SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Development and Customizations > SageTV v7 Customizations > Sage My Movies

Notices

Sage My Movies This forums is for discussing the user-created Sage My Movies for SageTV.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-05-2010, 11:53 AM
uberpixel uberpixel is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 238
Question Broken install - can't reinstall - SMM API Failed

I had SMM running fine on my WHS box a few weeks back but I started noticing some weird behaviour - like not being able to play newly added movies and the movie posters showing up on the main menu screen even when I wasn't in SMM.

So... I thought I'd uninstall and reinstall.

Now I can't install SMM. When I try to install the plugin, the SMM API says it Failed and SMM is Disabled.

I've tried installing the latest MyMovies for WHS, and I've tried stopping the SageTV service and deleting the datafiles then fresh reinstall.

I get the same result each time. Is there something else I should try?

Any help? I can't seem to generate a log for SMM since I can't install it.

Thanks,
uberpixel
__________________
{Server} | i5-3330S | Z77X-UD5H | 8gb DDR3 | Windows 10 Pro |
{Tuners} | (1) HDHomerun (OTA) | (1) HDHomerun Prime + OpenDCT on Comcast |
{Client} | (2) HD300 Extenders | (1) PC Client | Mi Box Android Client | FireTV Stick |
Reply With Quote
  #2  
Old 12-05-2010, 07:46 PM
teq's Avatar
teq teq is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Aug 2010
Location: Munich
Posts: 92
What has worked for me in a similar situation is to delete the SMM application (NOT the API!). This should result in the SMM API listed as active. Then reinstall the SMM application.

Hope this helps.

Cheers,
teq
Reply With Quote
  #3  
Old 12-05-2010, 11:10 PM
uberpixel uberpixel is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 238
Quote:
Originally Posted by teq View Post
What has worked for me in a similar situation is to delete the SMM application (NOT the API!). This should result in the SMM API listed as active. Then reinstall the SMM application.

Hope this helps.

Cheers,
teq
That worked.

Thanks!
__________________
{Server} | i5-3330S | Z77X-UD5H | 8gb DDR3 | Windows 10 Pro |
{Tuners} | (1) HDHomerun (OTA) | (1) HDHomerun Prime + OpenDCT on Comcast |
{Client} | (2) HD300 Extenders | (1) PC Client | Mi Box Android Client | FireTV Stick |
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
SMM API V1.200 Keeps Failing foleyma Sage My Movies 11 10-17-2010 10:56 PM
SMM API install keeps failing craigap Sage My Movies 25 10-06-2010 08:42 AM
Still having API Failed problems with version 1.15 FlyingDoc Sage My Movies 2 09-18-2010 11:25 AM
upgrade failed during license entry, reinstall? Dekard SageTV Linux 1 11-15-2006 01:25 PM
RC3 Reinstall Failed Mike Young SageTV Beta Test Software 3 05-07-2004 09:50 PM


All times are GMT -6. The time now is 02:07 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.