SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Development and Customizations > SageTV v7 Customizations

Notices

SageTV v7 Customizations This forums is for discussing and sharing user-created modifications for the SageTV version 7 application created by using the SageTV Studio or through the use of external plugins. Use this forum to discuss plugins for SageTV version 7 and newer.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-20-2010, 06:16 PM
Jackal24 Jackal24 is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 120
Malore menus & other hidden extras

Anyone up to the task of redoing the malore menues for v7? I don't have the skills and I hate the way that the default stv lists recorded programs.
Reply With Quote
  #2  
Old 05-20-2010, 06:21 PM
razrsharpe razrsharpe is offline
Sage Icon
 
Join Date: Sep 2008
Location: Boston, MA
Posts: 2,111
andy will get to it during his copious amounts of free time (in other words, yes it will be converted, and no he can't say when)

See here
__________________
Server 2003 r2 32bit, SageTV9 (finally!)
2x Dual HDHR (OTA), 1x HD-PVR (Comcast), 1x HDHR-3CC via SageDCT (Comcast)
2x HD300, 1x SageClient (Win10 Test/Development)
Check out TVExplorer

Last edited by razrsharpe; 05-21-2010 at 12:29 PM.
Reply With Quote
  #3  
Old 05-20-2010, 06:31 PM
bsung bsung is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 167
Oh no! I was planning to upgrade tonight but if there aren't any malore menus, I might have to reconsider since that's what my wife is used to.
Reply With Quote
  #4  
Old 05-20-2010, 06:33 PM
razrsharpe razrsharpe is offline
Sage Icon
 
Join Date: Sep 2008
Location: Boston, MA
Posts: 2,111
they're there they just havent been converted to the new v7 theme yet (ie they look the same as the v3 ui)
__________________
Server 2003 r2 32bit, SageTV9 (finally!)
2x Dual HDHR (OTA), 1x HD-PVR (Comcast), 1x HDHR-3CC via SageDCT (Comcast)
2x HD300, 1x SageClient (Win10 Test/Development)
Check out TVExplorer
Reply With Quote
  #5  
Old 05-21-2010, 11:31 AM
mcaron1234's Avatar
mcaron1234 mcaron1234 is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Oct 2005
Location: North Bend, WA
Posts: 110
V 7 Malore recordings style

I'm hoping that one of the SageTV folks can answer this for me. I know that the Malore view is not officially supported, but will this view at least get the new skin? Alternatively, if the default view in recordings had the ability to show or sort by episode number I wouldn't need/want the Malore view.

* merged *
Reply With Quote
  #6  
Old 05-21-2010, 02:46 PM
skyeclad skyeclad is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Nov 2007
Location: NY DMA
Posts: 441
I also would love new UI style Malore menus but not the ones where the top half of the screen is taken up with information about the program. The SageMC malore menu plugin version uses more screen real estate for the program and episode list and seems more efficient to me.

+100 for Malore Menu's...they simply are better!
Reply With Quote
  #7  
Old 05-22-2010, 05:13 PM
Brent94Z Brent94Z is offline
Sage Fanatic
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 863
Drive space remaining now gone from header?

Hey Guys!

In V6 I had the custom feature to show how much recording space was available as well as how many shows and the space they were going to take up for the next 48 hours.

I see these options in V7 and I have it all turned on but the only time I see it is when I switch to the old blue style UI. Am I doing something wrong or is this menu bar not able to be there with the new UI? I really liked having that info always up there in the header and hope I'm just missing something!

Thanks!

* merged *
Reply With Quote
  #8  
Old 05-22-2010, 05:31 PM
blade blade is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 2,500
As far as I know it's not working in v7 yet.
Reply With Quote
  #9  
Old 05-22-2010, 05:38 PM
Brent94Z Brent94Z is offline
Sage Fanatic
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 863
Thanks, Blade! I do hope it is something that IS added for the final release as I have come very used to having that info right there
Reply With Quote
  #10  
Old 05-22-2010, 06:03 PM
tmiranda's Avatar
tmiranda tmiranda is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jul 2005
Location: Central Florida, USA
Posts: 5,805
I just ported the Phoenix Fanart to the Malore Menus so they certainly are there. Enable them the same way as before.

I plan on porting my other Malore based STVi's as well. If you have a preference as to which please let me know. I'm fairly sure I'll do "Select and Batch Delete" next, because I use it all of the time.
__________________

Sage Server: 8th gen Intel based system w/32GB RAM running Ubuntu Linux, HDHomeRun Prime with cable card for recording. Runs headless. Accessed via RD when necessary. Four HD-300 Extenders.

