SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Products > SageTV Software

Notices

SageTV Software Discussion related to the SageTV application produced by SageTV. Questions, issues, problems, suggestions, etc. relating to the SageTV software application should be posted here. (Check the descriptions of the other forums; all hardware related questions go in the Hardware Support forum, etc. And, post in the customizations forum instead if any customizations are active.)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-27-2008, 10:57 AM
jepalmer jepalmer is offline
New Member
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 1
no audio

SageTV has essentially stopped recording audio. When I watch LiveTV or recorded programs, the video is correct, but the audio is basically not there. If I crank the audio control all the way up and turn the speakers all the way up, the sound is faintly heard under the audio hiss caused by the 'crank-ups'.

I can watch youtube ok with SageTV.
The TV will correctly play video and audio from the cable box.
I've unplugged and replugged all cables.

Suggestions?
Thanks.
Reply With Quote
  #2  
Old 09-30-2008, 03:00 PM
gplasky's Avatar
gplasky gplasky is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jul 2003
Location: Howell, MI
Posts: 9,203
How are you adjusting the volume? Which audio decoder has you've chosen in Sage? Don't use default-pick the decoder.

Gerry
__________________
Big Gerr
_______
Server - WHS 2011: Sage 7.1.9 - 1 x HD Prime and 2 x HDHomeRun - Intel Atom D525 1.6 GHz, Acer Easystore, RAM 4 GB, 4 x 2TB hotswap drives, 1 x 2TB USB ext Clients: 2 x PC Clients, 1 x HD300, 2 x HD-200, 1 x HD-100 DEV Client: Win 7 Ultimate 64 bit - AMD 64 x2 6000+, Gigabyte GA-MA790GP-DS4H MB, RAM 4GB, HD OS:500GB, DATA:1 x 500GB, Pace RGN STB.
Reply With Quote
Reply

Tags
audio


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HD PVR No Audio jbert Hardware Support 11 07-28-2012 10:26 AM
Problem With Audio Dialog (Surround Sound Problem) rdsherwood SageTV Software 3 09-28-2008 06:09 AM
Dropped favorite recording -- with debug logs Surtr SageTV Software 4 02-19-2008 10:48 AM
Audio stutter in recorded HD material playback Bryann SageTV Software 8 09-12-2006 04:05 PM
Audio volume levels KarylFStein Hardware Support 0 05-21-2006 10:29 PM


All times are GMT -6. The time now is 03:18 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.