SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Development and Customizations > SageTV v7 Customizations

Notices

SageTV v7 Customizations This forums is for discussing and sharing user-created modifications for the SageTV version 7 application created by using the SageTV Studio or through the use of external plugins. Use this forum to discuss plugins for SageTV version 7 and newer.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-06-2014, 07:53 PM
antplugger antplugger is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 167
sagex-api Plugin MISSING: sagex-api-FAILED http://ubuntone.com/5NNCHGlywxvXBgRw8B3nMr

Hi Guys,

I am rebuilding my server and when trying to install Gemstone, Commercial detector etc I am getting an error on the ubuntone.com site.

When I tried it with wget this is what it returns. Internet is working fine, plugins which dont need sagex work fine.

Any thoughts ?

wget http://ubuntone.com//5NNCHGlywxvXBgRw8B3nMr
<html><head></head><body><!-- vbe --></body></html>

Thanks

Last edited by antplugger; 06-06-2014 at 07:55 PM.
Reply With Quote
  #2  
Old 06-07-2014, 06:31 AM
Slugger Slugger is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Mar 2007
Location: Kingston, ON
Posts: 4,008
Ubuntu One cloud file service was shutdown June 1. Any files hosted on the Ubuntu cloud are no longer available for public download. You'll need to nudge stuckless to move the files and update his manifest(s) for any plugins he's hosting on that service.
__________________
Twitter: @ddb_db
Server: Intel i5-4570 Quad Core, 16GB RAM, 1 x 128GB OS SSD (Win7 Pro x64 SP1), 1 x 2TB media drive
Capture: 2 x Colossus
STB Controller: 1 x USB-UIRT
Software:Java 1.7.0_71; SageTV 7.1.9
Clients: 1 x HD300, 2 x HD200, 1 x SageClient, 1 x PlaceShifter
Plugins: Too many to list now...
Reply With Quote
  #3  
Old 06-07-2014, 02:48 PM
antplugger antplugger is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 167
Thanks, It seems to be a dependency for many plugins. Do you know if there is a way to move it from one PC to another and install manually ?

Thanks again
Reply With Quote
  #4  
Old 06-07-2014, 03:10 PM
jdog1016 jdog1016 is offline
New Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: Manassas,VA
Posts: 4
I'm having the exact same issue. I sent a private message to Stuckless, so hopefully we'll be able to update again soon!
Reply With Quote
  #5  
Old 06-07-2014, 03:25 PM
pjpjpjpj pjpjpjpj is offline
Sage Icon
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 2,138
Aaaargh!

Rebuilt my server today, spent all day getting everything else back up and running, only to discover all my favorite plugins can't be installed!!

Stuckless.... depending on you!
__________________
Server: AMD Athlon II x4 635 2.9GHz, 8 Gb RAM, Win 10 x64, Java 8, Gigabit network
Drives: Several TB of internal SATA and external USB drives, no NAS or RAID or such...
Software: SageTV v9x64, stock STV with ADM.
Tuners: 4 tuners via (2) HDHomeruns (100% OTA, DIY antennas in the attic).
Clients: Several HD300s, HD200s, even an old HD100, all on wired LAN. Latest firmware for each.
Reply With Quote
  #6  
Old 06-07-2014, 03:48 PM
pjpjpjpj pjpjpjpj is offline
Sage Icon
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 2,138
So I still have all of the files from my old server drive from all of the plugins... I don't suppose I could just copy/paste them all into the same folders where they should go, could I? I have to actually "install" things, right? Because otherwise Sage won't know I have the files in place to even make the plugins active?
__________________
Server: AMD Athlon II x4 635 2.9GHz, 8 Gb RAM, Win 10 x64, Java 8, Gigabit network
Drives: Several TB of internal SATA and external USB drives, no NAS or RAID or such...
Software: SageTV v9x64, stock STV with ADM.
Tuners: 4 tuners via (2) HDHomeruns (100% OTA, DIY antennas in the attic).
Clients: Several HD300s, HD200s, even an old HD100, all on wired LAN. Latest firmware for each.
Reply With Quote
  #7  
Old 06-07-2014, 03:56 PM
BobPhoenix BobPhoenix is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 3,151
Quote:
Originally Posted by pjpjpjpj View Post
So I still have all of the files from my old server drive from all of the plugins... I don't suppose I could just copy/paste them all into the same folders where they should go, could I? I have to actually "install" things, right? Because otherwise Sage won't know I have the files in place to even make the plugins active?
Copy the entries for the plugins from your properties file from your old system. If you are careful and get everything it will transfer over. I've done it a few times myself. Of course it might not work with all plugins and I haven't done it with sagex myself.
__________________
"Keep your goals away from the trolls"
Reply With Quote
  #8  
Old 06-08-2014, 06:26 AM
stuckless's Avatar
stuckless stuckless is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Oct 2007
Location: London, Ontario, Canada
Posts: 9,676
The files can be downloaded manually from GitHub...
https://github.com/stuckless/sagetv-sagex-api/releases

But, that won't make sagetv "know" that it's installed... The Ubunutu One was a temporary hosting site as downloading directly from github appears to cause issues... as well as drop box... Ultimately I moved phoenix to binfiles...but I forgot about this one

I'll try fix this today.
Reply With Quote
  #9  
Old 06-08-2014, 06:51 AM
stuckless's Avatar
stuckless stuckless is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Oct 2007
Location: London, Ontario, Canada
Posts: 9,676
I've moved the files to BinTray (where phoenix is also hosted)... the new version is 7.1.9.26 and SageTV has been updated with the new plugin manifests.... so it should show up sometime soon in your sagetv plugin repository.
Reply With Quote
  #10  
Old 06-08-2014, 02:13 PM
pjpjpjpj pjpjpjpj is offline
Sage Icon
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 2,138
All working - thanks!!!
__________________
Server: AMD Athlon II x4 635 2.9GHz, 8 Gb RAM, Win 10 x64, Java 8, Gigabit network
Drives: Several TB of internal SATA and external USB drives, no NAS or RAID or such...
Software: SageTV v9x64, stock STV with ADM.
Tuners: 4 tuners via (2) HDHomeruns (100% OTA, DIY antennas in the attic).
Clients: Several HD300s, HD200s, even an old HD100, all on wired LAN. Latest firmware for each.
Reply With Quote
  #11  
Old 06-10-2014, 01:34 AM
antplugger antplugger is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 167
Love you p
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Jetty download failed, BMT won't install farscapesg1 Batch Metadata Tools 2 11-28-2011 09:50 AM
Broken install - can't reinstall - SMM API Failed uberpixel Sage My Movies 2 12-05-2010 11:10 PM
ComskipPlayback plugin install failed hogburgs SageTV v7 Customizations 3 08-29-2010 07:51 PM
SageTV install location drive failed alwzn4vr SageTV Software 2 06-13-2010 07:15 PM
How/Where to install plugins on the Mac? cnr1089 SageTV Mac Edition 0 04-10-2009 10:40 AM


All times are GMT -6. The time now is 10:55 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.