SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Products > SageTV EPG Service

Notices

SageTV EPG Service Discussion related to the SageTV EPG Service used within SageTV. Questions about service area coverage, channel lineups, EPG listings, XMLTV, or anything else related to the service or programming guide data for SageTV should be posted here.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-10-2007, 02:53 PM
sg010 sg010 is offline
Sage User
 
Join Date: May 2007
Posts: 25
enable and disable channels

I can enable and disable channels for the PVR-150 (SD cable) but cannot on the HVR-950 for OTA HD.

I did a scan for available channels and there are several I want to disable, I would assume it would be the same process for the 950 as it was for the 150?

yes, I looked at the manual, read the FAQ and did a search...
Reply With Quote
  #2  
Old 05-10-2007, 03:37 PM
Opus4's Avatar
Opus4 Opus4 is offline
Administrator
 
Join Date: Sep 2003
Location: NJ
Posts: 19,619
On the Channel Setup menu, it _should_ simply be a matter of selecting the channel to toggle whether it is enabled or disabled. What happens when you select a channel?

- Andy
__________________
SageTV Open Source v9 is available.
- Read the SageTV FAQ. Older PDF User's Guides mostly still apply: SageTV V7.0 & SageTV Studio v7.1.
- Hauppauge remote help: 1) Basics/Extending it 2) Replace it 3) Use it w/o needing focus
- HD Extenders: A) FAQs B) URC MX-700 remote setup
Note: This is a users' forum; see the Rules. For official tech support fill out a Support Request.
Reply With Quote
  #3  
Old 05-10-2007, 04:33 PM
sg010 sg010 is offline
Sage User
 
Join Date: May 2007
Posts: 25
nothing other that the channel gets highlighted, I was able to disable 50 or 60 channels off the 150, but I cant change the state for the channels on the 950
Reply With Quote
  #4  
Old 05-11-2007, 10:47 AM
Opus4's Avatar
Opus4 Opus4 is offline
Administrator
 
Join Date: Sep 2003
Location: NJ
Posts: 19,619
What STV are you using? If you are not using the default SageTV3.xml STV, then switch back to that one for configuration.

If you are using the default STV, then enable debug logging and contact SageTV tech support.

- Andy
__________________
SageTV Open Source v9 is available.
- Read the SageTV FAQ. Older PDF User's Guides mostly still apply: SageTV V7.0 & SageTV Studio v7.1.
- Hauppauge remote help: 1) Basics/Extending it 2) Replace it 3) Use it w/o needing focus
- HD Extenders: A) FAQs B) URC MX-700 remote setup
Note: This is a users' forum; see the Rules. For official tech support fill out a Support Request.
Reply With Quote
  #5  
Old 05-11-2007, 12:06 PM
sg010 sg010 is offline
Sage User
 
Join Date: May 2007
Posts: 25
got it fixed, I removed the 950 and added it back and now am able to enable and disable channels.

thanks
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
The WORST "feature" of SageTV is... chrisc16 SageTV Software 21 03-30-2006 10:25 PM
Sage TV - Setup Problems mike1961 SageTV Software 8 02-02-2006 02:21 PM
Multi-Tuner One Lineup rickgillyon SageTV Software 9 12-19-2005 02:03 PM
SageTV Crashes if 350 Hardware Decoding Only set to ENABLE saclarkdoc Hardware Support 1 07-05-2005 12:00 PM


All times are GMT -6. The time now is 02:28 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.