SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Development and Customizations > SageTV v7 Customizations

Notices

SageTV v7 Customizations This forums is for discussing and sharing user-created modifications for the SageTV version 7 application created by using the SageTV Studio or through the use of external plugins. Use this forum to discuss plugins for SageTV version 7 and newer.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1001  
Old 05-30-2011, 05:07 AM
Doubledose's Avatar
Doubledose Doubledose is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Feb 2010
Location: N. E. Indiana
Posts: 242
I have been trying all of the different streams and the new versions of mirage as they have come out and can not get anything other than Couldn't start movie to display when trying to stream over mirage. It does not matter what stream I select. It does look like there is action on my cable modem lights when I try this. The only time this somewhat worked was with the first version of mirage. Do I have to add any servers to mirage or does it use the tasage stuff when trying to play? Any one have any thoughts on anything else to try? Using on verizon droid
Thanks
Wayne
__________________
Asus Commando MB | Intel Core Quad Q9400 CPU | 500 GB WD system drive | (2) 1TB Seagate drives pooled | 2 GB DDR ram | Viper HD4650 video card | Win 7 64 bit | SageTV 9 | (5) Sage HD TV extenders | (1) HDHomeRun Connect for HD OTA | (1) Older HDHomeRun set for HD OTA | (2) HD-PVR'S recording from 2 Dish Network VIP 211K's with Uirt ir control | MX-700 Home theater remote | 60" LED TV | (4) 32" Lcd TV's
Reply With Quote
  #1002  
Old 05-30-2011, 05:48 AM
pjwerdna pjwerdna is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Oct 2004
Location: UK, Slough
Posts: 395
Quote:
Originally Posted by Fonceur View Post
Could be related to the XMLTV data you are using or such, which might be the cause of other issues too... Try going to Settings and hitting the "Wipe database" button. If you still don't have those pulldown filled, attached your sagetv_0.txt and Android log, I'll have a look.
Ah! no! the pulldown menus are filled in correctly. But when I make a selection from them I get no guide data.

Im using the Digiguide grabber and "XMLTV Importer for Sage"

Also for some reason the remote doesnt work anymore for controlling the client on the PC, it did before the update
__________________
SageTV Server : Akasa Inifiiti Case, Gigabyte GA-P35C-DS3 MB, 8600GT, Core2 Duo (E6850 3GHz), 4GB RAM, ~6TB Filestore , Nova-TD500, TBS 6280, SageTV 7.1.9
New Client 2 :MSI P67A-GD53, i5 2500K Quad core (3.3GHz), 12GB, Windows 10 Pro (and test SageTV 9 Install)
Sage Client 1 : HD300, Logitech Harmony One
Reply With Quote
  #1003  
Old 05-30-2011, 07:49 AM
Fonceur's Avatar
Fonceur Fonceur is offline
Sage Icon
 
Join Date: Jan 2008
Location: DDO, QC
Posts: 1,915
Quote:
Originally Posted by Doubledose View Post
I have been trying all of the different streams and the new versions of mirage as they have come out and can not get anything
Have you tried streaming some sample HTTP live streaming feed to make sure Mirage didn't break at some point? You are trying to stream a simple MEPG2, not a DVD structure or such, right?

Quote:
Do I have to add any servers to mirage or does it use the tasage stuff when trying to play?
As long as you can still see un-cached images/thumbnails, then port 8080 or such is fine... If access over 3G or such is enabled, you can pm me the info and I'll try connecting with my iOS version to stream...

Quote:
Originally Posted by pjwerdna View Post
Ah! no! the pulldown menus are filled in correctly.
If access over 3G or such is enabled, you can pm me the info and I'll try connecting to see if there's anything odd with the guide data. Of course the logs would still help...

