SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Development and Customizations > SageTV v9 Customizations > Gemstone for v9

Notices

Gemstone for v9 This forum is for discussing the user-created Gemstone custom interface for SageTV.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #41  
Old 02-19-2018, 06:44 PM
jusjoken jusjoken is offline
Sage Icon
 
Join Date: Dec 2005
Location: Minneapolis MN
Posts: 2,195
Try setting the sort option to ascending or descending to see if that changes things.

If not, do a screen grab of the Configuration Summary or grab that info from the log and post it.....it is saved to the log when you view it.

k
Reply With Quote
  #42  
Old 02-19-2018, 10:00 PM
nyplayer nyplayer is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 4,373
Quote:
Originally Posted by jusjoken View Post
Try setting the sort option to ascending or descending to see if that changes things.

If not, do a screen grab of the Configuration Summary or grab that info from the log and post it.....it is saved to the log when you view it.

k
Here is the log ... I set it to ascending and descending but all it did was reverse the order of the screenshot on my previous post.
Attached Files
File Type: txt sagetvclient_0.txt (336.6 KB, 62 views)
__________________
Windows 10 I3 Dual Core 3.0 Server, SageTV9... OpenDCT with 2 HDHRPrimes and 4 HDHRconnects for a total of 14 Tuners.
Reply With Quote
  #43  
Old 02-20-2018, 05:39 AM
jusjoken jusjoken is offline
Sage Icon
 
Join Date: Dec 2005
Location: Minneapolis MN
Posts: 2,195
Quote:
Originally Posted by nyplayer View Post
Here is the log ... I set it to ascending and descending but all it did was reverse the order of the screenshot on my previous post.
I should have mentioned its the gemstone log i need...you may also need gemstone logging set to debug...i cant recall.

k
Reply With Quote
  #44  
Old 02-20-2018, 08:06 AM
nyplayer nyplayer is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 4,373
Quote:
Originally Posted by jusjoken View Post
I should have mentioned its the gemstone log i need...you may also need gemstone logging set to debug...i cant recall.

k
No problem I hope this helps ...
Attached Files
File Type: zip gemstone.zip (560 Bytes, 59 views)
__________________
Windows 10 I3 Dual Core 3.0 Server, SageTV9... OpenDCT with 2 HDHRPrimes and 4 HDHRconnects for a total of 14 Tuners.
Reply With Quote
  #45  
Old 02-20-2018, 08:29 AM
jusjoken jusjoken is offline
Sage Icon
 
Join Date: Dec 2005
Location: Minneapolis MN
Posts: 2,195
Quote:
Originally Posted by nyplayer View Post
No problem I hope this helps ...
Nope...doesnt look like gemstone debug was on when you viewed the config summary of the flow.

k
Reply With Quote
  #46  
Old 02-20-2018, 08:52 AM
nyplayer nyplayer is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 4,373
Quote:
Originally Posted by jusjoken View Post
Nope...doesnt look like gemstone debug was on when you viewed the config summary of the flow.

k
Debug on ...
Attached Files
File Type: zip gemstone.zip (22.5 KB, 69 views)
__________________
Windows 10 I3 Dual Core 3.0 Server, SageTV9... OpenDCT with 2 HDHRPrimes and 4 HDHRconnects for a total of 14 Tuners.
Reply With Quote
  #47  
Old 02-20-2018, 05:14 PM
jusjoken jusjoken is offline
Sage Icon
 
Join Date: Dec 2005
Location: Minneapolis MN
Posts: 2,195
I have exactly re-created your flow and I still get a sort by Year when using OAD and not Title like you are seeing. There is nothing different in the logs that I can see either.

The only other thing I can think of is the OAD field is missing in the metadata....check in BMT for the movies and see if the field is filled in....something like....

Original Air Date (YYY-MM-DD hh:mm) 2016-03-10 00:00

k
Reply With Quote
  #48  
Old 02-20-2018, 05:59 PM
nyplayer nyplayer is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 4,373
Quote:
Originally Posted by jusjoken View Post
I have exactly re-created your flow and I still get a sort by Year when using OAD and not Title like you are seeing. There is nothing different in the logs that I can see either.

The only other thing I can think of is the OAD field is missing in the metadata....check in BMT for the movies and see if the field is filled in....something like....

Original Air Date (YYY-MM-DD hh:mm) 2016-03-10 00:00

k
I do not have BMT Installed ... I guess that explains it ... the properties created by CMT have the year but no OAD.... OriginalAirDate=0 ... thanks for your help and info.

