SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Development and Customizations > SageTV v9 Customizations > Gemstone for v9

Notices

Gemstone for v9 This forum is for discussing the user-created Gemstone custom interface for SageTV.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #21  
Old 10-03-2017, 02:56 PM
nyplayer nyplayer is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 4,373
Quote:
Originally Posted by jusjoken View Post
I will test this out soon and see if I need another change to better handle a Windows Client.

k
Thanks no hurry here is a log if needed ...
Attached Files
File Type: zip sagetvclient_0.zip (42.4 KB, 50 views)
__________________
Windows 10 I3 Dual Core 3.0 Server, SageTV9... OpenDCT with 2 HDHRPrimes and 4 HDHRconnects for a total of 14 Tuners.
Reply With Quote
  #22  
Old 10-03-2017, 03:03 PM
jusjoken jusjoken is offline
Sage Icon
 
Join Date: Dec 2005
Location: Minneapolis MN
Posts: 2,195
Quote:
Originally Posted by nyplayer View Post
I have the latest release up and running I fix the weather but then it defaults back to 90210 Beverly Hills Ca. This happens on my Windows Clients all others are OK. Android clients are all ok.
Can you let me know....is this after updating an existing Windows Client or only on a new install of gemstone on a windows client ??
Reply With Quote
  #23  
Old 10-03-2017, 03:19 PM
nyplayer nyplayer is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 4,373
Quote:
Originally Posted by jusjoken View Post
Can you let me know....is this after updating an existing Windows Client or only on a new install of gemstone on a windows client ??
updating an existing client.
__________________
Windows 10 I3 Dual Core 3.0 Server, SageTV9... OpenDCT with 2 HDHRPrimes and 4 HDHRconnects for a total of 14 Tuners.
Reply With Quote
  #24  
Old 10-03-2017, 04:26 PM
jusjoken jusjoken is offline
Sage Icon
 
Join Date: Dec 2005
Location: Minneapolis MN
Posts: 2,195
Quote:
Originally Posted by nyplayer View Post
updating an existing client.
Windows Client should now work with 1.0404...hopefully

k
Reply With Quote
  #25  
Old 10-03-2017, 04:27 PM
wayner wayner is online now
SageTVaholic
 
Join Date: Jan 2008
Location: Toronto, ON
Posts: 6,928
Quote:
Originally Posted by jusjoken View Post
This contains a minor fix where the EpisodeSimpleList setting in TV Flows was not saving and returning to the last focused item after playing.

k
Works as expected now - thanks for the quick turnaround.
__________________
New Server - Sage9 on unRAID 2xHD-PVR, HDHR for OTA
Old Server - Sage7 on Win7Pro-i660CPU with 4.6TB, HD-PVR, HDHR OTA, HVR-1850 OTA
Clients - 2xHD-300, 8xHD-200 Extenders, Client+2xPlaceshifter and a WHS which acts as a backup Sage server
Reply With Quote
  #26  
Old 10-03-2017, 04:27 PM
jusjoken jusjoken is offline
Sage Icon
 
Join Date: Dec 2005
Location: Minneapolis MN
Posts: 2,195
Gemstone 1.0404 released

Quick fix for Windows Clients as these were not able to set the location.

k
Reply With Quote
  #27  
Old 10-03-2017, 04:28 PM
jusjoken jusjoken is offline
Sage Icon
 
Join Date: Dec 2005
Location: Minneapolis MN
Posts: 2,195
Quote:
Originally Posted by wayner View Post
Works as expected now - thanks for the quick turnaround.
np. What through me off is you use EspisodeSimpleList and in that 1 case I had missed updating the code.

k
Reply With Quote
  #28  
Old 10-03-2017, 04:37 PM
nyplayer nyplayer is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 4,373
Quote:
Originally Posted by jusjoken View Post
Windows Client should now work with 1.0404...hopefully

k
Yes thank you it works
__________________
Windows 10 I3 Dual Core 3.0 Server, SageTV9... OpenDCT with 2 HDHRPrimes and 4 HDHRconnects for a total of 14 Tuners.
Reply With Quote
  #29  
Old 10-04-2017, 04:18 AM
Polypro Polypro is offline
Sage Icon
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 1,803
Perfect! Thanks Hoss!
Reply With Quote
  #30  
Old 10-06-2017, 02:02 PM
wayner wayner is online now
SageTVaholic
 
