SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Development and Customizations > SageTV v7 Customizations > Batch Metadata Tools

Notices

Batch Metadata Tools This forums is for discussing the user-created Batch Metadata Tools for SageTV.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-09-2011, 10:15 PM
ranger ranger is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Nov 2003
Location: Virginia
Posts: 256
Upgraded and Lost Season/Episode Numbers

I upgraded to the most recent version of BMT tonight and lost all my Season and Episode numbers. I am running the latest beta for SageTV, 7.1.3. Anybody else seeing this problem? Any idea on how to correct it?

I tried using the web interface and doing a "Find MetaData". BMT found the season and episode numbers, but when I clicked "Save", the fields reverted to being empty.
Reply With Quote
  #2  
Old 03-10-2011, 12:30 AM
trallyus trallyus is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 392
Quote:
Originally Posted by ranger View Post
I upgraded to the most recent version of BMT tonight and lost all my Season and Episode numbers. I am running the latest beta for SageTV, 7.1.3. Anybody else seeing this problem? Any idea on how to correct it?

I tried using the web interface and doing a "Find MetaData". BMT found the season and episode numbers, but when I clicked "Save", the fields reverted to being empty.
It's not BMT that caused the problem - Someone said it was upgrading to 7.1.3 that causes the problem.

I just updated to 7.1.3 and noticed the same thing in the diamond theme.
Trallyus
Reply With Quote
  #3  
Old 03-10-2011, 06:02 AM
ranger ranger is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Nov 2003
Location: Virginia
Posts: 256
This problem is not just in the Diamond View but shows up directly in the BMT display of metadata in the web interface. If it is the changes in 7.1.3, they seem to have broken BMT's handling of season and episode numbers. Hopefully, it won't be too big a problem to fix. Also hoping the data can be easily recovered.
Reply With Quote
  #4  
Old 03-10-2011, 06:16 AM
trallyus trallyus is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 392
Thanks Ranger - Looks like I will roll back to the previous version then as I miss my diamond theme and don't need bmt messed up
Trallyus
Reply With Quote
  #5  
Old 03-10-2011, 07:29 AM
stuckless's Avatar
stuckless stuckless is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Oct 2007
Location: London, Ontario, Canada
Posts: 9,541
This appears to be an issue relating from the fact that sagetv core now added SeasonNumber and EpisodeNumber fields.

I'll have to investigate, but I'd recommend NOT upgrading to the new beta until I can have a look and see if this can be resolved within BMT.

I suspect that the old data is still there, but that BMT cannot access it because the new field names collide with the bmt field names
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How do I get the episode/season numbers? to show? (S02E03) pastorkjl Batch Metadata Tools 4 12-11-2010 01:53 PM
Season/Episode number display soulprops77 SageTV v7 Customizations 2 08-17-2010 03:40 PM
Season/Episode in filename svalmorri SageMC Custom Interface 6 09-24-2009 09:42 PM
add Season and Episode numbers LoopyWolf SageTV Customizations 2 09-12-2009 01:41 PM
Season and episode information? CadErik SageTV EPG Service 7 10-03-2006 03:06 PM


All times are GMT -6. The time now is 08:20 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.