SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV BETA Release Products > SageTV Beta Test Software

Notices

SageTV Beta Test Software Discussion related to BETA Releases of the SageTV application produced by SageTV. Questions, issues, problems, suggestions, etc. regarding SageTV Beta Releases should be posted here.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-24-2005, 11:41 AM
mkanet's Avatar
mkanet mkanet is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 3,359
"Faulting application wmplayer.exe, version 10.0.0.3802, faulting module mpegmux.ax"

That's the error I get in my event viewer.
__________________
Upgraded to Comcast X1 + Netflix/Amazon Video streaming

***RIP SageTV***
Reply With Quote
  #2  
Old 10-25-2005, 01:53 AM
nielm's Avatar
nielm nielm is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Oct 2003
Location: Belgium
Posts: 4,496
?
!
so your Windows Media Player v10 crashed -- apparantly caused by the MPEG MUX filter... and?
__________________
Check out my enhancements for Sage in the Sage Customisations and Sageplugins Wiki
Reply With Quote
  #3  
Old 10-25-2005, 09:34 AM
robgfaulkner robgfaulkner is offline
Sage User
 
Join Date: Oct 2005
Location: Texas
Posts: 25
Send a message via MSN to robgfaulkner
Lots of programs are crashing now, as of 3.0.13... if you put SageTV to sleep and then try to run one of them. I beleive this is because SageTV is NOT releasing the drivers/renderers correctly on sleep mode. But I may be wrong.

-Rob
Reply With Quote
  #4  
Old 10-25-2005, 09:43 AM
mkanet's Avatar
mkanet mkanet is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 3,359
I "was" able to make this happen when having SageTV in a window while playing back another video in WMP. I haven't had this problem since upgrading to the latest SageTV.

But yes, it's "was" a similar problem to what you're having.

Something doesnt make sense though... I "am" able to have SageTV in a window (with a video playing) AND playback a video in WMP (in a window) at the same time. I didnt realize this was possible when both are set to use the Windows Overlay renderer (with Nvidia video decoder).
__________________
Upgraded to Comcast X1 + Netflix/Amazon Video streaming

***RIP SageTV***
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 12:53 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.