Code:
#Generator: CMT Metadata, written on Friday, February 16, 2018 3:38 PM
Subtitled=false
Genre=Movie/Horror
Contestant=
ChannelPremiere=false
RunningTime=5100000
Widescreen=false
Guest=
Choreographer=
ExtendedRatings=Adult Language;Adult Situations;Graphic Violence;Rape
Dolby=false
Composer=
Writer=Sam Raimi
Stereo=false
ParentalRating=TV14
EpisodeNumber=0
PropertiesWrittenBy=CMT
Description=Ashley "Ash" Williams (Bruce Campbell), his girlfriend and three pals hike into the woods to a cabin for a fun night away. There they find an old book, the Necronomicon, whose text reawakens the dead when it's read aloud. The friends inadvertently release a flood of evil and must fight for their lives or become one of the evil dead. Ash watches his friends become possessed, and must make a difficult decision before daybreak to save his own life in this, the first of Sam Raimi's trilogy.
ExternalID=MV0241060000
SAP=false
HDTV=false
Title=The Evil Dead
SeasonNumber=0
AltEpisodeNumber=
CC=false
SeriesFinale=false
Live=false
Voice=
Surround=false
Judge=
EpisodeName=
Director=Sam Raimi
SeriesPremiere=false
Anchor=
Guest\ Voice=
3D=false
DD5.1=false
Executive\ Producer=Bruce Campbell;Sam Raimi;Rob Tapert
Guest\ Star=
SeasonPremiere=false
AiringTime=
Musical\ Guest=
New=false
Letterbox=false
Taped=false
Producer=Rob Tapert
Misc=***+;Campy;Gory;Dark;1980s;Revenge;Escape;Transformation;Living dead;Monster;Friend;Girlfriend;Teenager;Cabin;Woods;Evil spirits;Survival;Romance;Evil;Independent
Language=
Dubbed=false
Narrator=
SeasonFinale=false
Rated=NC-17
Correspondent=
OriginalAirDate=0
Host=
Team=
Year=1981
Premiere=false
AiringDuration=
Actor=Bruce Campbell;Ellen Sandweiss;Betsy Baker;Hal Delrich;Sarah York
__________________
Windows 10 I3 Dual Core 3.0 Server, SageTV9... OpenDCT with 2 HDHRPrimes and 4 HDHRconnects for a total of 14 Tuners.

Last edited by nyplayer; 02-20-2018 at 06:08 PM.
Reply With Quote
  #49  
Old 03-23-2018, 12:09 AM
Galaxysurfer Galaxysurfer is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Jun 2009
Location: Calgary, AB CANADA
Posts: 306
still having issues with weather location

It had previously fixed for me with last update & now broken again. I reloaded a win 10 client due to corrupted settings & now it is locked to yahoo & null for location. In my weather cache it shows correct settings with weather wunderground. I dont see a way to fix this on server. the epg line in properties files lists the correct postal code. I do use a vpn but that didnt stop correct info from being displayed previously. a brief turn off of vpn didnt detect correct location. it is locked down to yahoo & doesnt give me a choice to use weather wunderground. it was giving me correct weather info until i added back gemstone ui.

SageTV v 9.1.8.770
Gemstone 4.0404
Gemstone api 1.0402
Reply With Quote
  #50  
Old 03-23-2018, 04:03 AM
jusjoken jusjoken is offline
Sage Icon
 
Join Date: Dec 2005
Location: Minneapolis MN
Posts: 2,195
Quote:
Originally Posted by Galaxysurfer View Post
It had previously fixed for me with last update & now broken again. I reloaded a win 10 client due to corrupted settings & now it is locked to yahoo & null for location. In my weather cache it shows correct settings with weather wunderground. I dont see a way to fix this on server. the epg line in properties files lists the correct postal code. I do use a vpn but that didnt stop correct info from being displayed previously. a brief turn off of vpn didnt detect correct location. it is locked down to yahoo & doesnt give me a choice to use weather wunderground. it was giving me correct weather info until i added back gemstone ui.

SageTV v 9.1.8.770
Gemstone 4.0404
Gemstone api 1.0402
On the weather settings option panel will it not allow you to unlock the weather settings? it should.

Have you tried to unlock it and set the weather from BMT?

k
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
BMT 4.9.21 Released stuckless Batch Metadata Tools 4 07-06-2011 10:25 PM
314 Is released stuckless Phoenix 11 06-18-2011 10:13 AM
BMT 4.9.8 Released (No Fixes) stuckless Batch Metadata Tools 6 01-28-2011 11:53 AM
SageTV V5.0.4 Released Narflex SageTV Software 30 06-25-2006 03:14 PM
SageTV 5.0.2 Released Narflex SageTV Software 37 05-25-2006 02:28 PM


All times are GMT -6. The time now is 11:14 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.