Last edited by tmiranda; 05-22-2010 at 06:05 PM.
Reply With Quote
  #11  
Old 05-26-2010, 10:13 PM
tonysathre tonysathre is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 233
Malore Menus

I've heard a lot of talk about the Malore menus. From what I understand, they just a two pane list view? What are the benefits of using them and what do they look like? Could someone post some screenshots of them please?

Thank,

Tony

* merged *
Reply With Quote
  #12  
Old 05-27-2010, 03:07 AM
wado1971's Avatar
wado1971 wado1971 is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Feb 2006
Location: Stamford, CT
Posts: 345
The Malore Menus are already incorporated into both v6 & v7 of SageTV. See this post to get SageTV setup to view them.
http://forums.sagetv.com/forums/showthread.php?t=12520

The only issue with the v7 Malore Menus it that they retain the v6 background/layout - but still usable.
Reply With Quote
  #13  
Old 05-27-2010, 03:35 PM
tonysathre tonysathre is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 233
Oh I see. I thought it was a plugin, but I couldn't find it in the repository. Thanks
Reply With Quote
  #14  
Old 05-27-2010, 05:29 PM
aedgington aedgington is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 86
They are also my biggest stumbling block for WAF. The new recordings screen doesn't offer the same information and so we're back to square one (fanart-less).

It seems kind of silly that as popular as the malore menus are, that they weren't updated, or the new menus not based off of them.
Reply With Quote
  #15  
Old 05-27-2010, 10:21 PM
blade blade is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 2,500
Quote:
Originally Posted by aedgington View Post
It seems kind of silly that as popular as the malore menus are, that they weren't updated, or the new menus not based off of them.
It has already been said that the malore menus will be updated when Opus gets time.
Reply With Quote
  #16  
Old 05-29-2010, 06:01 AM
mzup mzup is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 169
This may be answered somewhere else but haven't found it. Is there a way to customize the screens like we were able to do with sagemc? The usual 'wife doesn't like change' comes into play with the new layout. I just installed last night and she has yet to see it so was hoping there was some way to make it more like the way i had it setup. Some things that I did was to add the guide right on main screen as well as recordings. This way all she would have to do is one click to get to those screens.
Reply With Quote
  #17  
Old 05-29-2010, 06:37 AM
wado1971's Avatar
wado1971 wado1971 is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Feb 2006
Location: Stamford, CT
Posts: 345
Quote:
Originally Posted by skyeclad View Post
I also would love new UI style Malore menus but not the ones where the top half of the screen is taken up with information about the program. The SageMC malore menu plugin version uses more screen real estate for the program and episode list and seems more efficient to me.

+100 for Malore Menu's...they simply are better!
The v6 default version of Malore Menu has an option to modify the size of the top half information screen built in - as you select the option to increase the number of listed rows, the info screen is reduced. It also allows you to remove the 'other view' bars on top. So you should be happy with the default version as long as this functionality is ported over.
Reply With Quote
  #18  
Old 06-01-2010, 08:31 PM
dwycoff's Avatar
dwycoff dwycoff is offline
Sage User
 
Join Date: Apr 2007
Location: Manvel, TX.
Posts: 62
Cool Malore Feature

The one feature my wife uses most and can't live without is where you can hit the number keys and go directly to that alpha title equivalent - example - go to movies and press 3 will get you to "D's" press 8 will get you to "T's". With about 900 movies it is a real time saver versus scrolling through or searching on an individual title.
Reply With Quote
  #19  
Old 06-02-2010, 02:13 AM
can3gxw can3gxw is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Sep 2008
Location: NB, Canada
Posts: 219
OK, OK, OK - I'm not a noob, but apparently I haven't seen all that Sage has to offer...

What exactly are "Malore Menus"? Can someone post a few pics of what they look like?
__________________
Gregg
Reply With Quote
  #20  
Old 06-02-2010, 04:56 AM
tmiranda's Avatar
tmiranda tmiranda is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jul 2005
Location: Central Florida, USA
Posts: 5,805
Go to the "System Information" menu and press "5309" without the quotes. Then view your recordings and you'll see. To revert back to the default go back to the System Information menu and press 5309 again.

Tom
__________________

Sage Server: 8th gen Intel based system w/32GB RAM running Ubuntu Linux, HDHomeRun Prime with cable card for recording. Runs headless. Accessed via RD when necessary. Four HD-300 Extenders.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
CS Icons on shows in malore menus? CarlR SageTV Customizations 1 09-18-2009 09:13 AM
Malore Menus brandypuff SageTV Customizations 2 08-14-2009 12:10 PM
Customize malore menus text? nyplayer SageTV Customizations 1 07-21-2009 09:55 AM
Malore menus in 6.2 srothwell SageTV Customizations 2 10-08-2007 06:55 PM
Malore menus slow to load on MVP Gaurav SageTV Customizations 0 03-07-2006 02:21 PM


All times are GMT -6. The time now is 10:49 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.