SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > General Discussion > General Discussion

Notices

General Discussion General discussion about SageTV and related companies, products, and technologies.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #121  
Old 12-17-2013, 09:10 AM
panteragstk's Avatar
panteragstk panteragstk is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Oct 2008
Location: New Braunfels, TX
Posts: 3,311
Quote:
Originally Posted by IVB View Post
Ok, I was somewhat wrong. After realizing there's a whole set of stuff with Gemstone, I spent a few hours this weekend "cleaning up" the menus, adding TV series coverart display, right side widgets. So...much...nicer... Even the wife said she really likes the new setup.

So, that still leaves me with my annoyance that I need to care about locally stored vs in the cloud, with no unified search. And the GUI for Roku (HuluPlus or PlayOn) or SageTV is sad. I used to like the Roku.HuluPlus GUI until the latest update, now I can't find anything, and happy I just terminated my HP given my cord reattachment. As the above posts discuss, I'll have to suck up my distaste as the odds of that being solved are nil.
I use Hulu desktop and launch it with sage. Works fine with a remote. Much easier to find things vs any other UI I've used.
__________________
SageTV Server: unRAID Docker v9, S2600CPJ, Norco 24 hot swap bay case, 2x Xeon 2670, 64 GB DDR3, 3x Colossus for DirecTV, HDHR for OTA
Living room: nVidia Shield TV, Sage Mini Client, 65" Panasonic VT60
Bedroom: Xiomi Mi Box, Sage Mini Client, 42" Panasonic PZ800u
Theater: nVidia Shield TV, mini client, Plex for movies, 120" screen. Mitsubishi HC4000. Denon X4300H. 7.4.4 speaker setup.
Reply With Quote
  #122  
Old 12-17-2013, 09:15 AM
IVB's Avatar
IVB IVB is offline
Sage Icon
 
Join Date: Sep 2003
Location: Oak-town, CA
Posts: 1,083
Quote:
Originally Posted by panteragstk View Post
I use Hulu desktop and launch it with sage. Works fine with a remote. Much easier to find things vs any other UI I've used.
On an extender? Or on an HTPC?
__________________
------------------------------------
My Home Automation YouTube channel
Reply With Quote
  #123  
Old 12-17-2013, 11:40 AM
panteragstk's Avatar
panteragstk panteragstk is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Oct 2008
Location: New Braunfels, TX
Posts: 3,311
Quote:
Originally Posted by IVB View Post
On an extender? Or on an HTPC?
HTPC. I don't use extenders. Too limited.
__________________
SageTV Server: unRAID Docker v9, S2600CPJ, Norco 24 hot swap bay case, 2x Xeon 2670, 64 GB DDR3, 3x Colossus for DirecTV, HDHR for OTA
Living room: nVidia Shield TV, Sage Mini Client, 65" Panasonic VT60
Bedroom: Xiomi Mi Box, Sage Mini Client, 42" Panasonic PZ800u
Theater: nVidia Shield TV, mini client, Plex for movies, 120" screen. Mitsubishi HC4000. Denon X4300H. 7.4.4 speaker setup.
Reply With Quote
  #124  
Old 12-17-2013, 11:42 AM
IVB's Avatar
IVB IVB is offline
Sage Icon
 
Join Date: Sep 2003
Location: Oak-town, CA
Posts: 1,083
damn, I thought you figured out some special trick.
__________________
------------------------------------
My Home Automation YouTube channel
Reply With Quote
  #125  
Old 12-17-2013, 01:04 PM
panteragstk's Avatar
panteragstk panteragstk is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Oct 2008
Location: New Braunfels, TX
Posts: 3,311
Quote:
Originally Posted by IVB View Post
damn, I thought you figured out some special trick.
Sorry. I actually switch to the roku 3 for most anything streaming
__________________
SageTV Server: unRAID Docker v9, S2600CPJ, Norco 24 hot swap bay case, 2x Xeon 2670, 64 GB DDR3, 3x Colossus for DirecTV, HDHR for OTA
Living room: nVidia Shield TV, Sage Mini Client, 65" Panasonic VT60
Bedroom: Xiomi Mi Box, Sage Mini Client, 42" Panasonic PZ800u
Theater: nVidia Shield TV, mini client, Plex for movies, 120" screen. Mitsubishi HC4000. Denon X4300H. 7.4.4 speaker setup.
Reply With Quote
  #126  
Old 01-28-2014, 04:18 PM
sjwoo sjwoo is offline
Sage User
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 69
Thumbs up Thank you!

I just wanted to say a hearty thank you to all the great folks still keeping Sage alive and well. I just moved from Dish to Comcast, and the transition from the Hauppauge Colossus to HDHomerun Prime was way smoother than I'd expected. I thought I'd have to give up Sage for WMC, but I'm so glad I don't have to. With SageDCT, I have all of my channels except for a few (HBO, etc.), which is just fine since the shows are available via On Demand or HBOGO.

So again, thank you. I've been a Sage user since v3 and still as happy as a clam.

- Sung
Reply With Quote
  #127  
Old 01-28-2014, 06:49 PM
oddjob's Avatar
oddjob oddjob is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Aug 2004
Location: Chicago, IL
Posts: 184
You are correct. Sagetv was great purchase, way back when.
I still use it! Amazing!
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 05:57 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.