SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV BETA Release Products > SageTV Beta Test Software

Notices

SageTV Beta Test Software Discussion related to BETA Releases of the SageTV application produced by SageTV. Questions, issues, problems, suggestions, etc. regarding SageTV Beta Releases should be posted here.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-12-2006, 08:05 AM
blade blade is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 2,500
No guide data?

I have no idea if this is beta related or not, but I've never had this problem before. There are only a couple of shows scheduled to record tonight. I looked at the guide and I have no data for ABC, Fox, NBC or CBS during primetime tonight. I scrolled through the guide and there are quite a few time slots over the next few days where there are many shows clustered together without guide data.

I forced an EPG update and there is still no data. Anyone else experiencing this with the beta or is it just poor guide info for my area? If no one has any ideas to get it working properly I guess I'll have to use tvguide.com to find shows to record and schedule them as timed recordings.
Reply With Quote
  #2  
Old 10-12-2006, 08:40 AM
Opus4's Avatar
Opus4 Opus4 is offline
Administrator
 
Join Date: Sep 2003
Location: NJ
Posts: 19,595
Has you provider changed lineups & you just need to select the new lineup for your area?

I don't know if it would be beta related either, but you could check this info from support.

- Andy
__________________
SageTV Open Source v9 is available.
- Read the SageTV FAQ. Older PDF User's Guides mostly still apply: SageTV V7.0 & SageTV Studio v7.1.
- Hauppauge remote help: 1) Basics/Extending it 2) Replace it 3) Use it w/o needing focus
- HD Extenders: A) FAQs B) URC MX-700 remote setup
Note: This is a users' forum; see the Rules. For official tech support fill out a Support Request.
Reply With Quote
  #3  
Old 10-12-2006, 08:50 AM
blade blade is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 2,500
Quote:
Originally Posted by Opus4
Has you provider changed lineups & you just need to select the new lineup for your area?
I don't think so, but I'll check.

Quote:
I don't know if it would be beta related either, but you could check this info from support.
Thanks I'll try that if the lineup hasn't changed.
Reply With Quote
  #4  
Old 10-12-2006, 12:58 PM
blade blade is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 2,500
I followed the advice in the thread you linked to and removing, re-adding with a different epg lineup, removing, re-adding with the correct lineup worked in getting my guide data back.

I'll keep an eye on it and if it does it again I'll file a bug report.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 10:39 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.