SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Products > SageTV Media Extender

Notices

SageTV Media Extender Discussion related to any SageTV Media Extender used directly by SageTV. Questions, issues, problems, suggestions, etc. relating to a SageTV supported media extender should be posted here. Use the SageTV HD Theater - Media Player forum for issues related to using an HD Theater while not connected to a SageTV server.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-20-2020, 11:09 AM
tvmaster2's Avatar
tvmaster2 tvmaster2 is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jun 2005
Location: tarana
Posts: 3,819
HD300 powers on, but is cold. Hmmm

The ongoing HD300 acting up thing

Now, it powers on, network lights are active, but I don't get a splash boot screen, and the unit is.... COLD!

Whoever heard of a cold HD300.

I'm assuming this is a bad thing?

Power supplies (have a spare) seem fine.

UPDATE: dissassembled unit. After being unplugged (tried this while assembled with no luck) for 30 minutes, plugged it in an waited 10 minutes, and it came to life. Wow. I fear this HD300 doesn’t have long to live. Flaky as hell.
__________________
Sage 9 server = Gigabyte AMD quad-core - 4 gigs - integrated ATI HD4200 chipset - SSD boot, Hitachi Deskstar show drives. HD-PVR - Colossus - Win7 32 bit. HD200/300ís networked. HDHomerun tuner. "If you've given up on Weird Al, you've given up on life" - Homer Simpson

Last edited by tvmaster2; 08-20-2020 at 11:59 PM.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HD300 Powers Off when connecting acrowe SageTV Media Extender 5 06-11-2011 09:29 AM
HD300 Powers but no display on tv Bone SageTV Media Extender 8 04-04-2011 03:19 PM
Tivo & Verizon ?? Hmmm .... mightyt General Discussion 0 03-07-2006 08:52 PM
Fanless PSU ... Hmmm ... mightyt Hardware Support 11 10-06-2004 01:21 AM


All times are GMT -6. The time now is 07:19 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.