Quote:
Also for some reason the remote doesnt work anymore for controlling the client on the PC, it did before the update
Which update was that? There has been a few...
__________________
SageTCPServer (2.3.5): Open source TCP interface to the SageTV API
MLSageTV (3.1.8)/Sage Media Server (1.13): SageTV plugin for MainLobby/CQC
TaSageTV (2.58)/TaSTVRemote (1.14): Monitor/control SageTV with an Android device
TbSageTV (1.02)/STVRemote (1.11): Monitor/control SageTV with a PlayBook 2
TiSageTV (1.64)/TiSTVRemote (1.09): Monitor/control SageTV with an iPhone/iPod/iPad
Reply With Quote
  #1004  
Old 05-30-2011, 08:08 AM
Doubledose's Avatar
Doubledose Doubledose is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Feb 2010
Location: N. E. Indiana
Posts: 242
Quote:
Have you tried streaming some sample HTTP live streaming feed to make sure Mirage didn't break at some point?
I can stream the sample video links on the mirage ok

Quote:
You are trying to stream a simple MEPG2, not a DVD structure or such, right?
I am trying to stream the recorded shows I have recorded in sage.

Quote:
As long as you can still see un-cached images/thumbnails, then port 8080 or such is fine... If access over 3G or such is enabled, you can pm me the info and I'll try connecting with my iOS version to stream...
I can see the icons next to my recorded shows when I go into recorded shows. What info do you need, My dns info?

Wayne
__________________
Asus Commando MB | Intel Core Quad Q9400 CPU | 500 GB WD system drive | (2) 1TB Seagate drives pooled | 2 GB DDR ram | Viper HD4650 video card | Win 7 64 bit | SageTV 9 | (5) Sage HD TV extenders | (1) HDHomeRun Connect for HD OTA | (1) Older HDHomeRun set for HD OTA | (2) HD-PVR'S recording from 2 Dish Network VIP 211K's with Uirt ir control | MX-700 Home theater remote | 60" LED TV | (4) 32" Lcd TV's
Reply With Quote
  #1005  
Old 05-30-2011, 08:15 AM
Fonceur's Avatar
Fonceur Fonceur is offline
Sage Icon
 
Join Date: Jan 2008
Location: DDO, QC
Posts: 1,915
Quote:
Originally Posted by Doubledose View Post
What info do you need, My dns info?
Yes, the dyns IP or such, and if you added a password to SageTCPServer, or if you changed the default port (9250).
__________________
SageTCPServer (2.3.5): Open source TCP interface to the SageTV API
MLSageTV (3.1.8)/Sage Media Server (1.13): SageTV plugin for MainLobby/CQC
TaSageTV (2.58)/TaSTVRemote (1.14): Monitor/control SageTV with an Android device
TbSageTV (1.02)/STVRemote (1.11): Monitor/control SageTV with a PlayBook 2
TiSageTV (1.64)/TiSTVRemote (1.09): Monitor/control SageTV with an iPhone/iPod/iPad
Reply With Quote
  #1006  
Old 05-30-2011, 08:51 AM
pjwerdna pjwerdna is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Oct 2004
Location: UK, Slough
Posts: 395
Quote:
Originally Posted by Fonceur View Post
If access over 3G or such is enabled, you can pm me the info and I'll try connecting to see if there's anything odd with the guide data. Of course the logs would still help...
Hmm! Ill have to set that up, just the web server or access for taSageTV as well?

Quote:
Originally Posted by Fonceur View Post
Which update was that? There has been a few...
1.70 worked fine. 1.77 onwards dont. wasnt aware of 1.71 to 1.76 so didnt test them. I think the client configuration is still correct, but I dont remember what IP address I used so it may have changed (cant check it of course).
__________________
SageTV Server : Akasa Inifiiti Case, Gigabyte GA-P35C-DS3 MB, 8600GT, Core2 Duo (E6850 3GHz), 4GB RAM, ~6TB Filestore , Nova-TD500, TBS 6280, SageTV 7.1.9
New Client 2 :MSI P67A-GD53, i5 2500K Quad core (3.3GHz), 12GB, Windows 10 Pro (and test SageTV 9 Install)
Sage Client 1 : HD300, Logitech Harmony One
Reply With Quote
  #1007  
Old 05-30-2011, 09:03 AM
Fonceur's Avatar
Fonceur Fonceur is offline
Sage Icon
 
Join Date: Jan 2008
Location: DDO, QC
Posts: 1,915
Quote:
Originally Posted by pjwerdna View Post
Hmm! Ill have to set that up, just the web server or access for taSageTV as well?
Ideally all the ports related to TaSageTV, like 8080, 9250, 9260 and such...

