SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Products > SageTV HD Theater - Media Player

Notices

SageTV HD Theater - Media Player Discussion related to using the SageTV HD Theater as a Media Player, i.e.: in use while not connected to a SageTV server. Questions, issues, problems, suggestions, etc. relating to using a SageTV HD Theater as a Media Player should be posted here. Use the SageTV Media Extender forum for issues related to using it while connected to a SageTV server.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-20-2016, 09:34 AM
MrE MrE is offline
Sage User
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 28
HD300 - no video playback - skips to end

My HD300 won't play any type of videos (no TV recordings, no video files).

When I try to play a video, the screen will go black (as if the video is about to play), and I can see the "status" bar showing that the video is about to start from the beginning, but then the indicator on the status bar bar will jump to the end of the bar and the screen will return to the main menu with the video title now marked as "watched".

I also have an HD100 which is not having any of these problems.

Any ideas on how to resolve this?
Reply With Quote
  #2  
Old 08-20-2016, 10:22 AM
SteveW's Avatar
SteveW SteveW is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Oct 2008
Location: Fall River, Nova Scotia, Canada
Posts: 336
Quote:
Originally Posted by MrE View Post
My HD300 won't play any type of videos (no TV recordings, no video files).

When I try to play a video, the screen will go black (as if the video is about to play), and I can see the "status" bar showing that the video is about to start from the beginning, but then the indicator on the status bar bar will jump to the end of the bar and the screen will return to the main menu with the video title now marked as "watched".

I also have an HD100 which is not having any of these problems.

Any ideas on how to resolve this?
I have this sometimes. Usually have to pull the power cord out of my hd300 for a few secs to reboot it to make the problem go away...
__________________
Server: Win 10 Pro 64 Bit, Intel i5, 8 GB, Samsung EVO 850 500 GB for OS, WD Black 4 TB + WD Black 1 TB for Recordings, WD Green 2 TB x 1 and WD Red 6 TB x 2 for DVD/Bluray Rips, Music, Home Movies, etc., Sage 9.1.8.770, HDPVR x 2, BellTV 6131 Receiver x 2, USB-UIRT with 56 KHz Receiver

Clients: PC Client x 2, HD-300 x 4 (1 Using Netgear MoCA Coax Bridges), Placeshifter x 1
Reply With Quote
  #3  
Old 08-20-2016, 05:22 PM
MrE MrE is offline
Sage User
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 28
Thanks - that finally worked.

I tried unplugging it for a few minutes when the problem first started, but it didn't help.

I've had it unplugged for about 3 days until saw your reply and gave it another shot. Seems to be working fine now.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Oprah Skips on Playback EdwardATeller SageTV Software 4 10-06-2010 12:52 PM
MVP Skips Forward During Playback KipKasper SageTV Media Extender 1 01-13-2008 01:25 PM
Playback Skips trothwell SageTV Software 4 05-29-2006 10:41 PM
Divx playback skips a few frames Swede SageTV Software 5 02-01-2005 08:00 PM


All times are GMT -6. The time now is 12:04 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.