Join Date: Jan 2008
Location: Toronto, ON
Posts: 6,928
A related bug to the one that you fixed in the latest version:

When you are in a list of episodes and you select an episode n in a list and delete it - Gemstone then throws you out of the episode list and back to the list of all TV shows. You should just go back to the episode list with episode n-1 being selected. The way it is now it is a pain in the butt if you want to delete a bunch of episodes for a show.
__________________
New Server - Sage9 on unRAID 2xHD-PVR, HDHR for OTA
Old Server - Sage7 on Win7Pro-i660CPU with 4.6TB, HD-PVR, HDHR OTA, HVR-1850 OTA
Clients - 2xHD-300, 8xHD-200 Extenders, Client+2xPlaceshifter and a WHS which acts as a backup Sage server
Reply With Quote
  #31  
Old 10-06-2017, 03:38 PM
jusjoken jusjoken is offline
Sage Icon
 
Join Date: Dec 2005
Location: Minneapolis MN
Posts: 2,195
Quote:
Originally Posted by wayner View Post
A related bug to the one that you fixed in the latest version:

When you are in a list of episodes and you select an episode n in a list and delete it - Gemstone then throws you out of the episode list and back to the list of all TV shows. You should just go back to the episode list with episode n-1 being selected. The way it is now it is a pain in the butt if you want to delete a bunch of episodes for a show.
Please open an issue for it on G2. Not certain yet how i will handle as the full vfs list needs to be reloaded to remove the item and then i would need to navigate back. I could just change the visual presentation of the deleted item and not allow it for selection until you later leave the flow and next time you enter it would not be in the list.

Either way it needs fixing but not likely for G1 but i have said that before.

k
Reply With Quote
  #32  
Old 10-06-2017, 04:47 PM
wayner wayner is online now
SageTVaholic
 
Join Date: Jan 2008
Location: Toronto, ON
Posts: 6,928
It looks like I added this as Issue #12 in Jan 2016.
__________________
New Server - Sage9 on unRAID 2xHD-PVR, HDHR for OTA
Old Server - Sage7 on Win7Pro-i660CPU with 4.6TB, HD-PVR, HDHR OTA, HVR-1850 OTA
Clients - 2xHD-300, 8xHD-200 Extenders, Client+2xPlaceshifter and a WHS which acts as a backup Sage server
Reply With Quote
  #33  
Old 10-06-2017, 08:17 PM
jusjoken jusjoken is offline
Sage Icon
 
Join Date: Dec 2005
Location: Minneapolis MN
Posts: 2,195
Quote:
Originally Posted by wayner View Post
It looks like I added this as Issue #12 in Jan 2016.
Great... thanks
Reply With Quote
  #34  
Old 01-13-2018, 03:25 PM
wayner wayner is online now
SageTVaholic
 
Join Date: Jan 2008
Location: Toronto, ON
Posts: 6,928
Is there an update? System Message says there are updates for Gemstone and Gemstone z API - is that really true?
__________________
New Server - Sage9 on unRAID 2xHD-PVR, HDHR for OTA
Old Server - Sage7 on Win7Pro-i660CPU with 4.6TB, HD-PVR, HDHR OTA, HVR-1850 OTA
Clients - 2xHD-300, 8xHD-200 Extenders, Client+2xPlaceshifter and a WHS which acts as a backup Sage server
Reply With Quote
  #35  
Old 01-13-2018, 07:09 PM
jusjoken jusjoken is offline
Sage Icon
 
Join Date: Dec 2005
Location: Minneapolis MN
Posts: 2,195
Quote:
Originally Posted by wayner View Post
Is there an update? System Message says there are updates for Gemstone and Gemstone z API - is that really true?
Not from me
Reply With Quote
  #36  
Old 02-18-2018, 01:13 PM
nyplayer nyplayer is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 4,373
Is there a way to sort Movies by Year they premiered ? It helps when watching collections such as star wars and Jurassic park ? I tried metadata fields but did not see Year. I found group by year but is there a way to sort by year without grouping ?