Quote:
1.70 worked fine. 1.77 onwards dont. wasnt aware of 1.71 to 1.76 so didnt test them.
OK, so here is a direct link to version 1.74, that should get you back in working condition for now.

http://dl.dropbox.com/u/408295/TaSag...4/TASageTV.apk
__________________
SageTCPServer (2.3.5): Open source TCP interface to the SageTV API
MLSageTV (3.1.8)/Sage Media Server (1.13): SageTV plugin for MainLobby/CQC
TaSageTV (2.58)/TaSTVRemote (1.14): Monitor/control SageTV with an Android device
TbSageTV (1.02)/STVRemote (1.11): Monitor/control SageTV with a PlayBook 2
TiSageTV (1.64)/TiSTVRemote (1.09): Monitor/control SageTV with an iPhone/iPod/iPad
Reply With Quote
  #1008  
Old 05-30-2011, 09:20 AM
pjwerdna pjwerdna is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Oct 2004
Location: UK, Slough
Posts: 395
Quote:
Originally Posted by Fonceur View Post
OK, so here is a direct link to version 1.74, that should get you back in working condition for now.

http://dl.dropbox.com/u/408295/TaSag...4/TASageTV.apk
Yes with 1.74 everything is back working again. Progam Guide, menu button, client remote etc

So it looks like its the build again Andriod 3.1!

My tablet wont get 3.1 until later in June, according to a fackbook post from Asus anyway.

Do you still need remote access to my server and the log files from 1.80?
__________________
SageTV Server : Akasa Inifiiti Case, Gigabyte GA-P35C-DS3 MB, 8600GT, Core2 Duo (E6850 3GHz), 4GB RAM, ~6TB Filestore , Nova-TD500, TBS 6280, SageTV 7.1.9
New Client 2 :MSI P67A-GD53, i5 2500K Quad core (3.3GHz), 12GB, Windows 10 Pro (and test SageTV 9 Install)
Sage Client 1 : HD300, Logitech Harmony One
Reply With Quote
  #1009  
Old 05-30-2011, 09:33 AM
Fonceur's Avatar
Fonceur Fonceur is offline
Sage Icon
 
Join Date: Jan 2008
Location: DDO, QC
Posts: 1,915
Quote:
Originally Posted by pjwerdna View Post
Yes with 1.74 everything is back working again. Progam Guide, menu button, client remote etc
OK, so everything is fine server side, it's only TaSageTV that has issues...

Quote:
So it looks like its the build again Andriod 3.1!
Lets make sure, try version 1.75 (just reload 1.74 if it doesn't):

http://dl.dropbox.com/u/408295/TaSag...5/TASageTV.apk

If it works try 1.76:

http://dl.dropbox.com/u/408295/TaSag...6/TASageTV.apk

Quote:
My tablet wont get 3.1 until later in June, according to a fackbook post from Asus anyway.
Technically, it is still downward compatible to Android OS 1.6 (maybe even 1.5), so that shouldn't matter...

Quote:
Do you still need remote access to my server and the log files from 1.80?
Not for now, since the issue isn't server side.
__________________
SageTCPServer (2.3.5): Open source TCP interface to the SageTV API
MLSageTV (3.1.8)/Sage Media Server (1.13): SageTV plugin for MainLobby/CQC
TaSageTV (2.58)/TaSTVRemote (1.14): Monitor/control SageTV with an Android device
TbSageTV (1.02)/STVRemote (1.11): Monitor/control SageTV with a PlayBook 2
TiSageTV (1.64)/TiSTVRemote (1.09): Monitor/control SageTV with an iPhone/iPod/iPad
Reply With Quote
  #1010  
Old 05-30-2011, 10:08 AM
Fonceur's Avatar
Fonceur Fonceur is offline
Sage Icon
 
Join Date: Jan 2008
Location: DDO, QC
Posts: 1,915
Quote:
Originally Posted by Doubledose View Post
I have been trying all of the different streams and the new versions of mirage as they have come out and can not get anything
I was able to stream the indy car race from your server on my iPod, so the Apple HTTP live streaming itself is working fine...

