SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV BETA Release Products > SageTV Beta Test Software

Notices

SageTV Beta Test Software Discussion related to BETA Releases of the SageTV application produced by SageTV. Questions, issues, problems, suggestions, etc. regarding SageTV Beta Releases should be posted here.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #41  
Old 11-07-2006, 08:41 AM
Lucas Lucas is offline
Sage Icon
 
Join Date: Aug 2004
Location: Greece
Posts: 1,156
No such problem here. In fact I seem to restart my SageTV server frequently lately and the MVP just reconnects without any problem.
__________________
Windows 10 64bit - Server: C2D, 6Gb RAM, 1xSamsung 840 Pro 128Gb, Seagate Archive HD 8TB - 2 x WD Green 1TB HDs for Recordings, PVR-USB2,Cinergy 2400i DVB-T, 2xTT DVB-S2 tuners, FireDTV S2
3 x HD300s
Reply With Quote
  #42  
Old 11-14-2006, 01:45 PM
AndyS AndyS is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Apr 2004
Location: Orange County, CA
Posts: 383
Can anyone confirm/deny whether this bug (service-mode probs w/MVP) is fixed in 6.0.14? I didn't see anything in the release notes related to this but we can live in hope..... ;-)

Andy.
Reply With Quote
  #43  
Old 11-14-2006, 01:53 PM
rickgillyon's Avatar
rickgillyon rickgillyon is offline
Sage Icon
 
Join Date: Sep 2005
Location: Whitley Bay, England
Posts: 1,944
Was fixed in 6.0.13.
__________________
unRAID Server: Intel Core i5 7600K, 16GB DDR4, 2x512GB PCIe M.2 Cache Pool, 2x4TB SATA3 Parity Drive, 2x3TB + 1x4TB SATA Array, 1x TBS 6284 PCIe DVB-T2 Quad, 2x TBS 6205 PCIe DVB-T Quad, Cable TV from TBS2603 sat/IP, IPTV via Telly & node-ffmpeg-mpegts-proxy, unRAID 6.6.6, TVheadend for recording back end, OpenDCT, SDEPG, SageTV 9
Clients: 3 Nvidia Shields, 2 Android Miniclients (Amlogic S905X), 3 Win10 Pro PC Clients
Reply With Quote
  #44  
Old 11-14-2006, 04:23 PM
AndyS AndyS is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Apr 2004
Location: Orange County, CA
Posts: 383
Quote:
Originally Posted by rickgillyon
Was fixed in 6.0.13.
I didn't install 6.0.13 because someone a couple of posts back said they were having the same problem using 6.0.13.

I'll give 6.0.14 a bash I guess.

Andy.
Reply With Quote
  #45  
Old 11-15-2006, 04:26 AM
HansS HansS is offline
Sage User
 
Join Date: Nov 2006
Location: Netherlands
Posts: 12
Quote:
Originally Posted by AndyS
I didn't install 6.0.13 because someone a couple of posts back said they were having the same problem using 6.0.13.

I'll give 6.0.14 a bash I guess.

Andy.

Don't! It was fixed in 6.0.13, but after installing 14 last night neither of my two MVPs boots anymore.
Reply With Quote
  #46  
Old 11-15-2006, 04:39 AM
rickgillyon's Avatar
rickgillyon rickgillyon is offline
Sage Icon
 
Join Date: Sep 2005
Location: Whitley Bay, England
Posts: 1,944
In which case, make a backup of 6.1.12 before trying 6.1.14. Not worth ignoring a new version because one person has a problem, it may be another factor. Most people saw this problem disappear with .13.
__________________
unRAID Server: Intel Core i5 7600K, 16GB DDR4, 2x512GB PCIe M.2 Cache Pool, 2x4TB SATA3 Parity Drive, 2x3TB + 1x4TB SATA Array, 1x TBS 6284 PCIe DVB-T2 Quad, 2x TBS 6205 PCIe DVB-T Quad, Cable TV from TBS2603 sat/IP, IPTV via Telly & node-ffmpeg-mpegts-proxy, unRAID 6.6.6, TVheadend for recording back end, OpenDCT, SDEPG, SageTV 9
Clients: 3 Nvidia Shields, 2 Android Miniclients (Amlogic S905X), 3 Win10 Pro PC Clients
Reply With Quote
  #47  
Old 11-29-2006, 12:10 AM
AndyS AndyS is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Apr 2004
Location: Orange County, CA
Posts: 383
I didn't see this problem in 6.0.14 but I've had two occasions now in 6.0.15 where the MVP either locks up or won't boot to the main screen.

Anyone else seeing this?

Andy.
Reply With Quote
  #48  
Old 11-29-2006, 12:30 AM
malbec malbec is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 331
I had that problem when moving from 6.0.12 to 6.0.14. You will hate my fix however. I reinstalled Windows (needed to do it anyway as the system needed a good cleaning). Things work better than ever now and am on 6.0.15.
Reply With Quote
  #49  
Old 12-03-2006, 02:46 PM
AndyS AndyS is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Apr 2004
Location: Orange County, CA
Posts: 383
I'm still getting lockups at MVP switch-on. A hard power-on of the MVP yields the same result. Only a restart of Sage Service allows the MVP to work.

6.0.15.

I tried clearing out the clients folder but it didn't make any difference.

Anyone else seeing this?

Andy.
Reply With Quote
  #50  
Old 12-03-2006, 11:09 PM
mayamaniac's Avatar
mayamaniac mayamaniac is offline
Sage Icon
 
Join Date: May 2004
Posts: 2,177
Quote:
Originally Posted by AndyS
I'm still getting lockups at MVP switch-on. A hard power-on of the MVP yields the same result. Only a restart of Sage Service allows the MVP to work.
Have you tried turning off the service and running SageTV normally?
__________________
Mayamaniac

- SageTV 7.1.9 Server. Win7 32bit in VMWare Fusion. HDHR (FiOS Coax). HDHR Prime 3 Tuners (FiOS Cable Card). Gemstone theme.
- SageTV HD300 - HDMI 1080p Samsung 75" LED.
Reply With Quote
  #51  
Old 12-04-2006, 02:41 AM
tsheal tsheal is offline
Sage User
 
Join Date: May 2005
Posts: 32
Not sure if this is any help - but - I had a problem where the MVP would get to the SageTV booting screen and stay there flashing indefinitely. I changed from using a software DHCP Server in my PC to using teh DHCP Server on my router, and that sorted things out for me.

Cheers,
Tristan
Reply With Quote
  #52  
Old 12-04-2006, 10:03 AM
AndyS AndyS is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Apr 2004
Location: Orange County, CA
Posts: 383
Quote:
Originally Posted by mayamaniac
Have you tried turning off the service and running SageTV normally?
Not on this version - I'll try that.

Quote:
Originally Posted by tsheal
Not sure if this is any help - but - I had a problem where the MVP would get to the SageTV booting screen and stay there flashing indefinitely. I changed from using a software DHCP Server in my PC to using teh DHCP Server on my router, and that sorted things out for me.

Cheers,
Tristan
Luckily I'm getting past that screen and I'm on the flash screen. Thanks anyway.

Andy.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 06:32 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.