Thanks in advance.
__________________
Windows 10 I3 Dual Core 3.0 Server, SageTV9... OpenDCT with 2 HDHRPrimes and 4 HDHRconnects for a total of 14 Tuners.

Last edited by nyplayer; 02-18-2018 at 01:25 PM.
Reply With Quote
  #37  
Old 02-18-2018, 03:35 PM
jusjoken jusjoken is offline
Sage Icon
 
Join Date: Dec 2005
Location: Minneapolis MN
Posts: 2,195
Quote:
Originally Posted by nyplayer View Post
Is there a way to sort Movies by Year they premiered ? It helps when watching collections such as star wars and Jurassic park ? I tried metadata fields but did not see Year. I found group by year but is there a way to sort by year without grouping ?

Thanks in advance.
I believe sort by original air date will default to year for movies.

When i am at home i can check.

k
Reply With Quote
  #38  
Old 02-19-2018, 11:40 AM
nyplayer nyplayer is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 4,373
Quote:
Originally Posted by jusjoken View Post
I believe sort by original air date will default to year for movies.

When i am at home i can check.

k
That did not appear to work still sorted by Title ... I found out that using the Malore menus if I sort by season it sorts the shows by season and the movies by year.
__________________
Windows 10 I3 Dual Core 3.0 Server, SageTV9... OpenDCT with 2 HDHRPrimes and 4 HDHRconnects for a total of 14 Tuners.
Reply With Quote
  #39  
Old 02-19-2018, 02:15 PM
jusjoken jusjoken is offline
Sage Icon
 
Join Date: Dec 2005
Location: Minneapolis MN
Posts: 2,195
Quote:
Originally Posted by nyplayer View Post
That did not appear to work still sorted by Title ... I found out that using the Malore menus if I sort by season it sorts the shows by season and the movies by year.
Odd. In testing the OAD sort works for me, however it does not offer a secondary sort so those with the same year are not then sorted by Title which I assume you would want. Without building something custom the only option I can think of is group by year then sort by title...but sounds like you did not want a grouping.

You can also use the Collections view which will group together only those items of an TMDB collection and leave all other moves as single items. You can even create your own collections by filling in the collection info manually in BMT....not sure though that meets your needs.

k
Reply With Quote
  #40  
Old 02-19-2018, 03:17 PM
nyplayer nyplayer is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 4,373
Quote:
Originally Posted by jusjoken View Post
Odd. In testing the OAD sort works for me, however it does not offer a secondary sort so those with the same year are not then sorted by Title which I assume you would want. Without building something custom the only option I can think of is group by year then sort by title...but sounds like you did not want a grouping.

You can also use the Collections view which will group together only those items of an TMDB collection and leave all other moves as single items. You can even create your own collections by filling in the collection info manually in BMT....not sure though that meets your needs.

k
Thanks I will play with all the options you gave me ... I have a screenshot of what original airdate looks on my test system.... It is a little hard to see ...they are in alpha order.... maybe it has to do with the way my movies are arranged ? maybe I have to add additional sorts ?


__________________
Windows 10 I3 Dual Core 3.0 Server, SageTV9... OpenDCT with 2 HDHRPrimes and 4 HDHRconnects for a total of 14 Tuners.

Last edited by nyplayer; 02-19-2018 at 03:27 PM.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
BMT 4.9.21 Released stuckless Batch Metadata Tools 4 07-06-2011 10:25 PM
314 Is released stuckless Phoenix 11 06-18-2011 10:13 AM
BMT 4.9.8 Released (No Fixes) stuckless Batch Metadata Tools 6 01-28-2011 11:53 AM
SageTV V5.0.4 Released Narflex SageTV Software 30 06-25-2006 03:14 PM
SageTV 5.0.2 Released Narflex SageTV Software 37 05-25-2006 02:28 PM


All times are GMT -6. The time now is 10:54 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.