So the next step, as I keep repeating, is for people with streaming issues is to work with the iOS streaming plugin author (jreichen) and/or the Mirage author, so the the issues can get ironed out... I did get the ball rolling, but there isn't much else I can do, as the Mirage author hasn't been replying to my emails since... My Android tablet has a MIPS processor, which isn't supported by Mirage (or a bunch of other apps), and the simulator can't install Mirage either.
__________________
SageTCPServer (2.3.5): Open source TCP interface to the SageTV API
MLSageTV (3.1.8)/Sage Media Server (1.13): SageTV plugin for MainLobby/CQC
TaSageTV (2.58)/TaSTVRemote (1.14): Monitor/control SageTV with an Android device
TbSageTV (1.02)/STVRemote (1.11): Monitor/control SageTV with a PlayBook 2
TiSageTV (1.64)/TiSTVRemote (1.09): Monitor/control SageTV with an iPhone/iPod/iPad
Reply With Quote
  #1011  
Old 05-30-2011, 10:28 AM
pjwerdna pjwerdna is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Oct 2004
Location: UK, Slough
Posts: 395
Quote:
Originally Posted by Fonceur View Post
OK, so everything is fine server side, it's only TaSageTV that has issues...


Lets make sure, try version 1.75 (just reload 1.74 if it doesn't):

http://dl.dropbox.com/u/408295/TaSag...5/TASageTV.apk
1.75 fails as later versions do.
__________________
SageTV Server : Akasa Inifiiti Case, Gigabyte GA-P35C-DS3 MB, 8600GT, Core2 Duo (E6850 3GHz), 4GB RAM, ~6TB Filestore , Nova-TD500, TBS 6280, SageTV 7.1.9
New Client 2 :MSI P67A-GD53, i5 2500K Quad core (3.3GHz), 12GB, Windows 10 Pro (and test SageTV 9 Install)
Sage Client 1 : HD300, Logitech Harmony One
Reply With Quote
  #1012  
Old 05-30-2011, 10:39 AM
Fonceur's Avatar
Fonceur Fonceur is offline
Sage Icon
 
Join Date: Jan 2008
Location: DDO, QC
Posts: 1,915
Quote:
Originally Posted by pjwerdna View Post
1.75 fails as later versions do.
OK, the only difference between 1.74 and 1.75 is that I went from Android 2.2 to Android 3.1 for the built... Try this version built against Android OS 2.3.3...

http://dl.dropbox.com/u/408295/TaSag...b/TASageTV.apk
__________________
SageTCPServer (2.3.5): Open source TCP interface to the SageTV API
MLSageTV (3.1.8)/Sage Media Server (1.13): SageTV plugin for MainLobby/CQC
TaSageTV (2.58)/TaSTVRemote (1.14): Monitor/control SageTV with an Android device
TbSageTV (1.02)/STVRemote (1.11): Monitor/control SageTV with a PlayBook 2
TiSageTV (1.64)/TiSTVRemote (1.09): Monitor/control SageTV with an iPhone/iPod/iPad
Reply With Quote
  #1013  
Old 05-30-2011, 11:08 AM
Doubledose's Avatar
Doubledose Doubledose is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Feb 2010
Location: N. E. Indiana
Posts: 242
Thanks Fonceur
I just sent the mirage author an e-mail
__________________
Asus Commando MB | Intel Core Quad Q9400 CPU | 500 GB WD system drive | (2) 1TB Seagate drives pooled | 2 GB DDR ram | Viper HD4650 video card | Win 7 64 bit | SageTV 9 | (5) Sage HD TV extenders | (1) HDHomeRun Connect for HD OTA | (1) Older HDHomeRun set for HD OTA | (2) HD-PVR'S recording from 2 Dish Network VIP 211K's with Uirt ir control | MX-700 Home theater remote | 60" LED TV | (4) 32" Lcd TV's
Reply With Quote
  #1014  
Old 05-30-2011, 11:31 AM
pjwerdna pjwerdna is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Oct 2004
Location: UK, Slough
Posts: 395
Quote:
Originally Posted by Fonceur View Post
OK, the only difference between 1.74 and 1.75 is that I went from Android 2.2 to Android 3.1 for the built... Try this version built against Android OS 2.3.3...

