SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > Hardware Support > Hardware Support

Notices

Hardware Support Discussions related to using various hardware setups with SageTV products. Anything relating to capture cards, remotes, infrared receivers/transmitters, system compatibility or other hardware related problems or suggestions should be posted here.

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 01-15-2006, 03:49 PM
cslatt's Avatar
cslatt cslatt is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 239
Upgraded to 4.1, now my remote has stopped working.

Hey folks,
I upgraded from 4.0 to 4.1 today and when the option to configure support for the hauppage remote came up, I unchecked it because I didn't want it to overwrite my irremote.ini file which I had customized. Unfortunately, when 4.1 came up it wouldn't respond to the remote. Oops! So I went back, uninstalled 4.1 and then re-installed and checked the box to configure the support. It re-installed, I restarted the hauppage ir software as instructed, but it STILL won't respond to me remote. Any suggestions?
Reply With Quote
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 10:13 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.