:14 AM
Wheemer's Avatar
Wheemer Wheemer is offline
Sage Icon
 
Join Date: Dec 2004
Location: Deer Lake, NL, Canada
Posts: 1,493
I bought a modem off of ebay that had caller id for $1

It works perfectly, I love this plugin.
Reply With Quote
  #40  
Old 05-28-2005, 07:19 PM
motions motions is offline
Sage User
 
Join Date: May 2005
Posts: 27
You must make sure you use a modem with caller ID capability. Most modems will also need special configurations to the registry to make them operate properly with caller ID.

I had to troubleshoot for 2 days to get mine working. Work fine in terminal mode but would not work with actual call. Finally found the fix and works great.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 11:53 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.