http://dl.dropbox.com/u/408295/TaSag...b/TASageTV.apk
almost the same as 1.75 i.e. many things dont work. However I also cant get at the Program Guide as it force closes (log of me Starting taSageTV and trying this attached incase its useful)
Attached Files
File Type: zip alogcat.2011-05-30-15-24-23+0100.zip (449.9 KB, 60 views)
__________________
SageTV Server : Akasa Inifiiti Case, Gigabyte GA-P35C-DS3 MB, 8600GT, Core2 Duo (E6850 3GHz), 4GB RAM, ~6TB Filestore , Nova-TD500, TBS 6280, SageTV 7.1.9
New Client 2 :MSI P67A-GD53, i5 2500K Quad core (3.3GHz), 12GB, Windows 10 Pro (and test SageTV 9 Install)
Sage Client 1 : HD300, Logitech Harmony One

Last edited by pjwerdna; 05-30-2011 at 11:37 AM. Reason: To put the right attachment on!
Reply With Quote
  #1015  
Old 05-30-2011, 11:54 AM
Fonceur's Avatar
Fonceur Fonceur is offline
Sage Icon
 
Join Date: Jan 2008
Location: DDO, QC
Posts: 1,915
Quote:
Originally Posted by pjwerdna View Post
almost the same as 1.75 i.e. many things dont work. However I also cant get at the Program Guide as it force closes (log of me Starting taSageTV and trying this attached incase its useful)
OK, so the issue is with something they added in Android OS 2.3:

android.os.StrictMode$AndroidBlockGuardPolicy.onNetwork

I guess something just isn't kosher with the way I'm handling the I/O... So let see if building 1.80 against Android OS 2.2 will do for now...

http://dl.dropbox.com/u/408295/TaSag...c/TASageTV.apk
__________________
SageTCPServer (2.3.5): Open source TCP interface to the SageTV API
MLSageTV (3.1.8)/Sage Media Server (1.13): SageTV plugin for MainLobby/CQC
TaSageTV (2.58)/TaSTVRemote (1.14): Monitor/control SageTV with an Android device
TbSageTV (1.02)/STVRemote (1.11): Monitor/control SageTV with a PlayBook 2
TiSageTV (1.64)/TiSTVRemote (1.09): Monitor/control SageTV with an iPhone/iPod/iPad
Reply With Quote
  #1016  
Old 05-30-2011, 12:15 PM
pjwerdna pjwerdna is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Oct 2004
Location: UK, Slough
Posts: 395
Quote:
Originally Posted by Fonceur View Post
OK, so the issue is with something they added in Android OS 2.3:

android.os.StrictMode$AndroidBlockGuardPolicy.onNetwork

I guess something just isn't kosher with the way I'm handling the I/O... So let see if building 1.80 against Android OS 2.2 will do for now...

http://dl.dropbox.com/u/408295/TaSag...c/TASageTV.apk
looks about the same Im afraid!
Attached Files
File Type: txt alogcat.2011-05-30-19-06-42+0100.txt (17.8 KB, 101 views)
__________________
SageTV Server : Akasa Inifiiti Case, Gigabyte GA-P35C-DS3 MB, 8600GT, Core2 Duo (E6850 3GHz), 4GB RAM, ~6TB Filestore , Nova-TD500, TBS 6280, SageTV 7.1.9
New Client 2 :MSI P67A-GD53, i5 2500K Quad core (3.3GHz), 12GB, Windows 10 Pro (and test SageTV 9 Install)
Sage Client 1 : HD300, Logitech Harmony One
Reply With Quote
  #1017  
Old 05-30-2011, 12:26 PM
Fonceur's Avatar
Fonceur Fonceur is offline
Sage Icon
 
Join Date: Jan 2008
Location: DDO, QC
Posts: 1,915
Quote:
Originally Posted by pjwerdna View Post
looks about the same Im afraid!
Right. Technically I was compiling for 2.2, but still targeting 3.1, now let see when I target 2.2 too...

http://dl.dropbox.com/u/408295/TaSag...d/TASageTV.apk
__________________
SageTCPServer (2.3.5): Open source TCP interface to the SageTV API
MLSageTV (3.1.8)/Sage Media Server (1.13): SageTV plugin for MainLobby/CQC
TaSageTV (2.58)/TaSTVRemote (1.14): Monitor/control SageTV with an Android device
TbSageTV (1.02)/STVRemote (1.11): Monitor/control SageTV with a PlayBook 2
TiSageTV (1.64)/TiSTVRemote (1.09): Monitor/control SageTV with an iPhone/iPod/iPad
Reply With Quote
  #1018  
Old 05-30-2011, 12:46 PM
pjwerdna pjwerdna is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Oct 2004
Location: UK, Slough
Posts: 395
Quote:
Originally Posted by Fonceur View Post
Right. Technically I was compiling for 2.2, but still targeting 3.1, now let see when I target 2.2 too...

http://dl.dropbox.com/u/408295/TaSag...d/TASageTV.apk
Well that seem much better!

