SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > General Discussion > General Discussion

Notices

General Discussion General discussion about SageTV and related companies, products, and technologies.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-31-2019, 06:13 PM
mclement60 mclement60 is offline
Sage User
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 34
Recordings menu

built new server (9.2.1.826) but unable to get recording to display as it did on my old version (9.0.13.536)

Attached is the recording menu screen shot of 9.0.13.536 screen.

THANKS

SAGETV IS THE BEST
Attached Images
File Type: jpg Menu.jpg (407.8 KB, 84 views)
__________________
Windows 7 Ultimate / SageTV server/client 7 / ZOTAC GeForce 9300 4 gig memory / Hauppauge 2250 / USB-UIRT / DirecTV D12-100 / 2-500 gig SATA drives / wireless keyboard.
Reply With Quote
  #2  
Old 12-31-2019, 06:40 PM
tvmaster2's Avatar
tvmaster2 tvmaster2 is online now
SageTVaholic
 
Join Date: Jun 2005
Location: tarana
Posts: 3,537
Quote:
Originally Posted by mclement60 View Post
built new server (9.2.1.826) but unable to get recording to display as it did on my old version (9.0.13.536)

Attached is the recording menu screen shot of 9.0.13.536 screen.

THANKS

SAGETV IS THE BEST
What do the broken, horizontal colored bars represent? Iíve never seen those on my install - looks fun.
__________________
Sage 7 server = Gigabyte AMD quad-core - 2 gigs - integrated ATI HD4200 chipset - Seagate/Hitachi Deskstar - HD-PVR - Colossus - Win7 32 bit. HD200 networked. "If you've given up on Weird Al, you've given up on life" - Homer Simpson
Reply With Quote
  #3  
Old 12-31-2019, 06:46 PM
graywolf's Avatar
graywolf graywolf is offline
Sage Icon
 
Join Date: Oct 2009
Location: NC
Posts: 1,218
Quote:
Originally Posted by tvmaster2 View Post
What do the broken, horizontal colored bars represent? Iíve never seen those on my install - looks fun.

Lay Odds it is the Comskip sections for Red
Green is unwatched
White = watched
Reply With Quote
  #4  
Old 12-31-2019, 09:23 PM
Tiki's Avatar
Tiki Tiki is offline
Sage Icon
 
Join Date: Feb 2005
Location: Southwest Florida, USA
Posts: 1,856
Quote:
Originally Posted by mclement60 View Post
built new server (9.2.1.826) but unable to get recording to display as it did on my old version (9.0.13.536)

Attached is the recording menu screen shot of 9.0.13.536 screen.

THANKS

SAGETV IS THE BEST
So how is it different in the new version?
__________________
Server: Athlon II X4 630 CPU, Gigabyte MA770T-UD3P (AM3) Motherboard, VisionTek Radeon HD4670 PCIe w/ Component output to 50" CRT Rear-Projection HDTV (Mitsubishi), Win7-64Bit (Home Premium), 4GB RAM
Capture Devices (8 tuners): Colossus (x1), HD-PVR (x1), HDHR Prime (x2)
,USBUIRT (multi-zone)
Source:
Comcast Cable
Primary Client: Server Other Clients: (1) HD200, (1) HD300
Retired Equipment: MediaMVP, PVR150 (x2), PVR150MCE,
HDHR, HVR-2250
Reply With Quote
  #5  
Old 01-01-2020, 07:45 AM
UgaData's Avatar
UgaData UgaData is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 353
The display indicates "All Recordings". Are you wanting to only see "Current Recordings"?

Although I thought the default action on "TV" was to go directly to "Current Recordings" you can also get to it from the main menu by highlighting "TV" press the the right once to highlight "Recordings" and right once more. This will show a list of views that can be selected by using up or down.

You can use the "Menu Manager" to change the default selections to what you want them to be. I'm using Gemstone with an original "MCE" remote I press "Clear" on the remote from the Main Menu to get a list with the "Menu Manager" in it. (the list is called the "Options Menu")
__________________
"Unencumbered by the thought process"

The only constant in the Universe is change.

Last edited by UgaData; 01-01-2020 at 08:02 AM.
Reply With Quote
  #6  
Old 01-01-2020, 01:10 PM
JREkiwi's Avatar
JREkiwi JREkiwi is offline
Sage Icon
 
Join Date: Jan 2005
Location: Auckland, New Zealand
Posts: 2,082
If it's the Comskip timelines you are referring to, the can be turned off in
Detailed Setup -> Customize -> Comskip Playback Options -> Timebar Options -> Show Timebar in Recording Lists

John
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
TV Recordings menu UI Vitalogy SageTV Software 2 06-25-2017 08:51 AM
Using Back on the recordings menu nyplayer SageTV Beta Test Software 4 08-18-2010 04:19 PM
Recordings don't appear on Client menu Grasshopper SageTV Software 1 10-15-2005 12:46 PM
Malore recordings menu... Kanati SageTV Customizations 3 09-08-2005 10:19 PM
Recordings Menu Newest First TheraEdge SageTV Software 2 07-23-2005 11:46 PM


All times are GMT -6. The time now is 03:06 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.