SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > Hardware Support > Hardware Support

Notices

Hardware Support Discussions related to using various hardware setups with SageTV products. Anything relating to capture cards, remotes, infrared receivers/transmitters, system compatibility or other hardware related problems or suggestions should be posted here.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-10-2019, 10:07 AM
bigbill's Avatar
bigbill bigbill is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Dec 2006
Location: San Diego, California
Posts: 390
Looking to upgrade my Tuners

I am looking at moving to a Quad HDHR5-4US and Black Friday is probably a good time to find a deal on one. They have been out for a while so I imagine there are some deployed on our SageTV 9 systems now. I currently have two dual tuner models and want to move one of them into my RV so I would have 6 turners in the Sticks & Bricks. Does is work will with v9? And does it work with the new 64bit version I am considering moving to?

They are fairly expense on Amzn right now so I have setup a deal alert on slickdeals.

https://amzn.to/33zLzZb

Thanks for your input!

-Bill
__________________
Sage Server: SageTV v9.2.1(64)
Hardware Dell T20 Mini Tower, 4th Gen Pentium, 8GB RAM, Win10 Pro 64 bit, 3 x 4TB WD Green, 128GB SSD boot drive. Capture: 1 Quad HDHR, 2 Dual HDHR, (OTA Winegard HD8200U, CM4221HD), 2 @ STP-HD200's, 1 @ HD300, 1 @ Nvidia Shield 2017, 1 @ Mibox. TV's: 70", 55" & 40" Sony's - Playon/PlayLater, Blue Iris.

Motorhome Sage Server: SageTV v9.1.8 Intel NUC6CAYH, HD200, Nvidia Shield 2017, 1 Dual HDHR 4TB Passport storage, Winegard BatWing RV antenna.
Reply With Quote
  #2  
Old 11-10-2019, 11:10 AM
jpwegas jpwegas is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: May 2007
Posts: 315
Quote:
Originally Posted by bigbill View Post
I am looking at moving to a Quad HDHR5-4US and Black Friday is probably a good time to find a deal on one. They have been out for a while so I imagine there are some deployed on our SageTV 9 systems now. I currently have two dual tuner models and want to move one of them into my RV so I would have 6 turners in the Sticks & Bricks. Does is work will with v9? And does it work with the new 64bit version I am considering moving to?

They are fairly expense on Amzn right now so I have setup a deal alert on slickdeals.

https://amzn.to/33zLzZb

Thanks for your input!

-Bill
I've been using the Quatro on with Sage v9 on Linux for over a year. No issues. I think once I may have had to rescan the channels due to the frequencies moving around due to the FCC repack.

Also, they appear to be currently on sale for $99 at Best Buy: https://www.bestbuy.com/site/silicon...?skuId=6079602

--John
Reply With Quote
  #3  
Old 11-10-2019, 12:55 PM
nyplayer nyplayer is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 4,099
Quote:
Originally Posted by jpwegas View Post
I've been using the Quatro on with Sage v9 on Linux for over a year. No issues. I think once I may have had to rescan the channels due to the frequencies moving around due to the FCC repack.

Also, they appear to be currently on sale for $99 at Best Buy: https://www.bestbuy.com/site/silicon...?skuId=6079602

--John
That is a great Price
__________________
Windows 10 I3 Dual Core 3.0 Server, SageTV9... OpenDCT with 2 HDHRPrimes and 4 HDHRconnects for a total of 14 Tuners.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Upgrade Tuners? gibsonpa Hardware Support 11 12-07-2010 02:51 PM
Upgrade: Can I get (4) tuners with (2) DTV HD DVR Receivers sportera Hardware Support 3 11-12-2009 05:08 AM
Hard drive bandwidth - 2 HD Tuners & 4 Analog Tuners electronics4lif Hardware Support 17 05-06-2008 06:28 AM
Combo vs. Discrete Tuners (ATI 650 or seperate SD and HD tuners) dmiraclejr Hardware Support 5 10-09-2006 11:34 PM


All times are GMT -6. The time now is 11:01 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.