Got a filled in program guide and a menu button again.

Have also not got a force close yet unless I try to stream a TV program! Previous versions seemed to FC on alomost every press of "Back"

Slightly related question... Not new, its always been this way...
Only the "Stream Mirage" option works, every other mirage stream option gives "HTTPresponseexception: unauthorised"! The URL in the log looks right and the URL works if I type it into my PC.
__________________
SageTV Server : Akasa Inifiiti Case, Gigabyte GA-P35C-DS3 MB, 8600GT, Core2 Duo (E6850 3GHz), 4GB RAM, ~6TB Filestore , Nova-TD500, TBS 6280, SageTV 7.1.9
New Client 2 :MSI P67A-GD53, i5 2500K Quad core (3.3GHz), 12GB, Windows 10 Pro (and test SageTV 9 Install)
Sage Client 1 : HD300, Logitech Harmony One
Reply With Quote
  #1019  
Old 05-30-2011, 01:05 PM
Fonceur's Avatar
Fonceur Fonceur is offline
Sage Icon
 
Join Date: Jan 2008
Location: DDO, QC
Posts: 1,915
Quote:
Originally Posted by pjwerdna View Post
Well that seem much better!
Good! Basically the app is taking more than 16ms to process some events on the main thread, so it's getting killed... I'll need to work on that.

Quote:
Only the "Stream Mirage" option works, every other mirage stream option gives "HTTPresponseexception: unauthorised"! The URL in the log looks right and the URL works if I type it into my PC.
I am probably handling the jetty username/password differently for those...
__________________
SageTCPServer (2.3.5): Open source TCP interface to the SageTV API
MLSageTV (3.1.8)/Sage Media Server (1.13): SageTV plugin for MainLobby/CQC
TaSageTV (2.58)/TaSTVRemote (1.14): Monitor/control SageTV with an Android device
TbSageTV (1.02)/STVRemote (1.11): Monitor/control SageTV with a PlayBook 2
TiSageTV (1.64)/TiSTVRemote (1.09): Monitor/control SageTV with an iPhone/iPod/iPad
Reply With Quote
  #1020  
Old 05-30-2011, 01:17 PM
Fonceur's Avatar
Fonceur Fonceur is offline
Sage Icon
 
Join Date: Jan 2008
Location: DDO, QC
Posts: 1,915
Quote:
Originally Posted by pjwerdna View Post
Well that seem much better!
Try this version which is built with 3.1, but targets 2.2:

http://dl.dropbox.com/u/408295/TaSag...e/TASageTV.apk

If it works, try this one which targets 2.3.1:

http://dl.dropbox.com/u/408295/TaSag...f/TASageTV.apk
__________________
SageTCPServer (2.3.5): Open source TCP interface to the SageTV API
MLSageTV (3.1.8)/Sage Media Server (1.13): SageTV plugin for MainLobby/CQC
TaSageTV (2.58)/TaSTVRemote (1.14): Monitor/control SageTV with an Android device
TbSageTV (1.02)/STVRemote (1.11): Monitor/control SageTV with a PlayBook 2
TiSageTV (1.64)/TiSTVRemote (1.09): Monitor/control SageTV with an iPhone/iPod/iPad
Reply With Quote
Reply

Tags
android


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
webserver + vlc + android + streaming = error jrjbertram SageTV Customizations 72 04-11-2010 12:21 PM
Stream video to Android phone via sage web server? cowboyway SageTV Customizations 5 12-13-2009 02:52 PM
Remote control application exponent SageTV Software 1 01-08-2008 09:20 PM
Application Integration rschouten SageTV Studio 0 12-19-2005 11:54 AM
SageTV for Professional A/V Application tdalton SageTV Software 0 06-25-2003 01:17 PM


All times are GMT -6. The time now is 01:35 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.